Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: tomy_verceti

cenu presne enviem ale asi 0,68 eur

no to je dost univerzalny plisek pro vsechny peugeoty takze je i v novych modelech. a je to snad problem ze si chcem urobit palubny pocitac a chcem to mat origo zapojene ? :bacha:P

[upravil dne 9/6/09 tomy_verceti]

A jak se pozná origo zapojení? Podle toho plíšku? Zrovna ten je právě úplně stejnej, jako je v těch konektorech u PC:D

Jinak podle mě jsou u ele. jen dvě zapojení. Správný a špatný. Při správným to funguje tak jak má a naopak ;)

v podstate mas pravdu ok

dalsia vec nemam k dispozicii ziadne stare pc len dva nove notebooky a tie nemam v plane rozoberat aby som zapojil dva piny :) proste vnutorny pocit nespokojnosti ma dohnal k tomu aby som to nasiel a kupil a mal to tam. nechapem vsak co je na tom tak cudne?:myslim:myslim:myslim

Odesláno

nehovoriac o tom ze praca je omnoho jednoduchsia a nemusis nic vymyslat nevravim ez to co robite je zle, ale ja som to chcel takto :)

[upravil dne 9/6/09 tomy_verceti]

Tak v tomle případě o tom právě pochybuju :D Navíc ks/14Kč:o

Odesláno

Přátelé mám problém, z ničeho nic mi sem tam přestane fungovat PP, u aktuální spotřeby svítí 0.0 a po nějáké době se PP resetuje a blikají jenom čárky. Někdy ale funguje normálně, mám už ho skoro rok, ale až teď začal takhle bláznit napadá někoho co mu vadí?? :myslim:myslim

Odesláno

páni,nemá niekdo nafotené tie pliesky na kontakt ,aby som sa vedel v peugote dohodnúť čo vlasne chcem dík...:nevim

[upravil dne 12/6/09 robo 406]

Odesláno

to robo 406: o par prispevku nahore mas katalogovy list s vyobrazenim a katalogovym cislem, tak co jeste vic bys potreboval :)

navic jak uz bylo nekolikrat receno, neni treba kupovat tyhle plisky (stejne je pri dodelavani PPC potreba jen jeden) ale bohate postaci kontakt z PC konektoru, kterym se pripojuji k zakladni desce LED HDD a POWER apod.

Dve duplicitni vlakna se stejnym dotazem, ktery jsi zalozil vedle jsem smazal.

[upravil dne 12/6/09 Ferry]

Odesláno

aj tak som ztoho blb :myslim ,mysliš toto čo dal foto tomy_verceti,ešte som to nemal rozobraté ten PPC displej tak nevim čo sa tam nachadza,inač mi všetko šlape radio,teplota, len ukazuje hodnoty na PPC anglické... :roll toto mysliš Ferry :myslim

[upravil dne 12/6/09 robo 406]

[upravil dne 13/6/09 robo 406]

[upravil dne 15/6/09 robo 406]

[upravil dne 15/6/09 robo 406]

post-0-14109607634321_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: MagnaWoX

Přátelé mám problém, z ničeho nic mi sem tam přestane fungovat PP, u aktuální spotřeby svítí 0.0 a po nějáké době se PP resetuje a blikají jenom čárky. Někdy ale funguje normálně, mám už ho skoro rok, ale až teď začal takhle bláznit napadá někoho co mu vadí?? :myslim:myslim

Nikdo nevi ??? :myslim:myslim

Odesláno

Nikdo nevi ??? :myslim:myslim

MagnaWoX,ja by som pozrel kábel na tryske ma motore prvá od rozvodov,či to nemá studený spoj,alebo si skus zohnat druhú trysku :myslim asi tam nejde signál ,displej je akom stave :myslim???
Odesláno

no tak miteraz prosim poradte:

zapojil som palubny pocitac, vsetko som urobil tak ako sommal.

ked otocim klucik a dodam mu stavu, tak blikne, a zhasne.

potom nejde nic, mozem otacat klucom dookola kolko chcem

ked potom cely palubni pc odpojim konektory a zapojim naspat zas otocim klucom a zas len blikne.

tak mi poradte co s tym mam urobit.diky moc.

Odesláno

no tak miteraz prosim poradte:

zapojil som palubny pocitac, vsetko som urobil tak ako sommal.

ked otocim klucik a dodam mu stavu, tak blikne, a zhasne.

potom nejde nic, mozem otacat klucom dookola kolko chcem

ked potom cely palubni pc odpojim konektory a zapojim naspat zas otocim klucom a zas len blikne.

tak mi poradte co s tym mam urobit.diky moc.

ja som si tiež dorábal PPC podla obrázku tochto na tejto stránke tu a mne to ide dobre,tak pozry či to je takto zapojené??? mne raz sa stalo že bez dôvodne mi nešlo nič na displeji,tak som pozrel poisky a nič, tak som ich pomikal a naskočilo to a od tedy to ide,ten displej máš OK skušal si to u niekoho???????????:myslim
Odesláno
Původně zaslal: Ferry

to robo 406: o par prispevku nahore mas katalogovy list s vyobrazenim a katalogovym cislem, tak co jeste vic bys potreboval :)

navic jak uz bylo nekolikrat receno, neni treba kupovat tyhle plisky (stejne je pri dodelavani PPC potreba jen jeden) ale bohate postaci kontakt z PC konektoru, kterym se pripojuji k zakladni desce LED HDD a POWER apod.

Dve duplicitni vlakna se stejnym dotazem, ktery jsi zalozil vedle jsem smazal.

toto myslíš tie káble dotiahnuť tu???????? :myslim:myslim:myslim

[upravil dne 15/6/09 Ferry]

post-0-14109607634461_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...