Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: čakom

dneska první zkouška a moc dobrý:super

už jed dodělat spínač do páčky.

to už bude brnkačka gratuluji taky a moc nekoukej po něm

děkuji.

koukám na dálnici a před barákem.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

čakom ještě hoď do podpisu aktuání pruměrnou spotřebu

uvidím jestli to udělám

momentalně po ujeti cca 60 km mám spotřebu 8l

Odesláno

Lidicky resim takovy problem, palubni pc dodelany mam, ale mam takovy dojem, az se mi to nezda, ze mi to ukazuje spatne spotrebuj, dlouhodobou i rychlost je nejaka podivnapalubni pocitac mi ukazuje porad spotrebu 7,1l a vyssi k 7,6l na 100 dlouhodobou, ale kdyz vezmu selsky rozum tak to co za ujedu tak za 40l nafty 600-650km, a pravidelne kazdy zyden. Kazdy tyden tankuju 40l a kazdy tyden stejny vysledek. spotreba porad se nemeni maximalne stoupne, ale jinak porad stejny... nevite nekdo preco? A ani vynulovani nepomohlo... to mam vzdicky spotrebu 10l/100 nez ujedu prvnich 50km, potom to klesa ale pomalu, k tem 7,6 ted sem jen do praglu, tak to kleslo z 7,6 na 6,9l, na to že sem najel behem dvou dvu prez 700km a o prumerne spotrebe ani nemluvim, ale pomalu opravdu nejezdim.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

2

mám otázku.

Tú pružinku si tam mal ? Asi nie, lebo to tlačítko sa nedá stláčať.

Mne to už ukazuje spotrebu, lebo mi to Tono Machýl spustil cez soft.

Horšie je, že sa neviem rozhodnúť či dorobiť to tlačítko alebo kúpiť celú páčku.

Hoci mikrospínač už som kúpil, neviem ako dať tú pružinku. Káble by som natiahol, ale fakt nemám šajnu ako tam bude držať to raz vydlabnuté tlačítko, keď tam dám nejakú pružinku.

Podľa tej fotky, to skúsim, ale mám obavy.

P.S.

ten PP mi nešiel sprevádzkovať minulý rok preto, lebo som mal skrat za autorádiom, ten istý skratmi sem tam /nie stále/ vybíjal bateriu.

Nebyť toho PP tak na ten skrat nikto nepríde.

[upravil dne 19.3.09 ajven]

post-0-14109605383411_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: ajven

mám otázku.

Horšie je, že sa neviem rozhodnúť či dorobiť to tlačítko alebo kúpiť celú páčku.

Hoci mikrospínač už som kúpil, neviem ako dať tú pružinku. Káble by som natiahol, ale fakt nemám šajnu ako tam bude držať to raz vydlabnuté tlačítko, keď tam dám nejakú pružinku.

P.S.

ten PP mi nešiel sprevádzkovať minulý rok preto, lebo som mal skrat za autorádiom, ten istý skratmi sem tam /nie stále/ vybíjal bateriu.

kde si tam mal ten skrat??? vies to nejako presnejsie opisat?

Odesláno
Původně zaslal: superjoe19

mám otázku.

P.S.

kde si tam mal ten skrat??? vies to nejako presnejsie opisat?

predchadzajuci majitel zapojil nove autoradio bez eurokonektorov.

Proste pouzil spajanie kablikov rukami. Len zviazal kable.

Ale pri tej instalacii zapojil aj kable, ktore su sucastou BSI.

Cisla z hlavy neviem, ale keby som sa dostal ku schemam tak by som ich mal rozpoznat. Schemy, ale nemam teraz pri sebe. Takze detaily jedine neskor.

A dokonca ani neviem, ktory kabel, ale zda sa mi, ze na autoradii modry, zapojil prave na kabel, ktory je sucastou aj BSI. Potom ked som auto odstavil, tak niekedy BSI z nicoho nic nahodila odber prudu 3-4 A. A bateria bola v prdeli za jeden den.

Odesláno

dnes som sedel v kamošovej Xsare a pozeral mu páčky na volante.

Xsara má páčky rovnaké, aspoň na oko. Takže sa chcem opýtať, či sa podarí zohnať pravú páčku s tlačítkom s xsary a nahodiť ju aj do P406.

Neviete ?

Pre úplnosť dodám, že ľavá páčka na xsare je klaksón a pravá zapína ohrev okna /+ asi aj spatné zrkadlá ako na 406ke/ Stláčať sa to nedá lebo to ostáva zatlačené, nie je to proste spínač.

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

Lidicky resim takovy problem, palubni pc dodelany mam, ale mam takovy dojem, az se mi to nezda, ze mi to ukazuje spatne spotrebuj, dlouhodobou i rychlost je nejaka podivnapalubni pocitac mi ukazuje porad spotrebu 7,1l a vyssi k 7,6l na 100 dlouhodobou, ale kdyz vezmu selsky rozum tak to co za ujedu tak za 40l nafty 600-650km, a pravidelne kazdy zyden. Kazdy tyden tankuju 40l a kazdy tyden stejny vysledek. spotreba porad se nemeni maximalne stoupne, ale jinak porad stejny... nevite nekdo preco? A ani vynulovani nepomohlo... to mam vzdicky spotrebu 10l/100 nez ujedu prvnich 50km, potom to klesa ale pomalu, k tem 7,6 ted sem jen do praglu, tak to kleslo z 7,6 na 6,9l, na to že sem najel behem dvou dvu prez 700km a o prumerne spotrebe ani nemluvim, ale pomalu opravdu nejezdim.

jestli ukazuje 7.1 a dle vypoctu podle tankovani mas neco kolem 6.7 ta to je vcelku v poradku a v ramci chyby mereni +/- 0.5 litru odchylka je normalni

Odesláno

Původně zaslal: Ferry

2

mám otázku.

P.S.

pruzinka je tam vicemene na okrasu a jen proto, ze jsem ji zrovna nasel a pasovala tam, jinak tam vubec byt nemusi a bez ni to funguje spolehlive taky.

staci jen na tom bilem plastu co vyndas z packy uriznout ty vystupky, zkratit vystupek v kryci cepicce, tak aby kdyz pak pridelas ten mikrospinac na ten bilej plast, tak aby dosedal akorat na tlacitko, nebo tam byla mala vule a pak uz se to vraci ciste tim samotnym mikrospinacem.

Odesláno

Zdravím,:papa

307 jsem koupil jako ojetinu, u které nejde palubní PC:nevim, respektive středový displej ukazuje teplotu, datum + čas a jméno stanic, neukazuje spotřebu, dojezd apod...

Kdo si mi radil, že v páčce bývá uvolněný jakýsi plíšek, který stačí naletovat.

Ale chci mít jistotu, než se do toho pustím, že to vůbec PC má.

Service Box mi říká:

DISPLEJ (RÁDIO+HODINY+A NEBO T›,CD)

Foto páčky:

http://img19.imageshack.us/my.php?image=17032009089.jpg

Někdo mi řekl, že i přesto, že tam nejsou vyobrazeny šipky nemusí znamenat, že PP nemá.

Jiný poradil, ať juknu na přepínání na PP, zda když přeskakuji na seřízení času apod, zda se tam dá vybrat mezi kilometrama a mílema.

Bohužel ne.

Je i přesto nějaká naděje, že to PP má???:(

Odesláno

Pozeram že tam nemaš origo radio,že?Totiž ja si to medzi cd(nazov skladby a pod.)a spotrebou,vzdialenostou prepinam prave na origo radiu tlačítkom mode.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...