MJSytic Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 ja na tretim navstivenem vrakaci, nejdrive jsem byl v Jesenici, pak ve Zlatnikach, bud nemeli, nebo jen z anglickeho auta, no a pak jsem si jeste vzpomel na vrakac kousek od Jesenice - v Herinku, prijel jsem tam a tam stala cerstve dotazena 406 break z francie a displej jsem si vyloupnul puvodne chtel 1000Kc, jenze ja stejne nemel vic jak 600, tak jsem ho nakonec ukecal, jeste mi pak k tomu ustipnul i ty pripojovaci konektory No dobrý no Prostě když to někdo umí, tak umí Jinak díly už nesháněj. Už mám všechno. Včera se zadařilo. (Je to aktuální - teď jsem s mehánikem domluvil) Zbývá jen koupit chladič - bude nový- z vrakáče je to zbytečný riziko... Každopádně díky ... Takže teď už na díly nekoukej, ale můžeš koukat po displeji [upravil dne 30.11.07 MJSytic] Citovat
MJSytic Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi já jsem tenkráte zavolal a byl za 500 takže ona jak mají a je v autě.Sice byla nevýhoda že ukazoval galony a míle ,tak jsem zajev hned v pondělí jak otevřeli a měli ještě jeden v km a litrech Já vím, to už si psal;) Právě, že já takový štěstí neměl Buď, že nemaj, a nebo máme, ale za 4ku Ale já to nevzdám Citovat
Guest servisman Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 za 4 tak s radiem a cd měničem jedině Citovat
Kdo Odesláno 3. prosinec 2007 Odesláno 3. prosinec 2007 Původně zaslal: MJSytic A až se budete chystat k instalaci, tak dejte vědět, rád bych se též zůčastnil - čumilů není nikdy dost (případně mohu poskytnout poměrně prostornou dvougaráž, kdyby náhodou nebylo operaci kde provést;)) Tohle se mi moc hezky čte. Jsem domluvený s Ferrym, že by mi pomohl, ale nemám to kde udělat - roční doba nepřeje práci na parkovišti před panelákem. Pokud bys mohl, rád bych tvé nabídky využil, neb se mi taky nechce čekat na jaro. Už jsme uvažovali o azylu podzemní garáže u Kyky v Letňanech, ale tam je zase šero bez elektriky pro pájení. A teorií i praxí montáže bychom tě provedli step by step. Na navíc to k tobě mám, co by kamenem dohodil a zbytek doběhl. [upravil dne 3.12.07 Kdo] Citovat
MJSytic Odesláno 3. prosinec 2007 Odesláno 3. prosinec 2007 Tohle se mi moc hezky čte. Jsem domluvený s Ferrym, že by mi pomohl, ale nemám to kde udělat - roční doba nepřeje práci na parkovišti před panelákem. Pokud bys mohl, rád bych tvé nabídky využil, neb se mi taky nechce čekat na jaro. Už jsme uvažovali o azylu podzemní garáže u Kyky v Letňanech, ale tam je zase šero bez elektriky pro pájení. A teorií i praxí montáže bychom tě provedli step by step. Na navíc to k tobě mám, co by kamenem dohodil a zbytek doběhl. [upravil dne 3.12.07 Kdo] Jak jsem psal, není žádný problém. Stačí dát vědět, abych byl doma atd. Světlo tam mám a šťávu taky. Jediný, co by mohlo trochu vadit je to, že tam není topení Ale když se zavřou vrata, tak se to zadejchá... kóór, když se u toho budeme pěkně rozčilovat, že to nejde Citovat
Kdo Odesláno 3. prosinec 2007 Odesláno 3. prosinec 2007 Původně zaslal: MJSytic Jak jsem psal, není žádný problém. Stačí dát vědět, abych byl doma atd. Světlo tam mám a šťávu taky. Jediný, co by mohlo trochu vadit je to, že tam není topení Ale když se zavřou vrata, tak se to zadejchá... kóór, když se u toho budeme pěkně rozčilovat, že to nejde Ferry, vidíš to?? Co ty na to? Edit: s tím zadýcháním nevím. Ferry je od pohledu pohodář, ale já chytnu na první našlápnutí a umím být do ruda, takže Ferry bude kutit, ty koukat a já topit. [upravil dne 3.12.07 Kdo] Citovat
Ferry Odesláno 3. prosinec 2007 Odesláno 3. prosinec 2007 jj neni problem se domluvit, najdeme spolecnej volnej termin a za dve hodky to musime sfouknout ja mam v planu tenhle tyden definitivne zapojit PPC u me v aute, prave premyslim jak umistit mikrospinac do packy. Trasovani kabelu uz mam vyresene, jelikoz nemam zadnou pripravu ani na maly displej, musim dotahnout i napajeni, vsechny draty vezmu z konektoru budiku ve kterem je vse potrebne - stalych +12V, klickem spinanych +12V a +12V sepnutych i v poloze startovani motoru, dale pak kostra no a zbyvajici draty od palivomeru. Je to nejbliz k displeji a je tam dost mista [upravil dne 3/12/07 Ferry] Citovat
Kdo Odesláno 3. prosinec 2007 Odesláno 3. prosinec 2007 Původně zaslal: Ferry prave premyslim jak umistit mikrospinac do packy. Jeden tu mám a kdybys chtěl, můžu ti ho dát. Mám tam stejný a sedí. Citovat
Ferry Odesláno 3. prosinec 2007 Odesláno 3. prosinec 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: Ferry prave premyslim jak umistit mikrospinac do packy. Jeden tu mám a kdybys chtěl, můžu ti ho dát. Mám tam stejný a sedí. dik za nabidku, v praci jich mam plnej suplik, vytahal jsem to z nejakyho plosnyho spoje ovladaciho panelu ze staryho xeroxu, bylo jich tam snad 30 Citovat
Ferry Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 tak jsem dneska udelal tlacitko do packy, nejdrive pripevnit tlacitko Citovat
Ferry Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 zkompletovat packu dohromady, jelikoz nebylo misto pridat kontakty do originalniho konektoru, byl jsem nucen vyvest dratky od spinace tou dirkou v zadnim krytu packy a na konec dratku dat malej konekturek od ktereho pak pujde drat k displeji [upravil dne 4/12/07 Ferry] Citovat
Guest servisman Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 vidím Ferry že sis pěkně pohrál,sice nevím jaký odpor bude míti ta pružinka,my jsme ji tam nedávali,jen jsem ještě drobet tu ČEPIČKU zkracoval po obvodě jako vevnitř, protože narážela na spínač nepatrně. Citovat
Ferry Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 ta pruzinka by tam snad ani nemusela byt, ale nasel jsem ji a pasovala tam, tak jsem ji tam dal, kdyby nahodou ta cepicka mela delsi krok, tak aby neplandala, nakonec jsem to ale trefil dost presne akorat na krok toho tlacitka ja seriznul ty vystupky na tom bilem plastu a na cepicce zkratil jen ten vnitrni vystupek, ktery se opira o tlacitko Citovat
Kdo Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 Původně zaslal: Ferry ja seriznul ty vystupky na tom bilem plastu a na cepicce zkratil jen ten vnitrni vystupek, ktery se opira o tlacitko Jj, přesně tak jsem taky postupoval - bílé čudlíky po obvodě kloboučku, pak protilehlé vymezovací plošky na tlačítku a vnitřní trnek. Tu pružinku (z propisky rozvinotou na potřebný průměr) jsem tam taky dal, aby, když tlačitko zmačknu se vrátilo zase do vysunuté polohy a nemělo třeba na drncech snahu "padat" na mikrospínač. Citovat
Ferry Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 tak dnes jsem si umotal svuj vlastni svazek displeje, protoze jsem v aute nemel pripravu ani na maly displej.( vsechno budu tahat od sdruzenych pristroju - budiku, tri draty napajeni +12V, kostru, draty od palivomeru, signal rychlosti vozidla a jen signal od ridici jednotky motoru a draty k venkovnimu cidlu teploty pujdou smerem k nohou spolujezdce ) Ta odbocka ze svazku je pro packu pod volantem, na koncich dratu je maly konekturek, nebot jak jsem psal nemuzu pouzit originalni konektor packy foto [upravil dne 5/12/07 Ferry] Citovat
MJSytic Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 Ferry si to vyložení vychutnává a užívá :super Citovat
Ferry Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 Původně zaslal: MJSytic Ferry si to vyložení vychutnává a užívá :super to vis mam to rad, jak se pekne cesky rika, punktlich Zitra prijde finalni krok - implementace do auta, tam ale uz moc k foceni nebude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.