Ladaj Odesláno 4. duben 2007 Odesláno 4. duben 2007 Jojo díky tak to potoj jo.ale některý příspěvky se mi tam neukázali když jsem byl přihlášenej ale jinak tam byli. Citovat
Guest Jarmyl Odesláno 5. duben 2007 Odesláno 5. duben 2007 Takže díky za reakce příspěvky tu pročítám už docela dlouho, ale nikde jsem nenašel něco použitelného. Jak jsem psal : počítám s výměnou displeje počítám s aktivací v BSI Otázka je kdo to umí aktivovat (všichni pouze umí vyčíst, do autoriz. servisu bez známosti nemá cenu chodit) Je někdo schopen říci zda tyto dvě věci stačí a kde nechat aktivovat? Všichni tu odkazují na uživatele Milhaus65 - pokud to čteš, dá se třeba podle čísla BSI poznat zda to jde? (auto má senzor deště ,klima, př. okna v el.) Díky za odpovědi Citovat
Miku Odesláno 5. duben 2007 Odesláno 5. duben 2007 tak se chlubím se svou průměrnou spotřebou dle PP 8,4l . To je na 2.0i Turbo slušný :super:D Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2007 Odesláno 7. duben 2007 Tak ti blahopřeji. A kolik jezdíš (prům. rychlost). J8 mám 7,4 - 7,7 l/100km. Ale rychlost teď nevím. Ale jinak pp je paráda. Citovat
ajven Odesláno 7. duben 2007 Odesláno 7. duben 2007 Servus páni, ozývam sa v tejto téme po dlhšej dobe, lebo som sa nepustil ešte do rozobratia panelu a páčky aby som zistil či mi to pôjde na sto péro zapojiť nemám toľko času kvôli diplomke a škole ale po štátniciach v lete sa do toho pustím. Chcel som le poznamenať, že toto vlákno je už tak rozťahané, že už sa to pýta dať do stručnejšieho formátu. Aspoň mám taký názor lebo tie potrebné rady sú fakt dosť rozkúskované vo viacerých stránkach. Aspoň ja mám taký pocit, neviem ako druhí členovia. čaute to bola poznámka na okraj. [upravil dne 7.4.07 ajven] Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2007 Odesláno 7. duben 2007 Já se domnívám, že postupem doby s získávání různých poznatků a různých "pokusů a omylů" vznikají různé otázky k dané věci, tak se každý na to zeptá či dá radu, co se mu právě přihodilo při zprovozňování pp. A proto je to tak "rozkouskování". Každý má jiní problém. Tak si myslím, že to není na závadu. Citovat
Jaris Odesláno 7. duben 2007 Odesláno 7. duben 2007 Ahoj, Tak jsem si hrál v mém voze a zjistil jsem něco pro majitele s motorem 2.1 TD. Drát 1368 z řídící jednotky, 723 speed interface modul, 4310 a 7205 ze spínače končí v černém kulatem konektoru pod volantem. Zbývající dva 720 a 4315 z nádrže končí v modrém kulatém konektoru pod volantem. Pak jak se tu už psalo, display který ukazuje míle a galony nebude funguvat tak jak má. Já ho mám a po zapojení tam lítaj nesmyslné cifry. Kdysi jsem ho koupil někdy v listopadu a zjistil jsem to až doma, že to mám v mílích. Ale už jinej na vrakáči neměli a peníze by mě vrátili ale musel bych si tam zajet a nafta by mě vyšla na 500. A display mě stál 500. Takže bych byl na stejných penězích. Kdyby měli jinej tak bych si to proměnil. Taky jsem myslel, že v přepočtu to bude ukazovat co má ale jsou tam asi jiné násobky. Takže okamžitá spotřeba mě lítá do tísíců .Jinak přeju hodně úspěchů Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2007 Odesláno 7. duben 2007 Tak to mě moc mrzí s tím displejem. Snad seženeš ten správní a nebo ti to vymění. Jinak tady je převody jednotek : Citovat
Jaris Odesláno 7. duben 2007 Odesláno 7. duben 2007 Ještě menší detail. Na pinu 2 ve spodním konektoru je zem. Tu jsem nezapojoval, protože se dovnímám, že zem je zem a je stejná jako na vrchním konektoru. Navíc je proklemovaná na tišťáku. Pak jsem zjistil, že je proklemovanej pin 13 a 14 na spodním konektoru. Nechápu tedy, proč se tam tahaj dva dráty 720 a 4315. Ale tyhle jsem rači natáhl oba . Citovat
Jaris Odesláno 7. duben 2007 Odesláno 7. duben 2007 Původně zaslal: OK406 Tak to mě moc mrzí s tím displejem. Snad seženeš ten správní a nebo ti to vymění. Jinak tady je převody jednotek : Jinak dík za tabulku. Nalepím si ji pod displey Citovat
P607Olda Odesláno 8. duben 2007 Odesláno 8. duben 2007 Původně zaslal: komisar já tam měl MPG a MPH asi míle na galon míle za hodinu Díky za informaci (otázku jsem mezitím smazal). Uvědomil jsem si, že možná nestačí pouhý přepočet (převratná hodnota), ale že u systému v MPH může dávat taky čidlo jiný počet impulzů na 1 km. Tabulka uvádí US galon a imp. galon, nevím, jaký údaj je na PC, proto oba: Spotřeba v l/100 km vyjde, když se číslo 235 podělí údajem v mílích na galon US. Spotřeba v l/100 km vyjde, když se číslo 283 podělí údajem v mílích na galon imperiální. [upravil dne 8.4.2007 P607Olda] Citovat
Jaris Odesláno 8. duben 2007 Odesláno 8. duben 2007 Původně zaslal: komisar já jezdil asi dva dny s tím displejem v galonech než jsem sehnal jiný ale byl jsem si jistý že už ukazuje Přesně tak i u mě . Jsem si jist, že to funguje, Jen seženu display v KM/h a přepojím to. Jinak okamžitá spotřeba je zajmavá. Lítaj mě tam tříciferné cifry a čím víc to táhnu do otáček, tak se to číslo snižuje . A když vyřadím tak tam naběhne 999 . Citovat
OK406 Odesláno 8. duben 2007 Odesláno 8. duben 2007 Nejlepší bude sehnat správní palubní počítač. Chce to trpělivost a určitě ho seženeš a jen přehodíš a bude to fungovat správně a budeš spokojení. Citovat
Michal.B Odesláno 10. duben 2007 Odesláno 10. duben 2007 Zdarec.Da se z toho zjistit jestli na tehle řidici jednotce pujde pp. P 406 2.0HDI 66kw,R.v.99 [upravil dne 10/4/07 Michal.B] Citovat
Georginek Odesláno 10. duben 2007 Odesláno 10. duben 2007 Koukam ze to tady chytrosti oplyva........Takze kdo mi poradi jak zapojit palubni pocitac za 500Kc do 306 z 95 ma u me sud piva! Citovat
OK406 Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 Původně zaslal: Georginek Koukam ze to tady chytrosti oplyva........Takze kdo mi poradi jak zapojit palubni pocitac za 500Kc do 306 z 95 ma u me sud piva! A jaký máš displej ?? Citovat
Ladaj Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 Zdravím pánové.Dá se nějak zjistit jestli tem displej ukazuje v MP/h a v GAL nebo v KM/H jestli mají nějaké svoje odlišné označení. Citovat
Ladaj Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 A musím mít všechny dráty natažený než to budu skoušet nebo stačí ten základ aby mi to ukázalo co a jak. Citovat
Ladaj Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 v autě mám jen teploměr a rádio origo není,takže budu kupovat displej kvůli PP.Protože to vrakoviště co jsem tam volal tak pár starých typů tam maj a u pár aut bylo psáno že to má tolik a tolik mil namotáno,takže abych to mohl zkusit,nebo zjistit hned na místě jestli je v KM/h nebo ne. Citovat
Ladaj Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 jojo rozumím zkusím to ale na ten vrakáč je těžký se dovolat podařilo se mi to až po třech dnech tady je to špatný v okolí PCE a HK.A eště ten displej co se dával do starých typů le už ten velkej jako je v nových typech dá se sehnat zapojení?Nevíte jestli se to dá předělat ty dráty na ten velkej displej?Zatím eště na známého jsem nenarazil aby měl starou 406 z velkým dislejem soused má novej typ a tam ty dráty jsou už jiný jo a ten displej jsem vyděl ve 406 combi 2,1td v bazaru,a tam mě do toho auta nepustěj abych tam vyndal displej a podíval se na dráty jakej je kam zapojenej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.