Guest zelda93 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 ještě mě napadl jeen dotaz. poslední dobou mi začaly blbnout okna na levý straně auta. otevřít jdou normáně ale zavřít jdou jen po cca 5ti centimetrových krocích. někde seto tu dřív řešilo ale já to nemohu najít. druhá strana auta bez probémů. po odpojení a znovu zapojení baterky bez problému a druhej den to začalo znova.... je možný že na to má vliv odpojená zapalovací rampa??? to je blbost co.... Citovat
P607Olda Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Přečti si návod. Něco jako - doskákat nahoru a několik sekund držet, anebo sjet dolů a nahoru. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 :-D uznávam, že návod sem si nečt.... ale doskákat kamkoli..... dojet dolu a vyskákat nahoru.. držet.... všechno sem zkoušel.... teĎ sem u toho auta tejden nebyl to jen že sem si vzpoměl.... dneska budu pokračovat.... tak budu zase experimentovat Citovat
P607Olda Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Především neuvádíš rok výroby. V r. 03 byla změna celé elektriky. Ale to skákání je typické pro neseřízený koncák. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 old model.... ročník 96....a začalo to z ničeho nic..... když sem se začal hrabat v motoru [upravil dne 9/8/12 11:09 od zelda93] Citovat
krtek 2 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 ked odpojis baterku na dlhsi cas tak ako pise olda rj okien strati polohu koncaku bud to sprav podla manualu alebo sa na to vyser a za dva 3 dni sa to nastavi ked budes jazdit a pohybovat oknom Citovat
P607Olda Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 oops, r.v. 96 asi nemá automatický dojezd na doraz. Anebo má??? Citovat
krtek 2 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 soferove okno ma stlacis prepinac do druhej polohy a okno vyleze az na doraz a tiez opacne [Edited on 9/8/12 18:59 by krtek 2] Citovat
Guest zelda93 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 už to funguje normálně.... ale opravdu šlo před víkendem jen po těch kouskách... teĎ de normálně.... začínam věřit tomu, že auta cítí..... nelíbylo se mu, že ho někde necham pár dní o samotě.... Citovat
matejgigi Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Zdravím... V nedeľu som si všimol, že mi prestalo korektne fungovať sťahovanie vodičovho okna. Zistil som to, keď som vchádzal na parkovisko a chcel som si zobrať parkovací lístok. Vodičove okno by malo ísť automaticky hore, ale aj dole. Problém nastal vtedy, keď som si chcel otvoriť okno za pomoci automatu, ale nešlo. Musel som držať, ako keby nemalo \"auto\"... Neviete mi niekto poradiť, kde by mohol byť problém? Btw. Hore už išlo normálne Citovat
matejgigi Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Včera som to skúšal a funguje to presne tak, ako som to tu popísal Má niekto nápad, ako to opraviť? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.