Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

právě už doma není :) Ale kdo ví, znak je doma ještě jeden a pokud se mi podaří sehnat kapotu se zavařeným znakem tak bude i druhý volný znak tak ho určitě také předělám :D

EDIT: Kdo se v té větě vyzná je šikula :D

[upravil dne 13/3/13 14:47 od Woiser]

Odesláno

Já se vyznám, ač tam chybí interpunkce :D

Mně se moc nechce řezat původní, ač jsem ho už měl na stole. Tvá výroba vypadala velmi dobře :)

Odesláno

Nó, plánuju to, bohužel jsem 2 dny před zveřejněním tvého inzerátu koupil masku ud Stiflera... o stovečku levnější, ale s velkou prací navíc :-/ Tvou bych jen nastříkal...

Odesláno

tlustý víko nádoby od barvy. Asi 3mm mělo, plast. Pak jsem to nastříkal základem na plast, černým leskem a ještě bezbarvým lakem, když už to bude venku :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

A ještě nějaké fotky, aby jste věděli jak vlastně vypadá... Kola zimu na autě přečkaly v pořádku... Ano patřím k nezodpovědným řidičům co nepřezuli. bohužel nezbyli peníze na pneu :D:mad:

2013-04-05_13-48-41_816zmn.jpg

[upravil dne 4/5/13 15:51 od Woiser]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se konečně dostal s Peugeotkem do servisu :)

Oprava mě vyšla na bezmála 4 tisíce peněz a máme novou kladku, rozvodovej řemen, ten dřážkovanej řemen nebo jak se mu říká :D čerpadlo, olej + filter a sahara už mi taky točí :roker

myslim si že za tu cenu stojí pocit vědění, že už se mi to v létě nepřehřeje :D

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Přes prázdniny mam v plánu s autem spoustu věci :) Už se to celé začíná i realizovat, z čehož mam velkou radost... (fotky budou... ale nerad bych to zakřikl, aby se něco nepokazilo)

Potřeboval bych od vás drobnou radu...

Budu dělat ta kola. Ale nemůžu se rozhodnout jakou barvu na ně mam použít. Byli ve výběru 3 verze:

1. Stříbrná (klad -> snadno se sežene barva a je to i levné zápor -> všechny kola jsou stříbrné a to mě nebaví :D )

2. černá matná/lesk (klad -> hezký vzhled, zapadlo by to do auta jako celku zápor -> když jsou na autě je těžko rozpoznat jestli to jsou alu nebo plechy... )

3. oranžová (klad -> originalita zápor -> špatně se sežene barva (ale to je malý problém) a nevím jak to celé zapadne do vzhledu auta)

zajímal by mě váš názor...

úpravy na autě se budou týkat kapoty, kufru a snížení podvozku :ticho

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pár fotek z víkendu po posledních úravách.

Výměna světel byla celkem dřina... Podařilo se mi ulomit 2 zobáčky, ale nakonec to tam s trochou síly šlo :D

post-43226-141096322659_thumb.jpg

post-43226-14109632266346_thumb.jpg

Odesláno

:) jsem rád, že se líbí :mad:

Lišty zůstanou v barvě, jediné co bych s nimi chtěl tak je nějakým prostředkem oživit, aby chytli tu správnou černou barvu... Nevíte o něčem?

Už mi chybí jen dodělat lak na kolech, záslepka zadního stěrače a exterier bude hotov a podle mojich představ :roker

Odesláno

Necim takovym jsem to chtel delat... takze rikas ze to nevydrzi jo?

Toho strikani se bojim, ze by to po chvilce opadalo a vypadalo by to jeste hur nez to vypada :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...