Marcel00 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Inspiroval som sa v inom vlakne... Takze uvazujem nad foliou (nie zrkadlovu, ale dam klasiku ciernu pripadne carbon, alebo nieco extravagantne ) na tu sklenenu panorama strechu pre moj P407 SW uvazujem za si to spravim aj sam, kupim nieco za par korun a sup ho s nim na strechu. Nieje to velka plocha, sklo je rovinate, tak s lepenim nebude problem http://www.fusion.sk/katalog/product/39967/ co vy na to ? Citovat
elton Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 To říkám pořád, že panoramy jsou na prd :aut:D Citovat
Marcel00 Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 Dancul... no je tam vyssia sanca, ze sklo vydrzi nejaky nalet kamena (najma v zime), navyse panorama okno vobec nepouzivam a v lete cez strechu vstupuje neuveritelne vela tepla do vozidla. Podotykam ze olepim len samotne sklo. Panorama je pre mna opravdu k nicomu, nikdy som ju nevyuzil... to bude asi vekom Citovat
Marcel00 Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 ruzove sloniky alebo ovecky nemali... no to bol len tip, mozno by som dal cistu farbu... len som hodil udicku do temy, mozno niekto nieco poradi Citovat
koblih69 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Hele mám dobrou a levnou radu - u zrcátka je takovel kulatej čudlík jako na žehličku. Teď ho máš na Bavlnu a přepni ho na silon. Nad hlavou ti něco zaškrčí a bude to míň hřát Citovat
Marcel00 Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 ja to ani neotvaram, je to stale zavrete... i tak som presvedceny ze tam vstupuje hodne moc tepla, takze smolik Citovat
koblih69 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 O tatranku, že když tam nalepíš černou fólii bude to víc topit než bez jí Citovat
Marcel00 Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 no s ciernou asi ano, uchylim sa k svetlejsim, pripadne metalicky striebornym farbam tatranky nezeru... jenom horalky Citovat
koblih69 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 A nebo jako u skleníku - natřít zevnitř vápnem Citovat
straki007 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Jeste ze nas mas Marceli........... Tady 100% reseni Citovat
shark734 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 mam ciernu a striebornu 307 a je v nich pocitovo uplne rovnake teplo ked su na slnku....takze jedine vyskusat zabednit vsetky okna Citovat
Marcel00 Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 docela dobry napad... do tych zakuti kde idu tie prevody rolety mi aspon na zimu pavuci nenalezu... toho nosorzca privez zo sebou ked prides na SK bude dost casu na to Citovat
robozv Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Marcel ak nepouzivas stresne okno /mas ho stale zatiahnute/ tiez by som foliu z vonku nedaval ale skor by som to mozno riesil foliou z vnutra ktora bude odrazat slnecne luce Citovat
Marcel00 Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 ale z vonka to bude mat aj efekt bezpecnosti skla pred naletmi kamienkov hlavne v zime... jeden neskodny tukes tam uz mam netrvam na tej folii, len sondujem aka bude odozva... Citovat
banan1987 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 karbon z tvojho vyberu je dost drahy.. daj tam foliu co sa dava na strechy aut ako imitacia panoramatickej strechy ta super leskla cierna... ale da sa zohnat aj v inych farbach...a ked karbon tak nie 3M po okrajoch sa ti casom odlepi ak tam nedas primer... Citovat
Marcel00 Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 diky za info ja sa pojdem aj poradit kde to lepia. Citovat
banan1987 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 tak to bude najlepsie... daju ti do ruk vzorkovnik ukazu par foto a potom si vyberaj.. ale ak si chces lepsit sam tak najdes vela veci aj na bazosi.. folie tam idu za fajn ceny a v perfektnej kvalite.. Citovat
pyrone Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Panorama je fasa vec len keby som mal par rokov menej... To by sa inak pozeralo na hviezdy v lozkovej uprave... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.