Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Inspiroval som sa v inom vlakne...

Takze uvazujem nad foliou (nie zrkadlovu, ale dam klasiku ciernu pripadne carbon, alebo nieco extravagantne :D)

na tu sklenenu panorama strechu pre moj P407 SW :myslim

uvazujem za si to spravim aj sam, kupim nieco za par korun a sup ho s nim na strechu. Nieje to velka plocha, sklo je rovinate, tak s lepenim nebude problem :roker

http://www.fusion.sk/katalog/product/39967/

co vy na to ? :super

Odesláno

Dancul... no je tam vyssia sanca, ze sklo vydrzi nejaky nalet kamena (najma v zime),

navyse panorama okno vobec nepouzivam a v lete cez strechu vstupuje neuveritelne

vela tepla do vozidla. Podotykam ze olepim len samotne sklo.

Panorama je pre mna opravdu k nicomu, nikdy som ju nevyuzil... to bude asi vekom :D

Odesláno

Hele mám dobrou a levnou radu - u zrcátka je takovel kulatej čudlík jako na žehličku. Teď ho máš na Bavlnu a přepni ho na silon. Nad hlavou ti něco zaškrčí a bude to míň hřát :papa

Odesláno

docela dobry napad... do tych zakuti kde idu tie prevody rolety mi aspon na zimu pavuci nenalezu... :D

toho nosorzca privez zo sebou ked prides na SK :D bude dost casu na to :D

Odesláno

Marcel ak nepouzivas stresne okno /mas ho stale zatiahnute/ tiez by som foliu z vonku nedaval ale skor by som to mozno riesil foliou z vnutra ktora bude odrazat slnecne luce

Odesláno

ale z vonka to bude mat aj efekt bezpecnosti skla pred naletmi kamienkov hlavne v zime... :myslim

jeden neskodny tukes tam uz mam :(

netrvam na tej folii, len sondujem aka bude odozva...

Odesláno

karbon z tvojho vyberu je dost drahy.. daj tam foliu co sa dava na strechy aut ako imitacia panoramatickej strechy ta super leskla cierna... ale da sa zohnat aj v inych farbach...a ked karbon tak nie 3M po okrajoch sa ti casom odlepi ak tam nedas primer...

Odesláno

tak to bude najlepsie... daju ti do ruk vzorkovnik ukazu par foto a potom si vyberaj.. ale ak si chces lepsit sam tak najdes vela veci aj na bazosi.. folie tam idu za fajn ceny a v perfektnej kvalite..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...