Roky Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Momentálně na dojezdu 130 km průměr.sp 9.8L/100km a rezerva 6L to je trochu mimo.Taky bych to možná přisuzoval jízdou v kopcovitém terénu a přelívání benzínu v nádrži. Citovat
Guest servisman Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 posledně mne ukazoval dojezd asi 100 km a po pár km se rozsvítila i kontrolka a natankoval jsem 62 l Citovat
czer.t Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 ...tak jak to tady čtu, rozhodl jsem se to na svém mazlíkovi taky rozchodit, dneska jsem vyndal páčku stěračů za konektoru a propojoval jsem ty dva volné kontakty drátkem a ukazovalo to,.. s čárkama, takže potřebuju povolit zobrazení pc, musím s tím na diagnostiku ?? nebo jak jsem zachytil ifo o pootočení nějakého trimu na boku displaye??? jestli se bez diagnostiky neobejdu, dělá to někdo v Hradci Králové a okolí???:roll:myslim:myslim:roll Citovat
Guest servisman Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 podle mne budeš muset asi na dia , já jsem daleko Citovat
czer.t Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 ..no jo, ale ke komu v HK,, Do autorizáku se mi ani trochu nechce... Citovat
czer.t Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 ..tak já tam vymyslím nějaký spínač a pak bych se zkusil ozvat, jo??? ..nejradši bych tam dal tu \" správnou \" páčku která to umí, ale když ji neseženu, dám asi mikrotlačítko vedle displeje... Citovat
Dave_k Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 OK. Nějak se určitě domluvíme. Páčku samotnou určitě vyměníš pokud máš ještě kulatý páčky. Pokud už máš MUX tak jako celek a to je dost drahá výměna. Případně něco do páčky nabastlit. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 Máte někdo fotky CT nebo B displaye z Peugeotu 307 před faceliftem, kde se zobrazuje tlak pneumatik? Zajímalo by mně v jakým menu se to ukazuje...jestli teda vůbec...je to CAN-VAN Citovat
lud3k Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Zdravm Cbtel jsem se zeptat lajcky. Mam 406hdi display pouze radio,dvere. J k zapojenj potreba jina packa,display,a dignostika? Citovat
Guest servisman Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Vyměnit displej , páčka se dá upravit , aktivace na diagnostice , občas chybí nějaký káblík Citovat
michal88 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Ahoj ahoj. Mám takovou drobnou otázku... Řešil někdo dojezd na PPC pro 605? Já mám teda XM, ale zapojení bylo stejné. Problém je v tom, že u XM a 605 nebyl originál PPC napojen přímo k plováku jako u 406, ale 3 dráty vedly do ŘJ v budíkách a pak 3 dráty z ŘJ v budíkách do plováku. Auta bez PPC měla jiný plovák a jiné budíky (resp. jiný palivoměr a odnímatelný tišťák vzadu na budíkách). Konkrétně, auto bez PPC mělo v plováku reostat, auto s PPC pak potenciometr. Konkrétně. Povedlo se mi sehnat benzínové budíky (přehodit palivoměr a tišťák do mých naftových je to nejmenší), ale nedaří se mi sehnat plovák. Dá se vyrobit nějaké udělátko z tišťáku, které bych dal na kabely před plovák, aby to podle ubývání paliva a tím na jedné větvi snižování napětí, na druhé větvi napětí zvyšovalo? na živáku je ref. 5V a rozsah hodnot odporu na plováku je od 2 ohm při plné nádrži až do 290 ohm při prázdné (pokud se to z toho dá vyčíst). Je možné, že si to představuji, jak Hurvínek válku, ale už mě shánět plovák nebaví a tak přemýšlím, jak to ochcat, pokud to jde... Budu rád i za odpověď, že to nejde, že tam běhají jedničky a nuly a že je to celkově problematické. Pak budu dál shánět plovák... [upravil dne 15/4/14 09:04 od michal88] Citovat
Guest servisman Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Na foru zde jsi nekoukal? http://www.citroeny.cz/forum/viewforum.php?f=101 Citovat
michal88 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Citroeny.cz mám prolezlý i pozpátku (i staré forum a i jiná citroen a pug fóra). Právě s kolegou sveskaXM jsme tohle fest řešili v tématu zde: http://www.citroeny.cz/forum/viewtopic.php?f=101&t=2938, jemu se povedlo sehnat budíky i plovák z benzina a přeházel si to na svou naftu, ale mě se plovák ne a ne zadařit sehnat. A jelikož je 605 po elektrostránce velmi podobná, ptám se i tady, protože komunita kolem pugů je o něco větší než Citroenářská. Mám prolezlý i hafo a hafo zahraničních fór, ale nikde nic... [upravil dne 15/4/14 09:50 od michal88] Citovat
Guest servisman Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 je mi to jasný a co třeba toto ? http://www.sbazar.cz/majkl1.9/detail/2146361-plovak-do-nadrze-peugeot-605 koukal jsem na SB citroeny jak to mají ,asi jde jen o to sehnat ten plovák Citovat
michal88 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Na to jsem koukal, ale tento konkrétní plovák je pro auta bez PPC (v konektoru má pouze 2 kontakty místo 3 a jezdec je napojen na stejný pin jako jedna strana odporové dráhy) a ten druhý s čerpadlem na benzinovou 605 taky nic (není na fotce vidět, ptal jsem se)... Jinak, zapojení na schématu (str. 5): http://oldipcxm.free.fr/schematek/520-0.pdf 2 - PPC 650 - plovák 40 - budíky Jj, pro mě to v podstatě je jen sehnat plovák. Budíky, které by uměly PPC už mám (a kdo by chtěl dodělávat na svém, musí krom plováku sehnat i budíky). Jen jsem se chtěl zeptat, jestli už to někdo neřešil nějakou \"vochcáfkou\" (což by nepomohlo jen mě, ale myslím že i jiným), protože co šlo, to jsem poptal... Akorát za přestřelený ceny jako např. u zlodějů ve Slušticích jsem se na to vybodnul a nešel do toho. Dávat za něj olezlý s drahami na konci životnosti 3500 Kč, když nový bych měl při dobré vůli a velmi dlooouhém čekání za 3000 Kč se mi moc nechce (jinak nový stojí 5 a není k dostání ani tam). [upravil dne 15/4/14 13:55 od michal88] Citovat
flacek Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 Možná blbá otázka ale zkusím:) Zkoušel někdo dávat PC do starého Berlinga/Partnera z nového? Za předpokladu že by to uměla BSI? Mám r.v. konec 2001 což by možná mohlo umět. Citovat
Mathush Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 Zdravím, nedávno som menil Ačkový displej za Bčkový, ani mi tak nejde o rozbehnutie PP, ale namiesto ukazovania teploty mám len dve pomlčky. Stačí to aktivovať cez dia? Prípadne vie mi niekto cez VIN zistiť, či mám v aute predprípravu na PP? Už keby som riešil aktiváciu teplomeru cez dia, tak by som nechal rozbehať aj ten PP... Vopred vďaka. Vin poskytnem, ak bude treba Citovat
HonzaZ Odesláno 10. květen 2014 Odesláno 10. květen 2014 Ahoj, celkem jednoduché zjištění. Pokud máš BSI označenou na štítku B0 nebo B2, tak PP nejde. Pokud máš BSI s označením B1, B3, nebo B4, tak PP jde. Na prvotní zjištění stačí pokud má auto dešťový senzor a automatickou klimu, tak PP jde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.