Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kúpil som 307 1.6-ku r.v. 2003, som druhý majiteľ a zistil som, že mi nefunguje alarm. Majú všetky 307 alarm? Na palubovke mi bliká akurát tlačítko s kľúčom.

Odesláno

ak sa bavime o origo alarme tak musis mat na stredovom paneli tlacitko ako na obrazku(uplne nalavo) a na A stlpikoch pohybove senzory

peugeot%20307%208917%202.jpg

[upravil dne 2/8/12 16:44 od shark734]

Odesláno

Ty kráááá...so, to je celkem raketa.:o

Taky jsem uvažoval ho tam doplnit, ale teď vidím, že ho tak nutně nepotřebuju. Jsem vyléčen.:super

Odesláno

:autTo máš pravdu. Nebolelo:mad:...Díky.

Kdyby se tak daly řešit i ostatní neduhy, ale to je již jiná písnička:roker. Do tohoto vlákna to nepatří.

Odesláno

Když jsem kupoval před 3,5 rokem svoji 307 tak jsem taky přemýšlel nad autoalaramem. Ale když jsem zjistil cenu u peugeota (10 000 Kč) tak jsem raději zvolil zederlock. Jak jsem slyšel tak standardní autoalarmy se dají snadno obejít. Autoalarm dodělávaný od někoho v dílně tak s tím už mám dost špatné zkušenosti (zlobila mi potom elektrika v autě a nikdo to nechtěl opravit jelikož servis říkal, že je to alarmem a ten co to montoval říkal, že to tím není a jelikož je to francouz tak, ať se nedivím, že zlobí elektrika). Auto se zederem je téměř neukradnutelné. Dá se pouze zcizit odtahovkou. Zederlock mohu vřele doporučit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...