Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

v předu budeš mit připraveny konektory. pod palubovkou se musí dodat jedno rele a pak bud sehnat vypinač v levo dole na palubku nebo jinou levou pačku. zaleži co maš za rok

Odesláno

no packu menit musis, pokud na ni nemas dve polohy pro mlhovky ( prvni poloha jsou predni mlhovky, druha poloha predni+zadni)

fotky jsou tady

[upravil dne 30/7/12 20:58 od Ferry]

Odesláno

jj to nejspis nebudes, Devils-Night ti ji muze poslat, staci kdyz mu napises, mimochodem bude mit i to rele mlhovek pod palubku

[upravil dne 30/7/12 20:59 od Ferry]

Odesláno

Tak jsem mu napsal tak uvidíme. je ta přezdívka zprávná ? jen jsme jí zkopíroval a poslal mu SZ.

A páčka se mění jak ?

[upravil dne 30/7/12 20:17 od H@sky]

Odesláno

Páčka se mění snadno.

Sundáš kryt pod volantem (tuším 2 nebo 3 torxy docela utopený), pak volant dolů ksobě, natočit tak aby největší otvor byl nad páčkou, vyšroubovat 2 torxy, vytáhnout páčku a odpojit konektor. Toť celé. ;):papa

Odesláno

OK, tak to bych měl zvládnout :-D a pak tam teda švihnu to rele zapojím mlhovky na ty vývody pokud tam budou zapojím páčku a mělo by to fungovat ?

Odesláno

Pavle většinou tam bývá kabeláž už připravená. Když jsem dodělával mlhovky u P306 tak tam byla.Jen jsem vyměnil páčku na přepínání mlhovek dodal jsem relé přidělal světla a už to svítilo :-))

• O 5 let později...
Odesláno
V 30. 7. 2012 at 20:34, čakom napsal:

v předu budeš mit připraveny konektory. pod palubovkou se musí dodat jedno rele a pak bud sehnat vypinač v levo dole na palubku nebo jinou levou pačku. zaleži co maš za rok

Šlo by foto relenevim jak vypada

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...