razor Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 na boku PP se musí přepnout na jinou pozici /jsou 4 /a podle toho ti to pak maká Na boku pp ???zkoušel jsem vyndat ten display-to se mi zadím jeví jako nemožný =) Kde na boku ? Citovat
razor Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 na boku PP se musí přepnout na jinou pozici /jsou 4 /a podle toho ti to pak maká musíš přepnout trimr na 4 poz kdy ukazuje radio pak teplotu a přepíná teplotu na pc [upravil dne 31/8/08 honza406] Supr-to už zní dobře... =) a ten trimr je kde??musím vyndat ten display? Citovat
Guest servisman Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Vvndat displaj je na pravé straně a nejsem si jist musí se odpojit na chvilku po přepnutí Citovat
razor Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Jj...tak díky mooooc!!zítra jdu na to......jen mi ještě řekni-máš ňákou fintu jak ten display dostat ven?(nepoškozenej) Citovat
Guest servisman Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 já to vybral slabým šroubovákem či nožem ale pozor na pořezání vlastních prstů Citovat
razor Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Radši poškodím vlastní prsty než to auto.... =)) Tak jo,já to zítra zkusím....Díííky mooc! Citovat
Guest servisman Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 když tak jukni jsem je to cize ale dá se to přeložit překladačel ale obr napoví http://www.coupe406.com/documents/Tutoriels/Procedures/Activation_odb.pdf Citovat
Ferry Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: razor Radši poškodím vlastní prsty než to auto.... =)) Tak jo,já to zítra zkusím....Díííky mooc! nejlepsi je demontovat cely ten plast kolem budiku s vydechy vzduchu a pak displej zezadu rukou vytlacit ven, pri paceni ze strany displeje z predni casti palubky hrozi poskozeni plastoveho ramecku a v nejhorsim i samotneho LCD ( to kdyz ti sroubovak nebo nuz sjede a pichnes ho dovnitr ) takze fakt je to lepsi vymacknout zezadu rukou Citovat
razor Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 díky,pomohl jsi mi..zítra dám vědět jak to dopadlo........ =) Citovat
razor Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: razor Radši poškodím vlastní prsty než to auto.... =)) Tak jo,já to zítra zkusím....Díííky mooc! nejlepsi je demontovat cely ten plast kolem budiku s vydechy vzduchu a pak displej zezadu rukou vytlacit ven, pri paceni ze strany displeje z predni casti palubky hrozi poskozeni plastoveho ramecku a v nejhorsim i samotneho LCD ( to kdyz ti sroubovak nebo nuz sjede a pichnes ho dovnitr ) takze fakt je to lepsi vymacknout zezadu rukou Jj..já vím,ale nevěděl jsem jak se tam dostat zezadu..Sundám ty plasty a zkusím to..dík...... Citovat
razor Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Ahoooj!Díky moc všem za radu...všechno funguje,a ukazuje to tak jak má..žádný problém... Pokud by ještě měl někdo zájem,jsem ochotný vypracovat podrobný návod se všema fotkama......... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Tak to sem hoď čim víc info, tím líp nee? [upravil dne 3.9.2008 Georginho_cz406] Citovat
razor Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 O.k.........dám si dohromady počítač(nainstaluju office atd) a hodím to sem. Citovat
razor Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Takže je tu návod na zprovoznění ppc na 406... Není to ale na všehcny typy - jen s velkým displayem,u ostatních to bude asi jinak.... http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/75529/Palubn__pc_Peugeot_406.doc_1.91MB.html Vleký display : [upravil dne 3.9.2008 razor] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: MagnaWoX Zdravím všechny potřebuju poradit, dodělával sem si ppc a všechno funguje, ale teď sem zjistil, že mi to špatně ukazuje dojezd. Ukazovalo to cca. 500 Km ale zůstal sem stát na suchu:grr, ukazuje mi špatně i palivoměr ten zas ukazoval něco pod čtvrt nádrže. Neví někdo odkud bere ten ppc data o dojezdu ??? A hlavně jak to napravit. Dík :myslim Tak to máme stejný problém. Taky jsem zůstal na suchu. Od té doby co jsem zprovoznil PP mi ukazuje špatně budík o stavu v nádrži Zkoušel jsem to kalibrovat podle popisu tady, ale zatím nic...vůbec mi to nejde. Když ale funkci plováku nasimuluji odpory, tak se ručička posune na danou úroveň. Taky plovák je ok...hodnoty mezí odporu jsou v pořádku. Jen mi prostě nebere v úvahu vůbec to že jsem už ujel nějaké kilometry... Prostě mi příjde, že se ručka nehýbe :-) Nevíte někdo co s tím? Není to chyba někde na úrovni BSI a palubky, když jsem tam neměl zapojený PP, tak to chodilo OK! Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: razor Takže je tu návod na zprovoznění ppc na 406... Není to ale na všehcny typy - jen s velkým displayem,u ostatních to bude asi jinak.... http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/75529/Palubn__pc_Peugeot_406.doc_1.91MB.html Vleký display : [upravil dne 3.9.2008 razor] Velký displej ale na starý model Na nový jsem tu dával :-) [upravil dne 4.9.2008 Georginho_cz406] Citovat
dire Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 musim rict ze po montazi zatim vsechno funguje jak ma . Citovat
Dave_k Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Georginho_cz406 Původně zaslal: MagnaWoX Zdravím všechny potřebuju poradit, dodělával sem si ppc a všechno funguje, ale teď sem zjistil, že mi to špatně ukazuje dojezd. Ukazovalo to cca. 500 Km ale zůstal sem stát na suchu:grr, ukazuje mi špatně i palivoměr ten zas ukazoval něco pod čtvrt nádrže. Neví někdo odkud bere ten ppc data o dojezdu ??? A hlavně jak to napravit. Dík :myslim Tak to máme stejný problém. Taky jsem zůstal na suchu. Od té doby co jsem zprovoznil PP mi ukazuje špatně budík o stavu v nádrži Zkoušel jsem to kalibrovat podle popisu tady, ale zatím nic...vůbec mi to nejde. Když ale funkci plováku nasimuluji odpory, tak se ručička posune na danou úroveň. Taky plovák je ok...hodnoty mezí odporu jsou v pořádku. Jen mi prostě nebere v úvahu vůbec to že jsem už ujel nějaké kilometry... Prostě mi příjde, že se ručka nehýbe :-) Nevíte někdo co s tím? Není to chyba někde na úrovni BSI a palubky, když jsem tam neměl zapojený PP, tak to chodilo OK! Měl jsem podobnej problém na sedanu. Po zamontování PPC vše jelo jak má a pak najednou začal jet dojezd obráceně t.z. čím víc jsem ujel tím větší dojezd ukázal (kdyby to tak fungovalo i v reálu ). Nakonec jsem odpojil dráty z modrýho konektoru pod volantem a napíchl to na drát co jde do budíků na ukazatel stavu paliva. Pak už to zase fungovalo normálně. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: razor Takže je tu návod na zprovoznění ppc na 406... Není to ale na všehcny typy - jen s velkým displayem,u ostatních to bude asi jinak.... http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/75529/Palubn__pc_Peugeot_406.doc_1.91MB.html Vleký display : [upravil dne 3.9.2008 razor] Velice podobné jako na mém odkazu ,ale u mne sice ve francoužtině,ale dá se přeložit:aut Citovat
razor Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 JJ.....Taky neříkám že je to moje práce,jen sem dal ty informace dohromady.... Btw: Děkuji všem co mi pomohli.............. [upravil dne 5.9.2008 razor] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.