Přejít na obsah

Key-Six

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 607
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Radobica
  • Stát
    Slovenská republika

Key-Six's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ďakujem, našiel som, ale ako tak pozerám, na zdvihák tam nie je zrovna dobrý prístup. Najlepšie nad jamou.
  2. Zdravím, kde sa, prosím, na Peugeote 607 3.0 V6 (2002) nachádza štartér? Auto mi po zhasnutí zostalo na jednom parkovisku a už nešlo naštartovať. Pri štartovaní len stlmí kontrolky a občas trochu cvakne. Štartér mal nedávno menené uhlíky a bol čistený, tak si myslím, že ho pravdepodobne len zaseklo alebo je uvoľnený kontakt. V batérii to byť nemôže - menil som ju mesiac dozadu a pre istotu som skúšal aj druhú, správa sa to rovnako. Chcel by som to teda pozrieť predtým ako by som dal auto ťahať 30 km do servisu. Ďakujem!
  3. Ďakujem, toto sa mi už podarilo vyriešiť, jediné čo ten kryt drží je jedna \"hadička\" zo spodnej strany klapky (ide od motora). Nie je na nej ten bledý prúžok na stlačenie.
  4. Zdravím, potreboval by som poradiť ako zhodiť zadný kryt motora na Peugeote 607 3.0 V6 (2001), ak sa to dá nazvať krytom. Potrebujem sa dostať k zadným sviečkam. Zatiaľ sa mi podarilo zhodiť saciu trubicu, odpojiť klapku, zozadu ešte nejaký konektor a dal som preč 7 skrutiek (2 hore, 2 na bokoch, 3 pod káblami). Niečo ale celý kryt drží zozadu a neviem čo presne. Na silu to samozrejme neskúšam. Ako mám ďalej pokračovať? Ďakujem. [upravil dne 28/2/14 13:36 od Key-Six]
  5. Ďakujem pekne, je tam viacej informácií ako som očakával.
  6. Nech sa páči, VIN VF**DXFXE********, to som zvedavý [upravil dne 30/8/13 03:34 od Key-Six]
  7. Nie je to náhodou platené? Čo znamená FL?
  8. Rozumiem, takže naozaj bude asi najlepšie uviesť VIN tu.
  9. Kde, prípadne ako, to môžem vyzistiť pomocou VIN-u?
  10. Zdravím! Vedel by mi niekto, prosím, poskytnúť nejakú tabuľku alebo rozdelenie, respektíve porovnanie, týchto pack-ov? Neviem, do ktorého patrí moja 607. Ďakujem!
  11. Zdravím, mám otázku ohľadom konektorov na originálnom autorádiu na kazety + CD menič. Tu je foto konektorov: D - reproduktory E - napájanie A, B, C sú podľa mňa ovládanie pri volante, CD menič, displej. Ktorý z nich je však určený pre CD menič a akú funkciu majú na ňom jednotlivé kontakty? Ďakujem!
  12. V tom prípade nerozumiem prečo nebolo možné systém uzatvoriť. Som zvedavý, či to tak bude aj pri tých nových lankách, každý deň by už mali prísť. Držím palce s nastávajúcou výmenou, je to dosť prplavá robota.
  13. Takže kocky mi prišli, lanká ešte nie (aj tie boli poškodené - trochu rozstrapkané). Ale zaujímala by ma jedna vec - ako presne upevniť lanká na kocky. Skúšal som si celú sadu zložiť, pri umiestnení laniek prvým spôsobom (A) sa mi sada nedala uzatvoriť - chýbali mi ale 3 až 4 cm. Pri druhej možnosti (B) sa mi sada uzatvoriť podarila, avšak táto možnosť zapojenia sa mi moc nepozdávala. Ktorá možnosť je teda správna?
  14. Key-Six

    Generic OBD II USB kábel

    Akurát prichádzam z neúspešného testovania - program OBD-II Scanmaster vôbec kábel nenašiel (ani s automatickým, ani s manuálnym nastavením).
  15. Key-Six

    moja 607 nemá výkon

    Áno, má. Mala by to byť poistka č. 2 v motorovom priestore. Aj poistka č. 20 má súvis s vetrákmi, konkrétne s ich relátkami.
×
×
  • Vytvořit...