Vítek1 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 vsak 110kw je plus minus 150 koni coz by odpovidalo te 2,2 HDI. to si myslim ze se dostanes v podstate jen s hodne ostrym softem myslim ze o moc vic uz nevydrzej pisty ale to by asi vedel straky a limit vstrikovacu tam bude taky. Citovat
JanMartak Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 A já se naopak těšim na graf Konečně někdo zabojoval a udělal z 406 Šemíka Prosím zasvěť mě...kdo nebo co je \"Šemík\"? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 Hele přijeď v tom květnu na brzdu, bude to za velmi rozumnou cenu a uvidíš jak se ty úpravy povedly a budeš moct ještě poladit a možná i porovnat s ostatními na sprintech. Citovat
JanMartak Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 vsak 110kw je plus minus 150 koni coz by odpovidalo te 2,2 HDI. to si myslim ze se dostanes v podstate jen s hodne ostrym softem myslim ze o moc vic uz nevydrzej pisty ale to by asi vedel straky a limit vstrikovacu tam bude taky. Nejdřív se podívej, jak táhne A4 2.0 TDI se 125kW bez filtru pevnejch částic, pak se podívej jak táhne táhne 406 2.2 HDI se 114kW taky bez filtru pevnejch částitc a pak se podívej co jsem ti tu před chvílí napsal a zkus se zamyslet. Děkuji. Citovat
JanMartak Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 Hele přijeď v tom květnu na brzdu, bude to za velmi rozumnou cenu a uvidíš jak se ty úpravy povedly a budeš moct ještě poladit a možná i porovnat s ostatními na sprintech. Mohl by jsi mi prosím tě napsat, KDE se to koná? Děkuji :super Citovat
Vítek1 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 to nema cenu tady se nad necim zamysle u sprintu zalezi na sposte veci a ne jen na vykonu chce to proste graf bez toho se tady muze kdokoliv dohadovat o cemkoliv. Nema nahodou 2,2 hdi jeste delsi prevodovku nez 80kw? Audi moc neznam znam ten motor jen ve skodovkach a ten kroutak ve standartu 350Nm neni nic brutalniho ale jede hezky. Citovat
JanMartak Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 Jo nemá to cenu se tu dohadovat...až bude graf, dám to sem... Citovat
Vítek1 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 Kazdopadne kdyby nekdo poradne upravil Peugeota v nafte bylo by to velice zajimave ale myslim ze to je problem skrz finance i proto nejezdi HDI amaterske zavody spostu TDI jezdi i profi rally a kopce Citovat
MilanF1 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 JanMartak: Měření výkonu bude 25.5.2013 v Praze Ale bohužel žádné sprinty nebudou, tedy oficiálně pod mou záštitou nebudou, pokud si to někdo s někým někde rozdá, bude to na vaše triko. Já připravuji blbnutí na parkovišti mezi kužely. Pokud jde o ceny, solo měření vyjde na 600 Kč, pokud tam budeš déle, vyjde to na 800 Kč. Citovat
JanMartak Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 Na to denní ježdění ti stačí toto: Citovat
JanMartak Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 JanMartak: Měření výkonu bude 25.5.2013 v Praze Ale bohužel žádné sprinty nebudou, tedy oficiálně pod mou záštitou nebudou, pokud si to někdo s někým někde rozdá, bude to na vaše triko. Já připravuji blbnutí na parkovišti mezi kužely. Pokud jde o ceny, solo měření vyjde na 600 Kč, pokud tam budeš déle, vyjde to na 800 Kč. To je pěkná cena hele co se sprintů týče, nestojím o zbytečné průsery Citovat
MilanF1 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 Tak přijeď, jen vymysli, jak dlouho budeš na válcích, klidně můžeš zkoušet nějaké úpravy, měřit několikrát. Když tam budeš max. 80 minut, zaplatíš 800 Kč Doprovodný program bude oficiální, neoficiálně si udělejte co chcete Citovat
JanMartak Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 Tak přijeď, jen vymysli, jak dlouho budeš na válcích, klidně můžeš zkoušet nějaké úpravy, měřit několikrát. Když tam budeš max. 80 minut, zaplatíš 800 Kč Doprovodný program bude oficiální, neoficiálně si udělejte co chcete Já chci jen změřit to, co tam mám, nic víc, nic míň Díky za pozvání určitě se stavím, ale nesmím na to zapomenout. Citovat
Vítek1 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 na denni jezdeni me staci aji 3 valcovej Yaris a musim rict ze na mesto jedno s nej aut! jeste kdyby tam byl automat jsem spokojeny. Citovat
JanMartak Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 Já se 406 jezdím každý den jak na brigádu, tak i do školy a stále mám průměrnou spotřebu 6,65L na 100km, já si na to auto nemůžu stěžovat...ano má svý mouchy, ale po technický stránce je v pořádku :mrk:mrk:mrk:mrk já to auto miluju :aut Citovat
JanMartak Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 Kazdopadne kdyby nekdo poradne upravil Peugeota v nafte bylo by to velice zajimave ale myslim ze to je problem skrz finance i proto nejezdi HDI amaterske zavody spostu TDI jezdi i profi rally a kopce 306 s HDI RHR i šestistupněm :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.