Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fill

Pro Ladaj :

Skutečně nemám ve svém autě BSI ( ta černá krabička pod volantem) měl jsem to rozděláno a není tam !

Jinak mám nový model r.v 99 a mám velký display.

Do teď mě ukazoval jenom datum a kolik je venku stupňu ( rádio mám neorig takže to tam nemám...)

Takže ty tam nemáš ten displej co tady ukazuje Neon? Ty tam máš podobnej tomudle displeji?

[upravil dne 9/6/07 Ladaj]

post-0-14109595789122_thumb.jpg

Odesláno

Jojo já vím já mám r.v.99 a mám taky starej model a mám tam pouze teploměr a chtěl bych si dodělat PP ale ten displej jsem eště nesehnal.Ten displej snad vůben není co já potřebuju ale napadlo mě že pokud Fill nemá BSI a má tam velkej displej tak že bych to překopal a velkejch displejů těch je všude dost.

Odesláno

Ten displej z proti kusem není problém sehnat,ale nejvíc co mě mrzí že tu nikde není to schéma zapojení toho displeje soused má 406 novej model a tak jsem se byl na to podívat a maj tam úplně jiný čísla drátů než co tam mám já a taky není vydět na ten konektor ze zadu jak je vydět u starého modelu. Takže se nedá moc zjistit jakej drát je do jakýho pinu zapojenej.

Odesláno

ajven: pokud jsem to dobře četl, tak ty nemáš v pravé páčce žádnou přípravu na pp. Tak to já a ani Komisar a další taky neměli. To se dodělávalo, jak je to focené na fotkách. Máš HDi tak s tím zkušenosti nemáme ale myslím si, že i když máš ŘJ Sagem, tak by pp měl jít.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

ajven: pokud jsem to dobře četl, tak ty nemáš v pravé páčce žádnou přípravu na pp. Tak to já a ani Komisar a další taky neměli. To se dodělávalo, jak je to focené na fotkách. Máš HDi tak s tím zkušenosti nemáme ale myslím si, že i když máš ŘJ Sagem, tak by pp měl jít.

poslal som fotky aj do druhého vlákna kvôli tomu čidlu vonkajšej teploty, tu je to:

Odesláno
Původně zaslal: komisar

třeba maj ale chce za to asi dosti.Třeba ani v Peugeotu nemaj a stále se učí však to znáš a pokud se zeptáš proč mají otevřeno tak řeknou že nemají zámek:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

tohle by měl být nový model...

... tak už nic.. už vim že se hledá něco jinýho...

můžu to zkusit tady u nás v IC WESTu jestli budou sdílnější, ale mě tam nemají moc rádi :)

jak to schema vubec vypadá? to je jenom obrazek toho konektoru s popisem nebo je to komlexnejší?

to co mám já je tedy displej A?

... jí jen abych se ptal na správnou věc... i když se mnou nejspíš vyrazí dvéře :)

[upravil dne 13.6.2007 Blizzard]

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Blizzard

tohle by měl být nový model...

zapojení přístrojovky mne nezajímá mne zajímá zapojení palubního počítače. jako zapojení displeje.

jj. já nevěděl jestli to u toho není nějak přimíchaný :D

viz výše

[upravil dne 13.6.2007 Blizzard]

Odesláno

Nemate nekdo ten display navic na kterem pojede pal. pocitac? Koupim ! P406 r.v. 1997 2,0 l 16V stary model, na palubce SAGEM, display tam nemam, jen kastlik s konektorem a spoustou dratu

[upravil dne 22/6/07 divisl]

[upravil dne 22/6/07 divisl]

Odesláno

zdarek :papa mozna jsem si nevsimnul ale nikdo se tu nesminil o 406 2.0 hdi 109K r.v. 99 starsi model.ukazuje mi to jen teplotu a radio.myslite,ze bych slo na nem zprovoznit palubni PC?diiiky :papa

Odesláno
Původně zaslal: Ericce

zdarek :papa mozna jsem si nevsimnul ale nikdo se tu nesminil o 406 2.0 hdi 109K r.v. 99 starsi model.ukazuje mi to jen teplotu a radio.myslite,ze bych slo na nem zprovoznit palubni PC?diiiky :papa

Ty máš ten přechodovej model. Tak těžko říct jestli by to šlo. :myslim

Máš starou palubovku? Máš už BSI? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...