Y2K Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 to mi je secko jasne a pojdem do toho rizika za nizsiu cenu, hentolko za nove nedam a ty si v tom UK, zozen tam cosi Citovat
jofo Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Nie UK ale IRL. Tu moc takych 607 nebeha teda co som kukal tak na cele irsko je ich registrovanych 23. Kukal som aj na ebay a tak, ale nic. na rocniky do 2005 je hodne ale te nase. Eeee. Citovat
Key-Six Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Dnes som zisťoval, či mi zopína vetráky a vyzerá to tak, že zopína - akonáhle teplota presiahne 90°C vetráky sa \"rozhučia\". Snažil som sa ako sa len dalo, ale teplotu sa mi ani za svet nepodarilo dostať na viac ako 95°C a to som ešte nechal na parkovisku bežať motor na neutrály asi 15 minút po cca pol hodinovej jazde a nejaký čas som ešte aj otáčky držal na 5000, ale ručička stála na 90°C.. Keď človek chce, aby sa prehrial, tak sa neprehreje, keď to človek nechce, tak sa prehreje za pár minút.. zákerný Peugeot budem to musieť ešte zopakovať.. EDIT: Akurát ma napadlo, že sa možno jedná o nejaký zlomený kábel a práve keď som to dnes skúšal, tak bol zrovna v pozícii, že všetko fungovalo, ako by normálne malo.. [upravil dne 31/7/12 19:38 od Key-Six] Citovat
jofo Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 No mozne to je, ale mne ta vrtula tiez obcas ide a obcas nie a viem ze je problem v nej. Neviem ci nahodou v diagnostike nie je ulozena zavada tej vrtule. Aspon som tam ja nieco take mal, ale uz si nepamatam. Citovat
Key-Six Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Nepoznám síce stavbu tých vetrákov, ale nemôžu byť zodrané uhlíky? V takom prípade by bola chyba v podstate priamo vo vetráku. Citovat
jofo Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Aha. Ty mas este starsiu verziu 607. Tam su klasicke vetraky bez elektroniky. Ano tam moze byt chyba v uhlikoch, teda dost casta chyba. Citovat
jofo Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 A taktiez by som hladal aj okolo relatiek. Citovat
Key-Six Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Do konca týždňa si nájdem čas a pokúsim sa zistiť kde je chyba, respektíve vylúčiť kde sa nenachádza. Citovat
miko-art Odesláno 2. srpen 2012 Autor Odesláno 2. srpen 2012 No tak som to napichol na DIA a boli tam dve chyby, Prehriatie motora a Nedefinovaný tlak na turbe, obe závady odmazané, zajtra to pôjdem odskúšať. Test vetráku vykonaný, ale nič, naozaj sa mi vrtuľa netočí a ani necvakli žiadne relátka - nie je náhodou na to samostatná poistka a tá by bola v prdeli? Citovat
Y2K Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 je a ano moze byt, poistka mala byt prva kontrola Citovat
jofo Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Ten tvoj vetrak je riadeny elektronicky. Ziadne rele nic. Len na vetraku je elektronika ktora toci motorom. Tak este raz. Faceliftovane modely maju vetraky s elektronikou ktora riadi otacanie motora a pomaly nabeh. Este ani raz som nevidel ze by uletela poistka u tohoto motora. Vacsinou je vadny ventilator. U modelov pred faceliftom je vetrak klasicky bez ziadnej zabudovanej elektroniky. U tychto typov zvyknu byt v haji uhliky, ale taktiez moze odist poistka alebo niektore z rele co ho ovladaju. Ak si precitas temu ktoru zalozil Y2K o prehriati prevodovky tak tam je popisane hoooodne aj o vetrakoch. Tak hups a citajme. Citovat
miko-art Odesláno 2. srpen 2012 Autor Odesláno 2. srpen 2012 Má vetrák samostatnú poistku? Lebo ostatné mi všetko funguje Citovat
Key-Six Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Áno, má. Mala by to byť poistka č. 2 v motorovom priestore. Aj poistka č. 20 má súvis s vetrákmi, konkrétne s ich relátkami. Citovat
jofo Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Ak mas merak tak vlez pod auto a vo vnutri naraznika ( musis z casti zhodit spodny kryt motora) V lavom rohu uvidis, kabel od ventilatora a konktor. Zmeraj napatie na tych hrubych kabloch pri zapnutom zapalovani. Ak tam je napatie tak vies kde je potom problem. Citovat
miko-art Odesláno 4. srpen 2012 Autor Odesláno 4. srpen 2012 Tak poistky sú OK Budem to musieť pomerať, asi bude odfajčený motor na vrtuli. Dá sa to nejako opraviť (vymeniť uhlíky a pod.) alebo len novú, či z vrakáča? Citovat
Agrafik Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 Sakra chlapi, tak to napojte na diagnostiku, a normálně ty větráky otestujte. Tak se tu můžeme dohadovat o tom, že je třeba přerušený vodič ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.