Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

na boku PP se musí přepnout na jinou pozici /jsou 4 /a podle toho ti to pak maká

Na boku pp ???zkoušel jsem vyndat ten display-to se mi zadím jeví jako nemožný =) Kde na boku ?

Odesláno
Původně zaslal: honza406

na boku PP se musí přepnout na jinou pozici /jsou 4 /a podle toho ti to pak maká

musíš přepnout trimr na 4 poz kdy ukazuje radio pak teplotu a přepíná teplotu na pc

[upravil dne 31/8/08 honza406]

Supr-to už zní dobře... =) a ten trimr je kde??musím vyndat ten display?

Guest servisman
Odesláno

Vvndat displaj je na pravé straně a nejsem si jist musí se odpojit na chvilku po přepnutí

Guest servisman
Odesláno

já to vybral slabým šroubovákem či nožem ale pozor na pořezání vlastních prstů:)

Odesláno
Původně zaslal: razor

Radši poškodím vlastní prsty než to auto.... =)) Tak jo,já to zítra zkusím....Díííky mooc!

nejlepsi je demontovat cely ten plast kolem budiku s vydechy vzduchu a pak displej zezadu rukou vytlacit ven, pri paceni ze strany displeje z predni casti palubky hrozi poskozeni plastoveho ramecku a v nejhorsim i samotneho LCD ( to kdyz ti sroubovak nebo nuz sjede a pichnes ho dovnitr )

takze fakt je to lepsi vymacknout zezadu rukou

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Radši poškodím vlastní prsty než to auto.... =)) Tak jo,já to zítra zkusím....Díííky mooc!

nejlepsi je demontovat cely ten plast kolem budiku s vydechy vzduchu a pak displej zezadu rukou vytlacit ven, pri paceni ze strany displeje z predni casti palubky hrozi poskozeni plastoveho ramecku a v nejhorsim i samotneho LCD ( to kdyz ti sroubovak nebo nuz sjede a pichnes ho dovnitr )

takze fakt je to lepsi vymacknout zezadu rukou

Jj..já vím,ale nevěděl jsem jak se tam dostat zezadu..Sundám ty plasty a zkusím to..dík......

Odesláno

Ahoooj!Díky moc všem za radu...všechno funguje,a ukazuje to tak jak má..žádný problém...

Pokud by ještě měl někdo zájem,jsem ochotný vypracovat podrobný návod se všema fotkama.........

:papa

Odesláno
Původně zaslal: MagnaWoX

Zdravím všechny potřebuju poradit, dodělával sem si ppc a všechno funguje, ale teď sem zjistil, že mi to špatně ukazuje dojezd. Ukazovalo to cca. 500 Km ale zůstal sem stát na suchu:grr, ukazuje mi špatně i palivoměr ten zas ukazoval něco pod čtvrt nádrže. Neví někdo odkud bere ten ppc data o dojezdu ??? A hlavně jak to napravit. Dík :myslim:myslim

Tak to máme stejný problém.

Taky jsem zůstal na suchu.

Od té doby co jsem zprovoznil PP mi ukazuje špatně budík o stavu v nádrži :o

Zkoušel jsem to kalibrovat podle popisu tady, ale zatím nic...vůbec mi to nejde.

Když ale funkci plováku nasimuluji odpory, tak se ručička posune na danou úroveň. Taky plovák je ok...hodnoty mezí odporu jsou v pořádku.

Jen mi prostě nebere v úvahu vůbec to že jsem už ujel nějaké kilometry...

Prostě mi příjde, že se ručka nehýbe :-)

Nevíte někdo co s tím?

Není to chyba někde na úrovni BSI a palubky, když jsem tam neměl zapojený PP, tak to chodilo OK! :myslim

Odesláno

Takže je tu návod na zprovoznění ppc na 406... Není to ale na všehcny typy - jen s velkým displayem,u ostatních to bude asi jinak....

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/75529/Palubn__pc_Peugeot_406.doc_1.91MB.html

Vleký display :

[upravil dne 3.9.2008 razor]

Velký displej ale na starý model ;)

Na nový jsem tu dával :-)

[upravil dne 4.9.2008 Georginho_cz406]

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

Původně zaslal: MagnaWoX

Zdravím všechny potřebuju poradit, dodělával sem si ppc a všechno funguje, ale teď sem zjistil, že mi to špatně ukazuje dojezd. Ukazovalo to cca. 500 Km ale zůstal sem stát na suchu:grr, ukazuje mi špatně i palivoměr ten zas ukazoval něco pod čtvrt nádrže. Neví někdo odkud bere ten ppc data o dojezdu ??? A hlavně jak to napravit. Dík :myslim:myslim

Tak to máme stejný problém.

Taky jsem zůstal na suchu.

Od té doby co jsem zprovoznil PP mi ukazuje špatně budík o stavu v nádrži :o

Zkoušel jsem to kalibrovat podle popisu tady, ale zatím nic...vůbec mi to nejde.

Když ale funkci plováku nasimuluji odpory, tak se ručička posune na danou úroveň. Taky plovák je ok...hodnoty mezí odporu jsou v pořádku.

Jen mi prostě nebere v úvahu vůbec to že jsem už ujel nějaké kilometry...

Prostě mi příjde, že se ručka nehýbe :-)

Nevíte někdo co s tím?

Není to chyba někde na úrovni BSI a palubky, když jsem tam neměl zapojený PP, tak to chodilo OK! :myslim

Měl jsem podobnej problém na sedanu.

Po zamontování PPC vše jelo jak má a pak najednou začal jet dojezd obráceně t.z. čím víc jsem ujel tím větší dojezd ukázal (kdyby to tak fungovalo i v reálu :D ).

Nakonec jsem odpojil dráty z modrýho konektoru pod volantem a napíchl to na drát co jde do budíků na ukazatel stavu paliva. Pak už to zase fungovalo normálně.

Odesláno

JJ.....Taky neříkám že je to moje práce,jen sem dal ty informace dohromady....

Btw: Děkuji všem co mi pomohli.............. :potlesk

[upravil dne 5.9.2008 razor]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...