Tom_206 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Dneska mi přítelkyně donesla NTB, že jí nejdou nainstalovat aktualizace. Vždycky to vyhodilo hlášku: chyba 800F08805. Po delším pátrání jsem zjistil, že všechny aktualizace Update Agent, co je v systému, dopadly neúspěšně. To bych viděl jako příčinu, proč nelze najít a nainstalovat aktualizace pro Windows. Napadá někoho, jak se tohohle problému zbavit ? Zkusil jsem stáhnout Update Agent ale vyhodilo to hlášku, že se objevila neopravitelná chyba. Jedná se o Windows Vista Basic, 32bitovka. Díky všem za rady a tipy Citovat
Marcel00 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 je ten windows legalny? ak ano da sa dokupit za par korun upgrade na Win7. Vissta je des a svoje som si s nou uzil. cislo chyby si neopisal dobre, lebo v znalostnej databaze som ho nenasiel pozri v pridat nebo odebrat programy a kukni aktualizacie win a vsetky, pripadne hlavne ten update agent odinstaluj. po restarte urob opat aktualizaciu windowsu. pripadne prevezmi a nainstaluj update agent manualne... http://support.microsoft.com/kb/949104/cs [upravil dne 20/8/12 10:36 od Marcel00] Citovat
Tom_206 Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 Ano, windows je legální Marcel: Díky, vyzkouším Kód chyby je 800F0805, omlouvám se, upsal jsem se Citovat
Marcel00 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 ak nepomoze to vyssie napisane tak kukni tu... ak mas trochu skusenosti a vies do coho ides tak to skus... http://support.microsoft.com/kb/971058 [upravil dne 20/8/12 10:43 od Marcel00] Citovat
Tom_206 Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 Díval jsem se na aktualizace a všechny se vázali akorát k Office a Net.Framework myslím... Update agent tam není, díky neúspěšné aktualizaci, tudíž nejde ani odinstalovat. Ten poslední postup jsem nezkoušel, zatím ... Odmítlo mi to přístup i přes to, že jde o administrátorský účet, asi budu muset kouknout, jestli má absolutní práva... Citovat
FrantaCV Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Ani absolutní práva nemusí umožnit přístup. Záleží ve které rovině k problému došlo. Pokud jsou ale Visty (mimochodem jeden z nehorších produktů od MS) legální, doporučoval bych upd na W7. Pokud je jádro systému Vista funkční, tak ho sedmičky updatují a celý systém obnoví bez ztráty dat i vazeb na další instalované programy. A ještě jeden všetečný dotaz: Jaký máš AntiVir??? Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Skontroluj scandiskom disk a tiež či máš dosť voľného miesta. Citovat
MotoMoto Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 Žádný upGrade na vyšší verzi systému už leta neexistuje. Kromě pár měsíců tak zvané technologické záruky. Jedině koupit nový OS WIN 7 a ještě k tomu to nemůže být OEM, ale buď krabicovka a nebo legalizační sada. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.