wence Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Ahoj vseci. Predem omluva jestli uz to tu nekde je,ale nic sem nenasel. Zajimalo by jestli s nima ma nekdo zkusenost a jestli jsou aspon z pola tak dobre jak uvadi prodejci. Original me odchazi a vymena zacina byt nutna.Oproti origosich jsou ale raketa tak at nevyhodim zbytecne 3 a pul litru. Dik Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 ty závodní brzdy brzdí až po zahřátí--počítáš s tím? Citovat
wence Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 Hmm uvadeji ze se hodi i do bezneho provozu a maji vyssi brzdny ucinek s kratsi brzdnou drahou. Ty je mas? Citovat
John Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Osobně už na třetím autě používám DS2000 a naprostá spokojenost.. takže pokud chceš solidní desky co brzdí pořád tak doporučuju tyhle od FERODA. Citovat
wence Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 Hmm uvadeji ze se hodi i do bezneho provozu a maji vyssi brzdny ucinek s kratsi brzdnou drahou. Ty je mas? [upravil dne 9/8/12 19:08 od wence] Citovat
wence Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 Diky Johne. Muzes pokud mas dat odkaz na nejaky eshop kde je maj prosim? Citovat
KingSpade Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Prodejce chce prodat...takže ti bude tvrdit klidně, že ti uvaří i večeři...pokud se jedna o závodní destičky...tak je možné že za studena ten brzdný účinek bude jiný, než když se zahřejí na provozní teplotu...a aby ses mě nemusel ptát jestli je mám...tak ti rovnou odpovím že ne..nemám...ale prostě z logického hlediska to dává smysl, takže ano klidně i do běžného provozu ale za studena prostě nebudou brzdit tak jak by sis představoval. Jestli mi to někdo vyvrátí, tak se zlobit nebudu a rád se přiučím. Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Zázraky se nedějí a univerzální věci nejsou... takže ani tady ne. Máš problém s brzdami? Co máš na zadku? Když už tak bych volil sladěnou sadu destiček a kotoučů. Dál bych zvážil například pancéřové hadice a pod. Nicméně je otázkou jeslti to má na tvém autě nějaký smysl Citovat
John Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 wence : vždycky desky atd co potřebuju od FERODA beru odsud a nikdy nebyl problém http://www.fate.cz/brzdy-ferodo.asp Citovat
AKCZ Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Podle tabulek koeficientu treni poznas v jakych teplotach jak funguji.. co se tyce Feroda tak DS2000 jsou pokud se nepletu urcene do bezneho provozu rekneme jako vyssi trida beznych desticek nicmene se o jejich vlastnostech asi nikde moc nedozvis.. Pak nastupuji uz zavodni desky jako napr. DS2500 nebo keramika DS1.11 ktere uz nejsou urceny pro bezny provoz nicmene by mely fungovat uz i za studena.. Dalsi typy uz je vetsinou pak treba zahrat coz se absolutne do provozu nehodi (obvykle potrebujes brzdit na \"prvni\" a ne a \"X\"te zaslapnuti... a take obvykle \"zerou\" podstatne vice kotouce jako treba DS3000 ap. Citovat
wence Odesláno 10. srpen 2012 Autor Odesláno 10. srpen 2012 AKCZ: dik za vyborne info. koblih: problem z brzdama mam jedinej mam opotrebene predni desky tot vse. ma to smysl? brzdy na aute urcite ne. Citovat
koblih69 Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 A co čekáš od \"závodních\" destiček na ojetých obyč kotoučích? Kup kvalitní destičky, zkontroluj tloušťku kotoučů, rozhýbej pístky vše vyčisti, vyměň kapalinu a budeš mít pravděpodobně daleko lepší výsledek než s nějakým \"Racing\" obložením . Nediv se, že se ptám, ono taky z toho může vyplynout, že tady řešíme 1,1 motor s bubnama na zadní nápravě . Citovat
wence Odesláno 10. srpen 2012 Autor Odesláno 10. srpen 2012 Koblih ja resil jen pokud je nekdo ma konkretne ds 2000 a ds 2500 coz mi nejlip odpovedel John.Jeho odpoved me staci.Ty musis u vseho resit kubaturu snad i u radia.Zadni bubny neresim jen predni desky tot vse. Dik Citovat
John Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 wence : rádo se stalo.. jinak jak psal AKCZ,DS2000 jsou řada desek vyšší kvality a já jsem s nima velice spokojený až je sjedu a bude potřeba vyměnit tak už mám v zálože EBC redstuff který jsem měl možnost koupit a chci je zkusit a porovnat.Vím,že EBC RED jsou keramiky takže to bude uplně něco jinýho ale zajíma mě rozdil oproti DS který stojí o dost míň. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.