Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

bliká Airbag, nefunguje DO

Recommended Posts

Guest misak26
Odesláno

Zdravím všechny, potřeboval bych tak trošku pomoct. Jak se mám zbavit neustálého blikání kontrolky Airbag na palubovce? A další problém mám s DO na klíči. V klíčnictví mi zjistili, že baterka v klíči je dobrá a po stisku tlačítek na klíči to vysílá signál jaký má, ale na autě to prostě nefunguje. Máte s těmito problémy někdo zkušenosti? Díky moc

Odesláno

u airbagu zkontroluj a pohybej oranzovyma konektorama pod prednima sedackama (pri vypnutem klicku je muzes i rozpojit, prostriknout kontaktolem a zase spojit)

DO je infracervene nebo radiove ? o jakem rocniku vyroby se bavime

Odesláno

Já už jsem práve vyzkoušel ten oranžový konektor rozpojit a i prostříkat, ale dělá to pořád. Jinak ten DO nevím jaký je, ale ročník auta je 10/1999.

Odesláno

tak pak jedine diag a zjistit chyby z jednotky airbagu, muze to byt taky krouzek airbagu pod volantem, to je ale strileni naslepo, diag rekne rovnou, ktera komponenta je spatna

Odesláno

je sice pravda, že jsem tu řidičovu sedačku neměl vyhozenou venku, jen jsem dole rozpojil konektor a prostříkal. Ale určitě bude lepší tu sedačku vyhodit a pořádně se na ten konektor podívat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...