Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevidim nejmenší problém v tom, proč by tam nešel. Ale bude to strašná odrátovačka, protože tam na to nebudeš mít vůbec nic připravený a pak budeš potřebovat schéma zapojení PP ve 406, schéma elektriky 306 a vymyslet, jak to skloubit dohromady. Teoreticky to proveditelný je. Záleží jen na tom, jak moc jsi zručnej a vyznáš se v elektrice.

Odesláno

Michal.x: S obojim souhlasim:D Ten displej se schání fakt blbě. Tak je ještě možnost použít PP z 605ky. Ten se dá sehnat celkem dobře, ale je tam stejnej problém s tim dojezdem.

Odesláno

Tak uz sem to udelal a maka jak ma!Moc dekuju chlapum:Dave_k , HonzaZ , MichalX:potlesk Jsem moc rad ze se jeste najdou lidi kteri pomohou jsem vasim dluznikem diky:super

Odesláno
jj, neni problem, kludne sa stav aj na buduce ked bude treba nieco :):papa

dame kafe, trochu debatu o zenskych a hned bude svet krajsi :D

a treba podakovat aj Honzovi, nebyt jeho, nebyt spusty dobrych informacii a poradenstva,

no a v tvojom pripade nebyt ani mna :D

Správne vravíš. Vďaka aj užívateľovi HonzaZ, bez neho by som na teba ani neprišiel. :cool:

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím chlapy,

také bych rád rozchodil PP na svém lvíčkovi 307 1.4 HDI r.v. 4/2002. Mám palubní počítač typu B, na kterém se mi zobrazuje teplota, otevřené dveře a rádio. Bohužel mi však chybí tlačítko na přepínání funkcí PP, jako například aktuální spotřeba atd., které bych rád uvedl do provozu.

Děkuji za zady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...