Guest DD Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Do rubriky srazy to davat nebudu, ale myslim, ze by nebylo spatny neco takovydleho zkusit ... Vector mel posledne idealni auto, ale moc se mu to nepovedlo ) Link na videjko (4 MB) --- this post was a joke --- Citovat
John Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Tak ten ridič to má malo v ruce... :o Tohle už chce hodně dlouhou praxi. Každopádně fakt supr. Citovat
vector Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem DD Do rubriky srazy to davat nebudu, ale myslim, ze by nebylo spatny neco takovydleho zkusit ... Vector mel posledne idealni auto, ale moc se mu to nepovedlo ) Link na videjko (4 MB) --- this post was a joke --- Když mi zaplatíš gumy a přidáš pár desítek koní Citovat
Guest ZILA Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 no Vector to snat ne trpit milaška Citovat
Bohouš Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Jelikož mě videa nejdou můžu jen hádat - není to slalom po 3 kolech ??? Citovat
Kurt Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Jelikož mě videa nejdou můžu jen hádat - není to slalom po 3 kolech ??? ne-e! Zkus to znova! Citovat
Bohouš Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Napsán autorem Kurt ne-e! Zkus to znova! Jenže já na poslední Džbán dorazil trochu později, takže jsem v koncích. Jen jsem slyšel o tom slalomu. Prostě se nechám podat......:D Citovat
Kurt Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Jenže já na poslední Džbán dorazil trochu později, takže jsem v koncích. Jen jsem slyšel o tom slalomu. Prostě se nechám podat......:D To asi nebude ze Džbánu;) Těžko se to popisuje, tak snad obrázek: S timhle autí zvládl ten slalom asi za 1:10, ale stejně - to se musí vidět! Citovat
Tommate Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 no ZILA musíme si vzít příklad a zapracovat hlavně na tom couvání Citovat
Dave_k Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Supr jízda. Kdyby takhle šla řadit u pažoutů zpátečka. :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.