Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den pani.

Dnes rano som prisiel k autu, normalne ho nastartoval a zacali mi pipat predne senzory, aj ked som nemal pred sebou ziadnu prekazku. Myslel som si ze to bude asi len spinave, ale nakoniec som zistil ze jeden zo senzorov je zatlaceny dost hlboko v prednom nazazdniku, bud ho tam niekto zatlacil alebo sa uvolnil z uchytenia :( . Musel som vypnut vsetky senzory ... Dal som auto na jamu a pokusal sa k nemu dostat ale neviem zhodit umely kryt oznaceny na obrazku. Dal som dole vsetky sroby ktore som videl aj umelohmotne uchyty ale nic nepomohlo, stale to nejak drzi v prednej casti :myslim Pokusal som sa k senzoru dosta aj zhodenim laveho podbehu ale tam mi zavadzia webasto. :mad:

Poradili by ste mi prosim, ako dat dole ten plastovy kryt? :)

post-15074-14109626406499_thumb.jpg

Odesláno

Bol to len taký nápad, potom som pozeral že to EČ na 508 je vyššie ako na 407-me, ale ako straki píše má ho ešte v záruke tak prečo ho nedať do servisu.

Odesláno

@ HonzaZ : velmi pekne dakujem :) , uz aj predtym som postupoval rovnako ale stale ked chcem ten kryt tahat k sebe (bod 2) tak ho nieco drzi v predu. Kuknem to este raz.

Presne do servisu som s tym nechcel ist lebo by som tu opravu musel platit a 30€ za taku blbost sa mi dat nechce.

Odesláno

Nezlobte se, 30 eček za takovou blbost? Tomu nerozumím, proč si dal peníze za 508??? když řešíš 30€ ? To není rýpnutí, nebo kritika, ale otázka :)

Odesláno

@ Agrafik : lebo nerobim v statnej sprave a mam aj ine vydavky a tych len 30€ sa da predsa lepsie vyuzit nemyslis? :myslim A prosim ta ak nemas k teme nejaku konstruktivnu poznamku tak vyryvaj zadsej cez SZ :papa

Odesláno

Ok, chápu že to může být vyhozených 30 ecek a taky jim to třeba bude za ty peníze trvat 10 min. Já jsem se jen ptal , mám zkušenost, že pokud jedu na servisní prohlídku, tak takové drobnosti, pokud se jedná o práci ani neúčtují.

Můžu ti popřát, abys nic při tom opravovaní neulomil.

:D

Odesláno

S tymi 10 min. mas asi pravdu a musim povedat ze mam dobry servis ale taketo vecicky si nechava zaplatit. A pre mna je auto ako hracka, ked mam trosku cas tak sa rozoberanim aspon odreagujem :) ,

Uz som to mal raz skoro celel dole tak sa nebojim ze by som tam nieco odtrhol , davam si na to bacha ;)

[upravil dne 31.8.2012 13:27 od mark001]

• O 6 let později...
Odesláno

Ako sa ti to nakoniec podarilo dat dole? Ja budem musiet pravdepodobne menit jeden z tych dvoch strednych parkovacich senzorov, pripadne aspon pozriet, ci nie je iba zly kontakt alebo nejako odpojeny, tak premyslam, ako sa k nemu najjednoduchsie dostat. Nema aj niekto iny skusenosti? Dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...