Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

u new modelu budeš muset do servisu na aktivaci PP, Ladman musel na aktivaci teploměru,který mu taky neukazoval.Prostě aby se to povolilo v BSI

Len co si ja pamatam, tak ked som to skusal prvykrat, tak som bol u jedneho kamarata a ten mi to skusal spojazdnit na diagnostike cez pc, ale vypisovalo to nejaku chybu, nechcelo mi povolit palubny pocitac...je to mozne, ze by to teda ani neslo??

Guest servisman
Odesláno

možné je všelico u frantíků třeba nemáš displej na PP.Osobně s new modelem nemám zkušenost,doposud jsem jen makal na OLD modelu

Odesláno
Původně zaslal: honza406

možné je všelico u frantíků třeba nemáš displej na PP.Osobně s new modelem nemám zkušenost,doposud jsem jen makal na OLD modelu

displej je v pohode, aj ked som ho kupoval, bolo mi povedane, ze isto ide tak ako ma. len mi to nejde nejako do hlavy. ale asi by bolo dobre, keby som to vsetko prepojil a potom isiel do peugeotu, nech mi to skusia povolit...snad by to potom islo

Odesláno

Já mám 307 1.6 16V r.v. 2002, koupil jsem jako ojetinu a neukazuje spotřebu a v ServiceBoxu mám:

Displej DISPLEJ (RÁDIO+HODINY+A NEBO T›,CD)

Z toho asi zalevno neudělám počítadlo spotřeby že? :(

Odesláno
Původně zaslal: čakom

tak už mám taky pp:D

tak ne ze na nej budes porad koukat a nekam to posles :D gratulace

fungoval ten kontakt do konektoru budiku ?

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: čakom

tak už mám taky pp:D

tak ne ze na nej budes porad koukat a nekam to posles :D gratulace

fungoval ten kontakt do konektoru budiku ?

děkuji.

jj ten kontakt funguje.

Odesláno
Původně zaslal: 01sookii10

kluci 2.1 TD rok 1998 pude to???:roker

pujde, procti vlakno, sezen displej ( pokud uz ho nemas k originalnimu radiu Philips 4050 ) a pak uz je to brnkacka

Odesláno

staci tam supnut len tem mikto spinat a pipojit to?displej mam ale radio som odpojil a mam tam sony ..teraz mi na nom ukazuje len teplotu...inak pisal aj stanice..

tak to jsi ten stastnejsi ;) staci pripojit ten spinac, a jakmile se zacnou prepinat udaje vpravo v hornim rohu, tak bud tam budou pomlcky ( bude se muset dotahnout drat od RJ a od budiku ) a nebo to rovnou pojede, to uvidis
Odesláno

oki teda ale sak keby bol nejaky dobry zraz vikendovy tak by som dofrcal....dobre teda...

a jak je teda to zapojenie???

mas mail, mrkni na to
Odesláno

dik uz mi to prislo sice som s toho este troska mimmo ale nejako to zvladnem....

v klidu to prostuduj, co kam ktery drat vede a pripadne dotazy zodpovime

Odesláno

urobil som to vsetko a nejde mi to....co dal

A co nejde. Displej nesvítí, nebo to ukazuje jen čárky místo údajů? Blíže specifikuj. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...