Smudla_22 Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Přesně tak to myslím. I když sem chodím taky občas, ale vždy se kouknu aspoň tam kde jsem byl posledně (o to víc když založím nějaké vlákno). Cena geomertie mě taky zajímá, protože to teď budu muset taky řešit Citovat
Péťa Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Geometrii jedině na České Čermné: p. Bubeníček, tlf. 737.450.182 (bez teček ) Citovat
Smarty Odesláno 1. říjen 2012 Autor Odesláno 1. říjen 2012 Chlapci omluva, ale dávám dohromady celej servis od nuly, vybírám mechaniky atd... Většinou se vyhrabu z práce tak kolem půl osmé až osmé. Je to dřina. Jinak Charlie pošli mailovku, pošlu ti tam seznam pneumatik co tě zajímaly včetně fota dezému a koncové ceny pro tebe. Prosím o info: Kolik počítá p. Bubeníček seřízení geometrie, myslím přední + zadní nápravy. Díky. :papa:papa Citovat
GooFy Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 taky jezdím k panu Bubeníčkovi na čermnou a super. Byl jsem tam s feldou a na tu to stálo 400,- co na 406 zatím nevím ještě semsní nebyl ale před zimou pojedu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 No tak to už je asi lepši se stavit v Nachodě u mlejna a za 500,- mi to udělaji laserem, lepši než jet na Čermnou a tam dat 400,- za zrcadlo kde ti rovnost volantu zkusí projetím auta po křivý silnici, jezdil jsem k Bubeníčkovi s Š105, ale s 406 ani náhodou Citovat
Smarty Odesláno 1. říjen 2012 Autor Odesláno 1. říjen 2012 Dostal bych se na stejnou cenu, s profi 3d laserovou mašinou. Možno vyzkoušet. :papa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 No to by myslim šlo, ale asi až na jaře pokud nebudu měnit tyčky na zadku, to ještě nevim, ale už začali být slyšet Citovat
Smarty Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Vzhledem k podmínkám fóra pouze do SZ. Nemám dílnu, vedu servis. Mrkni na začátek diskuze, tam je vysvětleno co, jak a proč Posílám..... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Takže tyčky vyměněny, dal jsem tam Meyle. A Geometrie udělána u Smartyho za krásných 504,- kč. Ale nejezděte tam všichni najednou:D:D, mají co dělat s přezouváním na zimu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.