Ladaj Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Původně zaslal: Fill Pro Ladaj : Skutečně nemám ve svém autě BSI ( ta černá krabička pod volantem) měl jsem to rozděláno a není tam ! Jinak mám nový model r.v 99 a mám velký display. Do teď mě ukazoval jenom datum a kolik je venku stupňu ( rádio mám neorig takže to tam nemám...) Takže ty tam nemáš ten displej co tady ukazuje Neon? Ty tam máš podobnej tomudle displeji? [upravil dne 9/6/07 Ladaj] [upravil dne 9/6/07 Ladaj] [upravil dne 9/6/07 Ladaj] Citovat
Ladaj Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Jojo já vím já mám r.v.99 a mám taky starej model a mám tam pouze teploměr a chtěl bych si dodělat PP ale ten displej jsem eště nesehnal.Ten displej snad vůben není co já potřebuju ale napadlo mě že pokud Fill nemá BSI a má tam velkej displej tak že bych to překopal a velkejch displejů těch je všude dost. Citovat
Ladaj Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Ten displej z proti kusem není problém sehnat,ale nejvíc co mě mrzí že tu nikde není to schéma zapojení toho displeje soused má 406 novej model a tak jsem se byl na to podívat a maj tam úplně jiný čísla drátů než co tam mám já a taky není vydět na ten konektor ze zadu jak je vydět u starého modelu. Takže se nedá moc zjistit jakej drát je do jakýho pinu zapojenej. Citovat
Ladaj Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 To se mě právě taky nechce se hrabat v cizím autě pak tam něco provedu a co potom... Citovat
OK406 Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 ajven: pokud jsem to dobře četl, tak ty nemáš v pravé páčce žádnou přípravu na pp. Tak to já a ani Komisar a další taky neměli. To se dodělávalo, jak je to focené na fotkách. Máš HDi tak s tím zkušenosti nemáme ale myslím si, že i když máš ŘJ Sagem, tak by pp měl jít. Citovat
ajven Odesláno 10. červen 2007 Odesláno 10. červen 2007 Původně zaslal: OK406 ajven: pokud jsem to dobře četl, tak ty nemáš v pravé páčce žádnou přípravu na pp. Tak to já a ani Komisar a další taky neměli. To se dodělávalo, jak je to focené na fotkách. Máš HDi tak s tím zkušenosti nemáme ale myslím si, že i když máš ŘJ Sagem, tak by pp měl jít. poslal som fotky aj do druhého vlákna kvôli tomu čidlu vonkajšej teploty, tu je to: Citovat
Blizzard Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 sice už jsem se dříve prtal taky, ale protože koukám že už máte více zkušeností , tak to zkusím znovu Co myslíte. šlo by to na tuten displej? p406 rv99 novej model Citovat
OK406 Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: komisar třeba maj ale chce za to asi dosti.Třeba ani v Peugeotu nemaj a stále se učí však to znáš a pokud se zeptáš proč mají otevřeno tak řeknou že nemají zámek:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Blizzard Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 mam jenom tohle.... ale to je asi jenom přístrojovka.. nevyznam se v to moc [upravil dne 13.6.2007 Blizzard] Citovat
OK406 Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Však taky do kvokala. A někdo bude mít na nový model schéma. Citovat
Blizzard Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 tohle by měl být nový model... ... tak už nic.. už vim že se hledá něco jinýho... můžu to zkusit tady u nás v IC WESTu jestli budou sdílnější, ale mě tam nemají moc rádi jak to schema vubec vypadá? to je jenom obrazek toho konektoru s popisem nebo je to komlexnejší? to co mám já je tedy displej A? ... jí jen abych se ptal na správnou věc... i když se mnou nejspíš vyrazí dvéře [upravil dne 13.6.2007 Blizzard] Citovat
Blizzard Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Blizzard tohle by měl být nový model... zapojení přístrojovky mne nezajímá mne zajímá zapojení palubního počítače. jako zapojení displeje. jj. já nevěděl jestli to u toho není nějak přimíchaný viz výše [upravil dne 13.6.2007 Blizzard] Citovat
Blizzard Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 tak bohužel, dnes jsem nestihnul tam zajít, tak snad zítra.... Citovat
OK406 Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 Původně zaslal: Blizzard tak bohužel, dnes jsem nestihnul tam zajít, tak snad zítra.... Nezapomněl jsi ??????:o:o;) Citovat
Guest divisl Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 Nemate nekdo ten display navic na kterem pojede pal. pocitac? Koupim ! P406 r.v. 1997 2,0 l 16V stary model, na palubce SAGEM, display tam nemam, jen kastlik s konektorem a spoustou dratu [upravil dne 22/6/07 divisl] [upravil dne 22/6/07 divisl] Citovat
OK406 Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 To je nedostatkové zboží. Musíš zkoušet vrakoviště a nebo si koupit nový, ale ten je dost drahý. Už tu někdo psal i cenu. Citovat
Guest divisl Odesláno 23. červen 2007 Odesláno 23. červen 2007 Jsou v okoli Brna nebo primo v Brne nejaka slusna vrakoviste ? Citovat
Ericce Odesláno 25. červen 2007 Odesláno 25. červen 2007 zdarek mozna jsem si nevsimnul ale nikdo se tu nesminil o 406 2.0 hdi 109K r.v. 99 starsi model.ukazuje mi to jen teplotu a radio.myslite,ze bych slo na nem zprovoznit palubni PC?diiiky Citovat
Dave_k Odesláno 25. červen 2007 Odesláno 25. červen 2007 Původně zaslal: Ericce zdarek mozna jsem si nevsimnul ale nikdo se tu nesminil o 406 2.0 hdi 109K r.v. 99 starsi model.ukazuje mi to jen teplotu a radio.myslite,ze bych slo na nem zprovoznit palubni PC?diiiky Ty máš ten přechodovej model. Tak těžko říct jestli by to šlo. Máš starou palubovku? Máš už BSI? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.