Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak se používá tato páska???

Recommended Posts

Odesláno

chci se zeptat jak se používá tato páska viz obrázek dole, na stažení manžety k poloose, zjistil jsem že mám uvolněnou manžetu tak to chci opravit, jinak mám 306 jedná se o mažetu u kola

děkuji!!!

post-20044-14109626405781_thumb.jpg

Odesláno

Obrázek je divný ale u manžet bývá tento typ tak že konec provlečeš okem , utáhneš smyčku tak že konec držíš kombinačkama a měli by tam být 2 jazýčky které se po utažení zaklepou proti samovolnému povolení....zbytek pásky se ustřihne...

Odesláno

Jsou na to speciální kleště. Taky jsem řešil stejný problém, narazil jsem na tyhle pásky a zjišťoval, jak je namontovat. Nakonec jsem skončil u pásek, které popisuje Přema.

post-31496-14109626444807_thumb.jpg

Odesláno
Obrázek je divný ale u manžet bývá tento typ tak že konec provlečeš okem , utáhneš smyčku tak že konec držíš kombinačkama a měli by tam být 2 jazýčky které se po utažení zaklepou proti samovolnému povolení....zbytek pásky se ustřihne...

Obrázek není divný, je to úplně normální páska na manžety, páska se neprovléká okem, to slouží jen pro zachycení kleští, nedělá se to kombinačkama, ale jsou na to kleště přímo určené, a žádné jazýčky, které by se proti sobě nějak zaklepávaly tam nejsou.

Odesláno

Obrázek není divný, je to úplně normální páska na manžety, páska se neprovléká okem, to slouží jen pro zachycení kleští, nedělá se to kombinačkama, ale jsou na to kleště přímo určené, a žádné jazýčky, které by se proti sobě nějak zaklepávaly tam nejsou.

Já zapoměl že vlastně ty víš všechno.....já psal o jiné pásce kde to tak je a o tom mě nepřesvědčíš.....někdy obrázky bývají pouze ilkustrativní....kapišto....

[upravil dne 24-8-12 09:22 od Přema]

Odesláno
...

Já zapoměl že vlastně ty víš všechno.....já psal o jiné pásce kde to tak je a o tom mě nepřesvědčíš.....někdy obrázky bývají pouze ilkustrativní....kapišto....

[upravil dne 24-8-12 09:22 od Přema]

Skutečně nechápu tvoji potřebu plácat o něčem, o čem víš naprosté kulové a akorát někomu pleteš hlavu, už vůbec nechápu ufňukaně hysterickou reakci hodnou nány s premenstruačním syndromem poté, co to někdo uvede na pravou míru, aby to tazateli hlavu nepletlo, o trapných výmluvách na úrovni školáka prvního stupně o jiné pásce, když je obrázek zcela jasný, ani nemluvě.

Odesláno

Mně je naprosto ukradený. Plácání hovadin opravuji vždy stejně, aby se tazateli neblbla hlava. Jsou tací, co umí uznat svou chybu, a pak jsou holt tací, co začnou potrefeně kvákat a pokoušet se o ubohé výpady. Na to už jsem si dávno zvykl.

Odesláno

Jasně ..... prostě se mi vždy dostali pásky o kterých sem psal a tečka... a já na obrázky seru....nekupuji podle obrázku, to co je na obrázku nemusí být vždy pravda...... a nikoho sem nemátl ty chytráku co víš vždycky vše nejlíp.....

Odesláno
Jsou na to speciální kleště. Taky jsem řešil stejný problém, narazil jsem na tyhle pásky a zjišťoval, jak je namontovat. Nakonec jsem skončil u pásek, které popisuje Přema.

máš náhodou odkaz kde ty kleště koupit??

Odesláno

nekupuj ziadne klieste, kup si novu zatahovaciu pasku ktoru spominal prema...

ma take zubky a stahuje sa obycajnymi kliestami na vytahovanie klincov

stoji par korun a maju ju v kazdej mototechne...

zaklieste das majland a budu ti na jedno pouzitie...

DE_BER_0000000360_R_XXL.jpg

pasku poriadne natiahnes a zahaknes o zubky nafest ako sa len da... a na zaver s tymi kliestami \"na klince\" zmacknes ten mostik cim sa paska dotiahne...

zvysok co bude nazvys ucvaknes.

vysledok bude vyzerat takto...

post-31067-14109626446986_thumb.jpg

[upravil dne 24/8/12 10:26 od Marcel00]

Odesláno

Na tu pásku co poslal Přema jsou taky kleště ..při utahování kombinačkama ji buď neutáhnete dost a manžeta se svleče nebo je možnost že ji zničíte...pokud nemáte speciální nářadí doporučuji pásku co sem dal marcel ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...