Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nie UK ale IRL. Tu moc takych 607 nebeha teda co som kukal tak na cele irsko je ich registrovanych 23. :D Kukal som aj na ebay a tak, ale nic. na rocniky do 2005 je hodne ale te nase. Eeee.

Odesláno

Dnes som zisťoval, či mi zopína vetráky a vyzerá to tak, že zopína - akonáhle teplota presiahne 90°C vetráky sa \"rozhučia\".

Snažil som sa ako sa len dalo, ale teplotu sa mi ani za svet nepodarilo dostať na viac ako 95°C a to som ešte nechal na parkovisku bežať motor na neutrály asi 15 minút po cca pol hodinovej jazde a nejaký čas som ešte aj otáčky držal na 5000, ale ručička stála na 90°C.. Keď človek chce, aby sa prehrial, tak sa neprehreje, keď to človek nechce, tak sa prehreje za pár minút.. zákerný Peugeot :D budem to musieť ešte zopakovať..

EDIT: Akurát ma napadlo, že sa možno jedná o nejaký zlomený kábel a práve keď som to dnes skúšal, tak bol zrovna v pozícii, že všetko fungovalo, ako by normálne malo..

[upravil dne 31/7/12 19:38 od Key-Six]

Odesláno

No mozne to je, ale mne ta vrtula tiez obcas ide a obcas nie a viem ze je problem v nej. Neviem ci nahodou v diagnostike nie je ulozena zavada tej vrtule. Aspon som tam ja nieco take mal, ale uz si nepamatam.

Odesláno

No tak som to napichol na DIA a boli tam dve chyby, Prehriatie motora a Nedefinovaný tlak na turbe, obe závady odmazané, zajtra to pôjdem odskúšať. Test vetráku vykonaný, ale nič, naozaj sa mi vrtuľa netočí a ani necvakli žiadne relátka - nie je náhodou na to samostatná poistka a tá by bola v prdeli?

Odesláno

Ten tvoj vetrak je riadeny elektronicky. Ziadne rele nic. Len na vetraku je elektronika ktora toci motorom.

Tak este raz. Faceliftovane modely maju vetraky s elektronikou ktora riadi otacanie motora a pomaly nabeh. Este ani raz som nevidel ze by uletela poistka u tohoto motora. Vacsinou je vadny ventilator.

U modelov pred faceliftom je vetrak klasicky bez ziadnej zabudovanej elektroniky. U tychto typov zvyknu byt v haji uhliky, ale taktiez moze odist poistka alebo niektore z rele co ho ovladaju.

Ak si precitas temu ktoru zalozil Y2K o prehriati prevodovky tak tam je popisane hoooodne aj o vetrakoch.

Tak hups a citajme.

Odesláno

Ak mas merak tak vlez pod auto a vo vnutri naraznika ( musis z casti zhodit spodny kryt motora) V lavom rohu uvidis, kabel od ventilatora a konktor. Zmeraj napatie na tych hrubych kabloch pri zapnutom zapalovani. Ak tam je napatie tak vies kde je potom problem.

Odesláno

Tak poistky sú OK :grr

Budem to musieť pomerať, asi bude odfajčený motor na vrtuli. Dá sa to nejako opraviť (vymeniť uhlíky a pod.) alebo len novú, či z vrakáča?

Odesláno

Sakra chlapi, tak to napojte na diagnostiku, a normálně ty větráky otestujte. Tak se tu můžeme dohadovat o tom, že je třeba přerušený vodič ...:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...