Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže ted ještě verzi Biosu a grafiku jo?

Jinak kluci co bys te mi teda doporučily do toho za ramky nebo to až po tom co vam to řeknu?

Odesláno

Tak jsem tu počitač vyčištěn a vyluxován vypadá to, že nějak extra jsem mu asi nepomohl i když teplota pc je po zajetí cca 48stupňu.. Předtím byla 47.. :D

Takže ovladače jsem nenašel zatím.. Vlastně ani nevím jaké bych měl přesně schánět nebo je to jedno..?

Odesláno

Ty woe, to je holomajzna :roll:D... Nebylo by lepší, kdybys to naložil a přivezl mi to na Žižkov do práce? Do druhýho dne to budeš mít vyřešený a ušetříš si trápení :myslim:aut

Edit1: Ještě k tý ramce - ověřil jsi, že deska umí na každým ze slotů 4GB? A ty původní tam nechceš nechat, že ne? :aut

Edit2: A ještě k těm ramkám - budeš kvůli nim přecházet na Win64??? Předpokládám, že teď jedeš na 32bit verzi, když tam máš 3GB:myslim To jenom, že 8GB na 32bit ti bude leda k *** (víš k čemu) :aut:D

[upravil dne 22.8.12 08:53 od MJSytic]

Odesláno

Deska mu podporuje max 8GB, ted jde o to jestli na slot 2GB nebo nebo 4GB, jinak s těma 64Bit widlema je to jasný, bez nich tam ty ramky budou na ozdobu

Memory

4 * 240-pin DDR3 DIMM slots Supports Dual Channel DDR3 1333/1066 MHz non-ECC , un-buffered memory (Max 8GB)

[upravil dne 22/8/12 10:51 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Ja už mam 64 Bitovy Windows 7 :P Přidám klidně i obrázek. Jinak jdu ještě zkusit ten zvuk včera se mi zdalo že to šlo normalně(?) Bylo taky pul jedny v noci tak nevim jestli jsem slyšel dobře.. :D

Odesláno

Přátele vítězství! Nevím zda to bylo tim že včera, když jsem počitač luxoval byly na procesoru chuchvalce prachu a že se přehříval.. Nebo tomu PC jebe, ale nerachtá to.. Tím vam chci poděkovat za všechny vaše rady ! :) A teď jen dořešit tu ramku jdu změnit téma. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...