Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zavírání oken....

Recommended Posts

Guest zelda93
Odesláno

ještě mě napadl jeen dotaz. poslední dobou mi začaly blbnout okna na levý straně auta. otevřít jdou normáně ale zavřít jdou jen po cca 5ti centimetrových krocích. někde seto tu dřív řešilo ale já to nemohu najít. druhá strana auta bez probémů. po odpojení a znovu zapojení baterky bez problému a druhej den to začalo znova.... je možný že na to má vliv odpojená zapalovací rampa??? to je blbost co....

Guest zelda93
Odesláno

:-D uznávam, že návod sem si nečt.... ale doskákat kamkoli..... dojet dolu a vyskákat nahoru.. držet.... všechno sem zkoušel.... teĎ sem u toho auta tejden nebyl to jen že sem si vzpoměl.... dneska budu pokračovat.... tak budu zase experimentovat

Guest zelda93
Odesláno

old model.... ročník 96....a začalo to z ničeho nic..... když sem se začal hrabat v motoru

[upravil dne 9/8/12 11:09 od zelda93]

Odesláno

ked odpojis baterku na dlhsi cas tak ako pise olda rj okien strati polohu koncaku bud to sprav podla manualu alebo sa na to vyser a za dva 3 dni sa to nastavi ked budes jazdit a pohybovat oknom

Guest zelda93
Odesláno

už to funguje normálně.... ale opravdu šlo před víkendem jen po těch kouskách... teĎ de normálně.... začínam věřit tomu, že auta cítí..... nelíbylo se mu, že ho někde necham pár dní o samotě....

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Zdravím... :) V nedeľu som si všimol, že mi prestalo korektne fungovať sťahovanie vodičovho okna. Zistil som to, keď som vchádzal na parkovisko a chcel som si zobrať parkovací lístok. Vodičove okno by malo ísť automaticky hore, ale aj dole. Problém nastal vtedy, keď som si chcel otvoriť okno za pomoci automatu, ale nešlo. Musel som držať, ako keby nemalo \"auto\"... Neviete mi niekto poradiť, kde by mohol byť problém? :myslim

Btw. Hore už išlo normálne ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...