Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Je to blbost i neni - problem je a to je pravda ze ND dnesni doby jsou na vydrz katastrofalni.
Ale obracene pokud chci auto provozovat tak opravujeme komplet - tedy vse pokud mozno najednou. (u nas na nasem )
Ono se vymeni jedna cast a hned navaze druha ktera odepise tu novou .... vymenenou ;)
A pak to zacne delat kolecko ktere pamatujeme u Xm-ka tam se na konci 5-6dnu lezelo pod autem aby se v so ne mohlo vyjet :D 

( Ne nebylo to az tak silene ale tyden co tyden se neco muselo podelat )  tak slo do  sveta ikdyz na nej stale vzpominame a dle me bylo nej prostorem tichem pohodou na palube .....

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Abych byl upřímnej, ja se pustil do oprav tak, ze vezmu třeba další přední těhlici z vraku, co byl před rokem servisován, vyměním jí ložisko, čep a tyčku a celek vyměním na svém autě. Místo abych přelakovával dveře, vezmu opět z vraku dveře, přichystám elektriku aby byla v té palbě co mám a opět vyměním. Převodovka a celá přední náprava byla vyměněna zadarmo jen díky vraku, co jsem dostal na náhradní díly  a kamarád mi to vyměnil na oplátku já se mu postarám zase o elektriku. Mám haldu dílů co stačí v podstatě umejt, nebo vyměnit silentblok a přehodit za poškozený na autě. Nestojí mě to takový ranec, páč díly kupuju od Badišáka na autorozvody.cz ... jenže to bych musel mít hlavně čas, občas i nářadí a k dispozici svého dvorního automechanika. Ten se chystá na výměnu turba, které bude následovat i výměnu toho sání a hurá, vše bude konečně originál .-)

Někdo něco proti ?

Odesláno

proti ani nee, když opravuješ skoro zadarmo :),ale jsou lidi, co musej se vším do servisu...,a to pak takové auto začne prostě rozčilovat peněženku a hned nato majitele tý šrajtofle ;)

Odesláno

Jak píše ozzy když to člověk dává do servisu jako i já tak to vyjde prostě na víc peněz...:) netvrdím že bych to třeba neudělal sám apod.ale nemám moc čas na pokusy jasně jsou věci který si udělám sám a rád ale třeba například čepy pro mě osobně je blbost je kupovat použitý jelikož najedu měsíčně 2-3 tisíce kilometrů další věc sám si je měnit nebudu takže za práci stejně zaplatím takže je mě milejší mít jistotu že nový déle vydrží a těch plácnu 1100 za dva čepy navíc k práci mě za to stojí po praktické stránce.Další věc co se týče mého auta nikdy nemělo zrovna moc starostlivé majitele první to otunil a dával tomu asi i zabrat nemluvě o tom že to má za sebou i s tím mým incidentem jak do mě vrazila slečna v lednu 3 bouračy řekl bych ta první byla většího rozsahu u prvního majitele ten druhý s tím najel za 11 let 16 tisíc km auto stálo na věčně na ulici takže hromada dílů byla i původních a když tomu pak člověk po tomto nakládá takovou porci km a ty díly jsou už 20 let starý začne se to sypat takže co nevyměním to časem odejde potíž že poslední dobou je to moc často.Zase na druhou stranu když jsem s tím jel poprvé říkám si to vydrží max do konce roku a už to budou 3 a sypat se to začalo koncem min.takže ještě vyměním zadní silentbloky a uvidím jak to bude dál.

Odesláno (upraveno)

Vidím, že někdo došel do fáze jako já předešlý rok Nicku a řeknu ti víš kolik času a financí ti přibyde v horizontu roku jednorázovou investicí do něčeho novějšího a spolehlivějšího.Ten pocit je k nezaplacení, obzvláště když do toho auta sedáš denně 6x a pokaždé vyjedeš a dojedeš a nepřemýšlíš nad tím co se vysralo minulý měsíc a vysere tento ;):) Paradox je, že jsem ještě tu hlavu na 406ce na jaře udělal a daroval ji sestře - dodnes jezdí bez poruchy už půl roku a nebo to neregistruje tak jak jsem to registroval já, musím si to někdy projet v jakém stavu to je :))

Upraveno uživatelem Satepek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...