kexokexo Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Ahojte mam na Vas jednu otazocku, prave som sa vratil z benziky ze si idem dofukat pneumatiky respektive premerat tlak, kedze som ho mal v servise a neviem ci ich dofukali. Tlak som nameral 4Bar na prednych a rovnako 4bar na zadnych tak som sa rozhodol \"trochu\" vypustit kedze maximalny povoleny tlak na moje auto je 2.6 v predu a 2.8 v zadu pri maximalnej zatazi. Potom ako som teda vypustil trochu vzduchu na 2.6 a 2.8 mi po nastartovani zacalo auto hlasit lavu prednu ako makku a pravu prednu ako defekt. Siel som teda ku kolesam ziadne unikanie vzduchu pocut nebolo pneumatiky sa zdaju byt v poriadku a tak sa chcem spytat moze byt z tolkeho poklesu tlaku v pneumatikach palubny pocitac \"v soku\"? a hlasit defekt?? za skoru odpoved vopred v daka auto je 407sw 2.0hdi 2006 160tis. km Citovat
koblih69 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Přes diag se dá nastavit tlak pod kterým se hláška objevuje. Nicméně nevidím důvod proč by to někdo přestavil. Takže bych napřed pěkne za studena změřil nějakým spolehlivým pneuměřičem ověřil kolik tam opravdu je... Citovat
kexokexo Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 Přes diag se dá nastavit tlak pod kterým se hláška objevuje. Nicméně nevidím důvod proč by to někdo přestavil. Takže bych napřed pěkne za studena změřil nějakým spolehlivým pneuměřičem ověřil kolik tam opravdu je... ok ja to skusim premerat este raz za chvilu a pre istotu este rano ak bude tlak rovnaky neostava mi nic ine ako hlasku ignorovat, alebo je nejaka sanca ze to zmizne ? Citovat
koblih69 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Změř to ráno a uvidíš, samo to asi nezmizí, chtělo by to kouknout na diag. Citovat
P607Olda Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Máš vadný měřák anebo koukáš na nesprávnou stupnici. Tvrdost pneu zkus palcem - porovnej s jiným autem. [upravil dne 30.7.2012 19:55 od P607Olda] Citovat
kexokexo Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 Máš vadný měřák anebo koukáš na nesprávnou stupnici. Tvrdost pneu zkus palcem - porovnej s jiným autem. [upravil dne 30.7.2012 19:55 od P607Olda] tiez som si to myslel ale to by museli mat vsetky 3 pumpy vadne meraky este skusim svojim rano uvidim co to ukaze a stupnicu som si tak tiez preveril urcite som pozrel dobru Citovat
kexokexo Odesláno 31. červenec 2012 Autor Odesláno 31. červenec 2012 problem vyrieseny.. chyba bola v tlakomeroch na vsektych troch pumapch... je to pomerne mala sanca ale predsa sa stalo vecer a rano som zmeral tlak so svojim a ukazalo mi 1.6bar tak som to zobral znamemu do pneuservisu kde mi to nafukal na 2.8 a palubny pocitac bol spokojny. Citovat
koblih69 Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 No vidíš, vono se není čemu divit, dělal jsem si průzkum a posbíral po firmě 11 pneuměřičů a rozptyl byl až 50% z měřené hodnoty :D:D Moje 3 mají rozptyl skoro 10% ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.