Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na půdě je starý počítač, tak se na něj s Komisar podíváme, jestli to půjde a dám ti vědět. Hlavně, aby už nám to všem plně a ke spokojenosti naší ten PP šel a aby fungoval i s ŘJ Sagen.

Odesláno

ok406: já bych ho tam dal ten displej z novýho modelu ale zatím jsem tu nenašel zapojení toho to displeje.Nebo jestli je to stejný ze starým co se týče pinů zapojení?

Odesláno

Tak v tom ti neporadím. Ale domnívám se, že tam bude něco navíc. Nejlepší by bylo kontaktovat Milhaus65. A nebo jestli neví Dave_k či Komisar:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Dave-k nenapsal jsi mi jakou máš ŘJ??A SCHÉMA NA NOVEJ MODEL TADY BYL POKUD BYS KOUKAL TAK PAK SNAD POCHOPÍŠ.

[upravil dne 11.3.2007 komisar]

Mám naštěstí BOSCH. A jak koukám do schématu tak ten drát jde do BSI jestli se nemýlím. :myslim

Takže zamýšlíš sehnat a připojit BSI a z ní pak napojit PP?

Odesláno

OK 406: konektory z různých káblíku pro počítač tam pasují :) , ale já jsem si upravil jiný a příští týden to zkusím a dám vědět.

Odesláno

panove neblbnete, vy se proste porad nechcete smirit s tim, ze palubak jde zprovoznit jen na te ridici jednotce Bosch popr. u noveho modelu - ale zase jen u nekterych typu jednotky BSI, pokud tohle vase auto nesplnuje, tak je to proste smula a jakekoliv dalsi bastleni je zbytecne, kupovani a pripojovani jednotek BSI je naprosta hovadina, stejne tak premysleni kam pripojit draty na jednotku Sagem, proste to NEJDE

Odesláno
Původně zaslal: komisar

přemýšlet si můžu dle své libosti jen jsem koukal a nic dělat nemíním,kupovat BSI či další jsem já nepsal

Ano, proti tomu abys premyslel nic nemam, prave naopak to schvaluju, jen kdyby bylo vic lidi co premysli.

To s tim kupovanim BSI jsem nemyslel na tebe, muj prispevek je souhrna odpoved na vsechny prispevky nahore.

Hlavne se zase nenastvi a nezacni mazat svoje prispevky

Odesláno

Tak jsme s Komisar dneska zprovoznili palubní počítač na mé 406. Je to ale zásluha houževnatosti Komisara. Trvalo nám to nějakou dobu, než jsme na to přišli. Hlavně Komisar musel jezdit z Českých Budějovic do Týna nad Vltavou, ale výsledek stojí za to. :super:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

blahopřeji :super , jen bych rád věděl , kde jste se napíchli na drátky (zda jste přecvikli dráty nebo na konektoru) , docela by mi to ulechčilo námahu :)

Odesláno

máš tedy trimr na pozici 4 ?

jinak já mám konektor s drátky připraven , ale momentálně je důležitější práce na zahrádce :D

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Miku

máš tedy trimr na pozici 4 ?

jinak já mám konektor s drátky připraven , ale momentálně je důležitější práce na zahrádce :D

Ne, mám na pozici 1.

Odesláno

Zdravím.Prosím vás kde najdu ze schematu tu <16>tzv zabudované systémovy fázoveho rozhraní.Kabel na PP 1368 jsem našel od ecu do svorkovnice na té pozici ale pokračuje mě dál ale už jsem ho nenašel.Tak jestli náhodou nevíte kde ho najdu kde končí.:myslim:(

Odesláno

Komisar: blahopřeji a jsi hlava otevřená. Takže není důležité, jakou má kdo řídící jednotku, ale jde ta na obě. Takže teď může mít PP každý Peugeot 406:super:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...