Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

je potřeba si uvědomit co od toho čekáš, ja jezdim na 17, profil 40 a sem v pohodě. jakože uplně v pohodě a neřešim že se jezdí o par procent hůře ( kostitřas ani hovno. jsou to kecy jedinců který to tam prostě nedaj).. prostě s tím počítám.. SERU na plast podběh kterej si cestu najde...při jízdě : sedí to jak svině :D 3cm podložky kvůli brzdám celkem to i zabrzdí..

Odesláno
profil 40 už bude kosti křas měl sem je na sniženym bmw 225 40 16 a strašny tet mam na sniženym žotkovy všude 205 45 16 a da se to ale je to spišo o kvalitě podvozku a silnic:aut

Trochu matematiky: Výška těch pneu se liší jen o 0,2 mm. Ano, ta 205/45 je vyšší, ale rozdíl je prakticky zanedbatelný. Záleží také na jak těžkém autě to jezdí a zda má to auto tvrdý podvozek.

Já mám 195/45 R16 a jsem spokojený, tvrdé to není, ani přítelkyni si nestěžuje, jenom mám respekt z děr, ale už jsem jich vymetl ... naštěstí ráfky drží ....

Odesláno

Stačí mi 195/55/R15 jsem rád že jsem nešel do 16\" :) Holt slalom mezi dírama na silnici tomu se asi nevyhnem nikdo. Ale sedí to dobře :)

Odesláno

ja mam na 306tce 215/40 R16 a to sedí jako přibité :D na diry ale musím davat bacha, ve městě po kočičich hlavach je to v kombinaci s tvrdym podvozkem celkem skákačka, na dobrým asfaltu je to nádhera. A na zimu 195/50 r15 :)

Odesláno

Jak jakém disku to máš? Přijde mi docela široký. :myslim

Vypadají jako Exipy, které tu nabízí Berry. Ty jsou 7x16\"...

[upravil dne 30/4/13 15:32 od MilanF1]

Odesláno

Jasně, ochrana ráfku, ale aby byla vůbec k něčemu, když je tak úzká guma. Já mám taky 7x16\" a 195/45 R16 gumy a na ochranu ráfku se opravdu nespoléhám.

Chválím ale výběr disků, měly by být tvrdé ... já už vymetl tolik děr letos na jaře, že se až divím, že pravý předek je stále rovný. Záleží jak jezdíš, já sice předpisově, ale to neznamená, že v 90 nevymetu díru ... kolikrát jsem tu ránu cítil až na podlaze ...:bojim

Odesláno

Límcové nemusím. Navíc kombinace bílé a leštěné mi dohromady moc nejde. :myslim Musel bys dát ještě podložky. A k low and slow spíše 16\", ať to působí spíše jako show car ;)

Odesláno

hoši, mam taku jednu prosbu, zhanam cloveka, kto by mi pomohol z rozlepenim svetiel a s naslednim nastriekanim parabol do cierna, neni problem aj niekam prijst, bol by som velmi rad, keby sa nekto ozval, dik..

skusal som to z pistolou ale ani sa to nehne..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...