abio Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 chci se zeptat jak se používá tato páska viz obrázek dole, na stažení manžety k poloose, zjistil jsem že mám uvolněnou manžetu tak to chci opravit, jinak mám 306 jedná se o mažetu u kola děkuji!!! Citovat
Přema Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Obrázek je divný ale u manžet bývá tento typ tak že konec provlečeš okem , utáhneš smyčku tak že konec držíš kombinačkama a měli by tam být 2 jazýčky které se po utažení zaklepou proti samovolnému povolení....zbytek pásky se ustřihne... Citovat
Butrus Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Jsou na to speciální kleště. Taky jsem řešil stejný problém, narazil jsem na tyhle pásky a zjišťoval, jak je namontovat. Nakonec jsem skončil u pásek, které popisuje Přema. Citovat
oddie Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Obrázek je divný ale u manžet bývá tento typ tak že konec provlečeš okem , utáhneš smyčku tak že konec držíš kombinačkama a měli by tam být 2 jazýčky které se po utažení zaklepou proti samovolnému povolení....zbytek pásky se ustřihne... Obrázek není divný, je to úplně normální páska na manžety, páska se neprovléká okem, to slouží jen pro zachycení kleští, nedělá se to kombinačkama, ale jsou na to kleště přímo určené, a žádné jazýčky, které by se proti sobě nějak zaklepávaly tam nejsou. Citovat
abio Odesláno 24. srpen 2012 Autor Odesláno 24. srpen 2012 náhodou jaký je název těch kleští případně kolik stojí?? Citovat
Přema Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Obrázek je divný ale u manžet bývá tento typ tak že konec provlečeš okem , utáhneš smyčku tak že konec držíš kombinačkama a měli by tam být 2 jazýčky které se po utažení zaklepou proti samovolnému povolení....zbytek pásky se ustřihne... Obrázek není divný, je to úplně normální páska na manžety, páska se neprovléká okem, to slouží jen pro zachycení kleští, nedělá se to kombinačkama, ale jsou na to kleště přímo určené, a žádné jazýčky, které by se proti sobě nějak zaklepávaly tam nejsou. Já zapoměl že vlastně ty víš všechno.....já psal o jiné pásce kde to tak je a o tom mě nepřesvědčíš.....někdy obrázky bývají pouze ilkustrativní....kapišto.... [upravil dne 24-8-12 09:22 od Přema] Citovat
oddie Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 ... Já zapoměl že vlastně ty víš všechno.....já psal o jiné pásce kde to tak je a o tom mě nepřesvědčíš.....někdy obrázky bývají pouze ilkustrativní....kapišto.... [upravil dne 24-8-12 09:22 od Přema] Skutečně nechápu tvoji potřebu plácat o něčem, o čem víš naprosté kulové a akorát někomu pleteš hlavu, už vůbec nechápu ufňukaně hysterickou reakci hodnou nány s premenstruačním syndromem poté, co to někdo uvede na pravou míru, aby to tazateli hlavu nepletlo, o trapných výmluvách na úrovni školáka prvního stupně o jiné pásce, když je obrázek zcela jasný, ani nemluvě. Citovat
Marcel00 Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Vy dva se teda hodne v lasce nemate ze jo Citovat
oddie Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Mně je naprosto ukradený. Plácání hovadin opravuji vždy stejně, aby se tazateli neblbla hlava. Jsou tací, co umí uznat svou chybu, a pak jsou holt tací, co začnou potrefeně kvákat a pokoušet se o ubohé výpady. Na to už jsem si dávno zvykl. Citovat
Přema Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Jasně ..... prostě se mi vždy dostali pásky o kterých sem psal a tečka... a já na obrázky seru....nekupuji podle obrázku, to co je na obrázku nemusí být vždy pravda...... a nikoho sem nemátl ty chytráku co víš vždycky vše nejlíp..... Citovat
abio Odesláno 24. srpen 2012 Autor Odesláno 24. srpen 2012 Jsou na to speciální kleště. Taky jsem řešil stejný problém, narazil jsem na tyhle pásky a zjišťoval, jak je namontovat. Nakonec jsem skončil u pásek, které popisuje Přema. máš náhodou odkaz kde ty kleště koupit?? Citovat
koblih69 Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Mají je třeba v Kelly - položka: NR 115.1050 , na netu třeba tady: http://www.eshop-rychle.cz/naradi-jz/eshop/4-1-Rucni-naradi/79-2-Kleste/5/1461-Lisovaci-kleste-na-pasky-manzet-poloos nebo http://rsautodily.cz/detail/klet-na-spony-poloos/202085 [upravil dne 24/8/12 10:19 od koblih69] Citovat
Marcel00 Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 nekupuj ziadne klieste, kup si novu zatahovaciu pasku ktoru spominal prema... ma take zubky a stahuje sa obycajnymi kliestami na vytahovanie klincov stoji par korun a maju ju v kazdej mototechne... zaklieste das majland a budu ti na jedno pouzitie... pasku poriadne natiahnes a zahaknes o zubky nafest ako sa len da... a na zaver s tymi kliestami \"na klince\" zmacknes ten mostik cim sa paska dotiahne... zvysok co bude nazvys ucvaknes. vysledok bude vyzerat takto... [upravil dne 24/8/12 10:26 od Marcel00] Citovat
Přema Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 tuhle sem myslel já...... obyč páska s rychlým použitím co funguje.... Citovat
Přema Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Zahne se zpět přes ty 2 jazýčky , zaklepe kladívkem a zbytek ustřihne.... rychlé , funkční Citovat
Marcel00 Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 a hlavne bez zbytecne drahych klesti Citovat
Dopiťák Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Na tu pásku co poslal Přema jsou taky kleště ..při utahování kombinačkama ji buď neutáhnete dost a manžeta se svleče nebo je možnost že ji zničíte...pokud nemáte speciální nářadí doporučuji pásku co sem dal marcel .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.