Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Neúspěšná aktualizace Windows a chybová hláška

Recommended Posts

Odesláno

Dneska mi přítelkyně donesla NTB, že jí nejdou nainstalovat aktualizace. Vždycky to vyhodilo hlášku: chyba 800F08805. Po delším pátrání jsem zjistil, že všechny aktualizace Update Agent, co je v systému, dopadly neúspěšně. To bych viděl jako příčinu, proč nelze najít a nainstalovat aktualizace pro Windows.

Napadá někoho, jak se tohohle problému zbavit ? Zkusil jsem stáhnout Update Agent ale vyhodilo to hlášku, že se objevila neopravitelná chyba.

Jedná se o Windows Vista Basic, 32bitovka.

Díky všem za rady a tipy :)

Odesláno

je ten windows legalny? ak ano da sa dokupit za par korun upgrade na Win7.

Vissta je des a svoje som si s nou uzil.

cislo chyby si neopisal dobre, lebo v znalostnej databaze som ho nenasiel

pozri v pridat nebo odebrat programy a kukni aktualizacie win a vsetky,

pripadne hlavne ten update agent odinstaluj.

po restarte urob opat aktualizaciu windowsu.

pripadne prevezmi a nainstaluj update agent manualne...

http://support.microsoft.com/kb/949104/cs

[upravil dne 20/8/12 10:36 od Marcel00]

Odesláno

Díval jsem se na aktualizace a všechny se vázali akorát k Office a Net.Framework myslím... Update agent tam není, díky neúspěšné aktualizaci, tudíž nejde ani odinstalovat.

Ten poslední postup jsem nezkoušel, zatím ... Odmítlo mi to přístup i přes to, že jde o administrátorský účet, asi budu muset kouknout, jestli má absolutní práva...

Odesláno

Ani absolutní práva nemusí umožnit přístup. Záleží ve které rovině k problému došlo. Pokud jsou ale Visty (mimochodem jeden z nehorších produktů od MS) legální, doporučoval bych upd na W7. Pokud je jádro systému Vista funkční, tak ho sedmičky updatují a celý systém obnoví bez ztráty dat i vazeb na další instalované programy.

A ještě jeden všetečný dotaz: Jaký máš AntiVir???

Odesláno

Žádný upGrade na vyšší verzi systému už leta neexistuje. Kromě pár měsíců tak zvané technologické záruky. Jedině koupit nový OS WIN 7 a ještě k tomu to nemůže být OEM, ale buď krabicovka a nebo legalizační sada.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...