Janco406 Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 zdravim mal som deravu klimu vymenil som chladic bol deravi po tom mi fachcila jeden den a dosla v servise mi prisli na to ze mi fuci cez snimac tlaku a tesnenia. bol som za jednym profikom co sa tomuto venuje snimac novy tesnenia nove natlakovana.. klima v poho siel som ju naplnit do servisu (tam som to mal v ramci garancky...) a cca 2 tyzdne a nejde vobec ju nezopne :-( ani kompresor ani saharu nema niekto nejaku skusenost? prosim... Citovat
max_payne Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 a kompresor tesní? nemáš unik na prírube kompresora? Citovat
Janco406 Odesláno 18. srpen 2012 Autor Odesláno 18. srpen 2012 tak kontroloval tesnosti cize by to malo byt ok Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 a není tam moc velkej tlak?to taky pak nespíná! Citovat
Janco406 Odesláno 18. srpen 2012 Autor Odesláno 18. srpen 2012 lenze ona sla v pohodicke cca 3 tyzdne.... teraz bolo chladno tak som ju nepouzival predvcerom som ju chcel pustit a nic... a ani vcera ani dnes Citovat
marko306 Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 Skontroluj si relátka medzi ventilátormi pod prednou maskou v akom sú stave. Citovat
Lihous Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 Zdravim doceal casto jsou derave trubky v tech plast.prichytkach pod chladicem. Docela uspesne se tam drzi sul a te chutna hlinik ci co to je. Asi bych zkusil najit nekoho \"levnejsiho\" a nechat to znovu prejet na testnost a zaroven diag. treba tam bude najaka zavada ale uplne nejdrive se mrknout na pojistky ..... Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 Ten snímač byl nový? Dali jste kontrastní látku? Citovat
Janco406 Odesláno 18. srpen 2012 Autor Odesláno 18. srpen 2012 chladic novy snimac novy slapala v pohodke... poistky su v poho predne rele boli pooxidovane vsetky som precistil co tam boli a nic... tak neviem ci je zrada len v elektronike alebo vyfucala... Citovat
Lihous Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 To jste je i cistil uvnitr? Nedavno jsem tuto fotku zverejnoval tak jsme meli tyto rele trosku vic spatne. Ale tady asi pomuze diagnostika. Citovat
jozefsv Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 vyfucala ti urcite napln,kdesi bude mala zrada ked je maly unik.nechaj si skontrolovat tlak ci tam este nieco zostalo a ak ano co by malo pri mikroskopickej trhline tak preto ti nezopne kompresor.v tom pripade jedine naplnit kontrastnou latkou,nechat ju bezat a hladat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.