Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přesně tak to myslím. I když sem chodím taky občas, ale vždy se kouknu aspoň tam kde jsem byl posledně (o to víc když založím nějaké vlákno).

Cena geomertie mě taky zajímá, protože to teď budu muset taky řešit :(

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chlapci omluva, ale dávám dohromady celej servis od nuly, vybírám mechaniky atd... Většinou se vyhrabu z práce tak kolem půl osmé až osmé. Je to dřina.

Jinak Charlie pošli mailovku, pošlu ti tam seznam pneumatik co tě zajímaly včetně fota dezému a koncové ceny pro tebe.

Prosím o info: Kolik počítá p. Bubeníček seřízení geometrie, myslím přední + zadní nápravy. Díky.

:papa:papa:papa

Odesláno

taky jezdím k panu Bubeníčkovi na čermnou a super. Byl jsem tam s feldou a na tu to stálo 400,- co na 406 zatím nevím ještě semsní nebyl ale před zimou pojedu

Odesláno

No tak to už je asi lepši se stavit v Nachodě u mlejna a za 500,- mi to udělaji laserem, lepši než jet na Čermnou a tam dat 400,- za zrcadlo kde ti rovnost volantu zkusí projetím auta po křivý silnici, jezdil jsem k Bubeníčkovi s Š105, ale s 406 ani náhodou

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...