Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Súrne ***Neťahá 2,2Hdi 98kW v 607čke***

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Po veľkom turné po servisoch sa obraciam na Vás, dúfam že aspon tu uspejem. Takže začalo to slabým výkonom od spodu až po nespočetné núdzove režimi... ktoré sa po pár x vypnutí a naštartovaní vymazali ale opakovali sa pri pokuse o razantnejšie zrýchlenie alebo jazde do kopca a podradení. Nedalo mi to a skúšal som názory odborníkov s rôznymi diagnostykami. Najprv to bolo turbo, potom prasknutá hadica ktorá ide do turba, ďalej váha vzduchu, FAP, vstreky, vačková hriadeľ odotrhnutá od ozubeného kolesa na ktorom je reťaz atď, najnovšie vstreky. Horšie je že po tomto testovaní auto už neide ani toľko čo predtým dá sa povedať že troška lepšie ako v núdzovom režime proste katastrofa. Auto bolo aj v origo Peugeot servise cez známeho bavili sa s tým celý deň a nič nové buď vstreky alebo vačka nejak odtrhnutá od ozubeného kolesa .... Na diagnostikách je všetko v najlepšom poriadku všetko je tak ako má akurát 1x vyskočilo slaby tlak turba.

Minul som na to nemalé prachy a zatiaľ bezvýsledne ja viem je toho veľa ale chcem aspon aby ste mali predstavu čo všetko sa už riešilo ...

Posledný typ bol chybné vstreky na 2 vraj boli +hodnoty. Zisťoval som ceny v mojom okolí tak v Kežmarku diagnostika 100€ ...

Neviem čo ďalej s tym. Ak máte nejaké nápady alebo poznáte fakt majstra od fachu sem s tým.

Dik.

[Edited on 22/8/12 15:21 by pires23]

Odesláno

by ma zaujimalo co robili na FAPE u 11 rocneho auta...

kolko ma ten FAP nabehane ?

ta vacka odtrhnuta od ozubenie tiez ziadna slava... po oprave tej vacky to chodilo normalne ?

Odesláno

nho fap je už druhý aspon podľa slov pred. majiteľa a aj ten je už repasovany ... s tou vačkou sa ešte nič nerobilo to bol iba typ .. a iny zas povedal že by rachotilo keby bola odtrhnutá ... Fape vraj regeneruje v poriadku bol som na diag. u Strakiho známeho takže to by malo byť ok

Odesláno
:myslim keby bola vačková hriadeľ odtrhnutá to by ti motor vôbec nešiel (vačková hriadeľ nemá pohon a tak neotvára ventily).
Odesláno

Neni problem aj ked pojdem ako s koňom ale nedbám... ak to pomôže

resp. som si pozrel mapu nho ... asi by som umrel s takýmto výkonom .. niekde bližšie nevieš priisť :-D

[Edited on 22/8/12 16:19 by pires23]

Odesláno

pires len pekne pomalicky zajdi knemu a ver ze od neho pojdes ako utrhnuty z retazov pretoze je to odbornik :) radsej obetuj par euracov na naftu a urob si jeden cas,rano pojdes vecer si doma ale z hotovim autom :papa

Odesláno

tady nemame vltavu.

Tady je ohre.Ale staci.

Nebyl by problem prijet tam.Ale nemam tam zadne veci.

Staci blbost.........ulomeny konik ktery nebude k sehnani a to je zle.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...