tomy_verceti Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: tomy_verceti cenu presne enviem ale asi 0,68 eur no to je dost univerzalny plisek pro vsechny peugeoty takze je i v novych modelech. a je to snad problem ze si chcem urobit palubny pocitac a chcem to mat origo zapojene ? [upravil dne 9/6/09 tomy_verceti] A jak se pozná origo zapojení? Podle toho plíšku? Zrovna ten je právě úplně stejnej, jako je v těch konektorech u PC:D Jinak podle mě jsou u ele. jen dvě zapojení. Správný a špatný. Při správným to funguje tak jak má a naopak v podstate mas pravdu ok dalsia vec nemam k dispozicii ziadne stare pc len dva nove notebooky a tie nemam v plane rozoberat aby som zapojil dva piny proste vnutorny pocit nespokojnosti ma dohnal k tomu aby som to nasiel a kupil a mal to tam. nechapem vsak co je na tom tak cudne?:myslim:myslim Citovat
MJSytic Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: tomy_verceti nehovoriac o tom ze praca je omnoho jednoduchsia a nemusis nic vymyslat nevravim ez to co robite je zle, ale ja som to chcel takto [upravil dne 9/6/09 tomy_verceti] Tak v tomle případě o tom právě pochybuju Navíc ks/14Kč Citovat
MJSytic Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: tomy_verceti nechapem vsak co je na tom tak cudne?:myslim:myslim Nic Citovat
tomy_verceti Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: tomy_verceti nechapem vsak co je na tom tak cudne?:myslim:myslim Nic som rad uz som sa citil divne Citovat
MagnaWoX Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Přátelé mám problém, z ničeho nic mi sem tam přestane fungovat PP, u aktuální spotřeby svítí 0.0 a po nějáké době se PP resetuje a blikají jenom čárky. Někdy ale funguje normálně, mám už ho skoro rok, ale až teď začal takhle bláznit napadá někoho co mu vadí?? :myslim Citovat
robo 406 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 páni,nemá niekdo nafotené tie pliesky na kontakt ,aby som sa vedel v peugote dohodnúť čo vlasne chcem dík... [upravil dne 12/6/09 robo 406] Citovat
tomy_verceti Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Původně zaslal: robo 406 páni,nemá niekdo nafotené tie pliesky na kontakt ,aby som sa vedel v peugote dohodnúť čo vlasne chcem dík... [upravil dne 12/6/09 robo 406] ktore konkretne myslis teraz? Citovat
Ferry Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 to robo 406: o par prispevku nahore mas katalogovy list s vyobrazenim a katalogovym cislem, tak co jeste vic bys potreboval navic jak uz bylo nekolikrat receno, neni treba kupovat tyhle plisky (stejne je pri dodelavani PPC potreba jen jeden) ale bohate postaci kontakt z PC konektoru, kterym se pripojuji k zakladni desce LED HDD a POWER apod. Dve duplicitni vlakna se stejnym dotazem, ktery jsi zalozil vedle jsem smazal. [upravil dne 12/6/09 Ferry] Citovat
robo 406 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 aj tak som ztoho blb ,mysliš toto čo dal foto tomy_verceti,ešte som to nemal rozobraté ten PPC displej tak nevim čo sa tam nachadza,inač mi všetko šlape radio,teplota, len ukazuje hodnoty na PPC anglické... toto mysliš Ferry [upravil dne 12/6/09 robo 406] [upravil dne 13/6/09 robo 406] [upravil dne 15/6/09 robo 406] [upravil dne 15/6/09 robo 406] Citovat
MagnaWoX Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Původně zaslal: MagnaWoX Přátelé mám problém, z ničeho nic mi sem tam přestane fungovat PP, u aktuální spotřeby svítí 0.0 a po nějáké době se PP resetuje a blikají jenom čárky. Někdy ale funguje normálně, mám už ho skoro rok, ale až teď začal takhle bláznit napadá někoho co mu vadí?? :myslim Nikdo nevi ??? :myslim Citovat
robo 406 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Původně zaslal: MagnaWoX Původně zaslal: MagnaWoX Přátelé mám problém, z ničeho nic mi sem tam přestane fungovat PP, u aktuální spotřeby svítí 0.0 a po nějáké době se PP resetuje a blikají jenom čárky. Někdy ale funguje normálně, mám už ho skoro rok, ale až teď začal takhle bláznit napadá někoho co mu vadí?? :myslim Nikdo nevi ??? :myslim MagnaWoX,ja by som pozrel kábel na tryske ma motore prvá od rozvodov,či to nemá studený spoj,alebo si skus zohnat druhú trysku asi tam nejde signál ,displej je akom stave ??? Citovat
MagnaWoX Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Display je v dobrým stavu, mrknu na tu trysku Citovat
tomy_verceti Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 no tak miteraz prosim poradte: zapojil som palubny pocitac, vsetko som urobil tak ako sommal. ked otocim klucik a dodam mu stavu, tak blikne, a zhasne. potom nejde nic, mozem otacat klucom dookola kolko chcem ked potom cely palubni pc odpojim konektory a zapojim naspat zas otocim klucom a zas len blikne. tak mi poradte co s tym mam urobit.diky moc. Citovat
MJSytic Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 JJ, to vypadá, že tam bude nějakej \"kraťas\" [upravil dne 15.6.09 MJSytic] Citovat
tomy_verceti Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 no pozeral som to vsetko je pripojene podla toho ako ma byt...tak naozaj netusim cim to je... Citovat
Guest servisman Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 a nespletl sis horní dolní konektor??v zapojení Citovat
tomy_verceti Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 no, tak mi povedz teda ze ktory je spodny a ktory horny? ved ked raz mas palubni pc v pristrojovce tak horni je horni a sopdni je spodni ne? Citovat
robo 406 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Původně zaslal: tomy_verceti no tak miteraz prosim poradte: zapojil som palubny pocitac, vsetko som urobil tak ako sommal. ked otocim klucik a dodam mu stavu, tak blikne, a zhasne. potom nejde nic, mozem otacat klucom dookola kolko chcem ked potom cely palubni pc odpojim konektory a zapojim naspat zas otocim klucom a zas len blikne. tak mi poradte co s tym mam urobit.diky moc. ja som si tiež dorábal PPC podla obrázku tochto na tejto stránke tu a mne to ide dobre,tak pozry či to je takto zapojené??? mne raz sa stalo že bez dôvodne mi nešlo nič na displeji,tak som pozrel poisky a nič, tak som ich pomikal a naskočilo to a od tedy to ide,ten displej máš OK skušal si to u niekoho??????????? Citovat
tomy_verceti Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 nechapem ta podla akeho obrazka a co si podla neho zapajal? [upravil dne 15/6/09 Ferry] Citovat
robo 406 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Původně zaslal: Ferry to robo 406: o par prispevku nahore mas katalogovy list s vyobrazenim a katalogovym cislem, tak co jeste vic bys potreboval navic jak uz bylo nekolikrat receno, neni treba kupovat tyhle plisky (stejne je pri dodelavani PPC potreba jen jeden) ale bohate postaci kontakt z PC konektoru, kterym se pripojuji k zakladni desce LED HDD a POWER apod. Dve duplicitni vlakna se stejnym dotazem, ktery jsi zalozil vedle jsem smazal. toto myslíš tie káble dotiahnuť tu???????? :myslim:myslim [upravil dne 15/6/09 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.