Guest misak26 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Zdravím všechny, potřeboval bych tak trošku pomoct. Jak se mám zbavit neustálého blikání kontrolky Airbag na palubovce? A další problém mám s DO na klíči. V klíčnictví mi zjistili, že baterka v klíči je dobrá a po stisku tlačítek na klíči to vysílá signál jaký má, ale na autě to prostě nefunguje. Máte s těmito problémy někdo zkušenosti? Díky moc Citovat
Ferry Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 u airbagu zkontroluj a pohybej oranzovyma konektorama pod prednima sedackama (pri vypnutem klicku je muzes i rozpojit, prostriknout kontaktolem a zase spojit) DO je infracervene nebo radiove ? o jakem rocniku vyroby se bavime Citovat
misak50 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Já už jsem práve vyzkoušel ten oranžový konektor rozpojit a i prostříkat, ale dělá to pořád. Jinak ten DO nevím jaký je, ale ročník auta je 10/1999. Citovat
Ferry Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 tak pak jedine diag a zjistit chyby z jednotky airbagu, muze to byt taky krouzek airbagu pod volantem, to je ale strileni naslepo, diag rekne rovnou, ktera komponenta je spatna Citovat
misak50 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 je sice pravda, že jsem tu řidičovu sedačku neměl vyhozenou venku, jen jsem dole rozpojil konektor a prostříkal. Ale určitě bude lepší tu sedačku vyhodit a pořádně se na ten konektor podívat. Citovat
misak50 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 jinak moc díky za info. Ale ještě bych se chtěl zeptat, zda nevíš nějaké informace ohledně toho DO? Citovat
miroja Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Lepsie je dvakrat sa pytat nez raz hladat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.