Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stativ bych Ti klidně půjčil, ale nemám cestu do Brna. Mám ten z Lidlu, zatím jsem ho měl jednou a nakonec nepoužil. Na vodopády a focení se stativem používám samospoušť.

Odesláno

tech 55 je taky moc. Asi zkusim zitra zajit do toho softcomu a vybrat tam ze skladovek. Asi vemu ten nejlevnejsi ten ma 33 slozenej a kdyztak ho hodim do kybla nebo na aukro

[upravil dne 13/8/12 21:01 od Vítek1]

Guest Scratch
Odesláno
hlavně pořádný boty a ne nějaký polotopánky :D Hoď sem pak nějaký fotky ze stativu. Já mám jen takový stativek (trojnožku do kapsy) a to někdy stačí, ale většinou je na houno

ja jsem na vesuv vylezl v pantoflich, nahoru to slo, ale dolu to byl ocistec :)

:xvul

jinak ja mam nejakej z aukra, tusim, za 300 a ma 179 cm a vazi 750 gramu, mam zrcadlovku a ze bych poznal nejaky tres?????

[upravil dne 14/8/2012 08:47 od Scratch]

Odesláno

jinak ja mam nejakej z aukra, tusim, za 300 a ma 179 cm a vazi 750 gramu, mam zrcadlovku a ze bych poznal nejaky tres??

[upravil dne 14/8/2012 08:47 od Scratch]

Až budeš fotit s časem 5 minut tak si piš že ho poznáš:D
Odesláno

Tak jsem nakonec vzal ten smejd za 142kč ta Hama byla fakt obrovska. Je to takove DoDo ale snad s tim neco vyfotim akorat nevim proc maji tu vodovahu na naklon nahoru dolu? ja bych spis uprednostnil prava leva. I kdyz je to asi jedno kdyz to postavim nekam na sterk tak to bude cele krive. ma 450g a vleze se do batohu

Odesláno

Měli by tam bý obě. pokud není tak se podle tyhle vyrovná stativ tak že ho doladíš dopředu dozadu a pak hllavu otočíš o 90°a doladíš druhý směr, je to hlavně kvuli focení např. panoramat, tamm je nutný aby byl foťák rovně a otáčel se přesně podle osy

[upravil dne 14/8/12 12:56 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...