Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mal som deravu klimu vymenil som chladic bol deravi po tom mi fachcila jeden den a dosla v servise mi prisli na to ze mi fuci cez snimac tlaku a tesnenia. bol som za jednym profikom co sa tomuto venuje snimac novy tesnenia nove natlakovana.. klima v poho siel som ju naplnit do servisu (tam som to mal v ramci garancky...) a cca 2 tyzdne a nejde vobec ju nezopne :-( ani kompresor ani saharu nema niekto nejaku skusenost? prosim...

Odesláno

Zdravim doceal casto jsou derave trubky v tech plast.prichytkach pod chladicem.

Docela uspesne se tam drzi sul a te chutna hlinik ci co to je.

Asi bych zkusil najit nekoho \"levnejsiho\" a nechat to znovu prejet na testnost a zaroven diag. treba tam bude najaka zavada

ale uplne nejdrive se mrknout na pojistky ..... :mrk

Odesláno

chladic novy snimac novy slapala v pohodke... poistky su v poho predne rele boli pooxidovane vsetky som precistil co tam boli a nic... tak neviem ci je zrada len v elektronike alebo vyfucala...

Odesláno

vyfucala ti urcite napln,kdesi bude mala zrada ked je maly unik.nechaj si skontrolovat tlak ci tam este nieco zostalo a ak ano co by malo pri mikroskopickej trhline tak preto ti nezopne kompresor.v tom pripade jedine naplnit kontrastnou latkou,nechat ju bezat a hladat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...