Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

u noveho modelu ..

1) zkontrolovat kabely jestli je mas natazeny u volanu kdyz ne tak je natahnout od BSI viz clanky drive

2) podivat se jestli mas v BSI natazenej kabel 1368 , kdyz ne tak ho natahnout od ECU

3) udelat aktivaci PP v BSI (kdyz ti nefunguje prepinani tlacitka z bodu jedna )

snad to pochopis :) , jinak na strance 43 od \"Georginho_cz406\" je napsany skvely navod .

Odesláno
Původně zaslal: ladagal

ten navod je na starý typ neví někdo kterej je to drat na novym typu?

Pozri si stranu 2, su tam fotky noveho typu (myslym ze je to fialovy:myslim)

Odesláno
Původně zaslal: ladagal

Mám v tom trochu guláš , starý a nový model.

Vysvětlete mi prosím někdo postup u nového modelu.

Mám 406 2.0 HDI 110 r.v 2000 a zda se musí aktivovat v BSI.

Dávám sem ještě foto palubky.

Páčku si předělám nebo ji dam na tlačítko u displaye ale ty dráty...

P1230706.JPG

Mám naprosto stejné auto 406 HDI r.v 11/1999 novy model, stejný display,říd. jednotka BOSCH 281 010 166, kabely jsem všechny kontroloval, z ř.j je to kabel růžový 1368, po cestě se mění barva na hnědou a do BIS přichází hnědá 1368. z BIS do páčky je to taky nataženo vše origo od peugeotu, chyběl jen spínač na konci páčky který jsem dodělal.V momentě zapojení se mi hned rožlo na displeji veškeré informace, ale u všech hodnot byli jen pomlčky - bez dat.Na aktivaci v servise jsem nebyl a to bude asi proč to nejede, teda v jednom místním servise jsem byl, dokonce se specializují na F auta, ale když jsem mu řekl, že chci provést aktivaci PC v BIS jednotce tak se mi vysmál že taková věc nelze. Takže budu muset hledat někoho jiného, pokud to tedy není něčím jiným.

Odesláno

tak sem volal do servisu a tam mi řekli že tam musim mít snímač průtoku nebo tak něco ale když jsem procházel plánky tak sem nic takového nenašel.

Tak mi prosím tedy upřesněte zda teda se to povoluje v bsi nebo tam opravdu musí být dodatečně ten snímač.

Jinak kabely od řídící jednotky vedou a jde to k ECU. Tam je vyveden modrý drát do konektoru páčky.

Mám udělaný spínač avšak ukazuje jen \"---- l/km\"

Odesláno

Ještě něco, mám jednoduchou diag. Elm 327 + noteb. a Když jsem zkoušel jet se zapnutou diag. tak mi to ukazovalo spotřebu, takže si myslim že tim snímačem to nebude.

Odesláno

Zdravím všechny potřebuju poradit, dodělával sem si ppc a všechno funguje, ale teď sem zjistil, že mi to špatně ukazuje dojezd. Ukazovalo to cca. 500 Km ale zůstal sem stát na suchu:grr, ukazuje mi špatně i palivoměr ten zas ukazoval něco pod čtvrt nádrže. Neví někdo odkud bere ten ppc data o dojezdu ??? A hlavně jak to napravit. Dík :myslim:myslim

Odesláno

Nezná někdo nějaký servis v okolí OPAVY kde umí provést aktivaci PP v BIS. Nějak nemůžu najít ty správné a odvážné lidi co by mi do toho šli

Odesláno
Původně zaslal: MagnaWoX

Zdravím všechny potřebuju poradit, dodělával sem si ppc a všechno funguje, ale teď sem zjistil, že mi to špatně ukazuje dojezd. Ukazovalo to cca. 500 Km ale zůstal sem stát na suchu:grr, ukazuje mi špatně i palivoměr ten zas ukazoval něco pod čtvrt nádrže. Neví někdo odkud bere ten ppc data o dojezdu ??? A hlavně jak to napravit. Dík :myslim:myslim

pocita to z udaje z palivomeru v nadrzi, prumerne spotreby za poslednich 10 minut a ujete vzdalenosti.

Pokud ukazuje spatne palivomer, je asi spatnej snimac v nadrzi

Odesláno

TÉMA funkčnost P.C:

jak jsem si početl na toto téma je tu ho mraky,je to pochopitelné protože těch aut co to nemají /včetně mě/ je ještě více než ty mraky.taky jsem pochopil proč to tu zabírá tolik místa a neustále se k tomu někdo vrací (i když ostatní co jej mají jsou z toho už otrávení - pochopitelně),protože nikdo si s tím nedal ucelenou práci aby to nafotil a zdokumentoval i pro ty méně chápavé (jako př.uvedu = !!nějak!! jsem vypajsroval zátku páčky,dal jsem tam !!nějaký!! spínač,tvar,průměr,hodnoty nikde atd).čili vždycky se najde někdo kdo se na to bude ptát znova a znova než se omladí všechna auta.je to jednoše foto zdokumentovatelné a je po problému,jenže je to tu omezeno objemem dat,takže si to posílají na soukromé maily,dojde nový a zase otázky dokola.divím se adminovi,že ho to nenapadlo zdokumentovat a že se tím musí pak zabývat a zbytečně to tu zabírá plac.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

bara

odpovím ti proč to tu tolik zabírá místa pokud se podíváš první dotaz byl 3.6.2005 tedy před 3 roky za tu dobu jsem přišlo x lidí nováčků .Kdo jej dělal přišel vždy s něčím novým,a to vem dělal jsem jen benziny a vždy se našlo něco nového:aut

Mimochodem jsi zapoměl dodat, že tady \"kdosi\" vymazal spoustu svých příspěvků a díky tomu tady toto téma (hlavně zezačátku) nedává smysl a potom to někoho uvádí v omyl, že se tady některý věci řešili přes e-mail nebo U2U a byly před ostatními zamlčeny a bohužel se to nedotklo jenom tohoto tématu.

Myslím že spousta členů ví o koho jde a Ty to víš určitě taky. ;)

[upravil dne 27/8/08 Dave_k]

Guest servisman
Odesláno

jasný mi to je do kdy to budete připomínat?Více se teda nebudu vyjadřovat:aut

Odesláno

:xvul

Původně zaslal: honza406

jasný mi to je do kdy to budete připomínat?Více se teda nebudu vyjadřovat:aut

Nikoho jsem nejmenoval, ale jak se říká \"potrefená husa .....\".

Prostě na některý věci mi nedá nereagovat, protože co tady nejmenovaný \"virus\" svým jednáním provedl jak vidno má důsledky dodnes. Toť vše ode mne. Hawk. :papa:xvul

[upravil dne 27/8/08 Dave_k]

Odesláno

Zdravím všechny...Pročetl jsem to tu snad celý a už v tom mám docela bordel..odpoledne jsem zkoušel propojit ten drát č.7205 na kostru a nestalo se vůbec nic.......Na displeji mám jen telpotu a RDS rádia...

Asi už Vás nebaví dokola každýmu psát jak to udělat,ale přesto bych Vás ještě jednou porposil o radu jak na to......

V elektronice se tak trochu vyznám,takže vysvětlit mi to snad nebude problém..předem děkuji!!!:papa

Guest servisman
Odesláno

na boku PP se musí přepnout na jinou pozici /jsou 4 /a podle toho ti to pak maká

musíš přepnout trimr na 4 poz kdy ukazuje radio pak teplotu a přepíná teplotu na pc

[upravil dne 31/8/08 honza406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...