Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

vsak 110kw je plus minus 150 koni coz by odpovidalo te 2,2 HDI. to si myslim ze se dostanes v podstate jen s hodne ostrym softem myslim ze o moc vic uz nevydrzej pisty ale to by asi vedel straky a limit vstrikovacu tam bude taky.

Odesláno
vsak 110kw je plus minus 150 koni coz by odpovidalo te 2,2 HDI. to si myslim ze se dostanes v podstate jen s hodne ostrym softem myslim ze o moc vic uz nevydrzej pisty ale to by asi vedel straky a limit vstrikovacu tam bude taky.

Nejdřív se podívej, jak táhne A4 2.0 TDI se 125kW bez filtru pevnejch částic, pak se podívej jak táhne táhne 406 2.2 HDI se 114kW taky bez filtru pevnejch částitc a pak se podívej co jsem ti tu před chvílí napsal a zkus se zamyslet. Děkuji. :papa

Odesláno
Hele přijeď v tom květnu na brzdu, bude to za velmi rozumnou cenu a uvidíš jak se ty úpravy povedly a budeš moct ještě poladit a možná i porovnat s ostatními na sprintech.

Mohl by jsi mi prosím tě napsat, KDE se to koná? Děkuji :):papa:super

Odesláno

to nema cenu tady se nad necim zamysle u sprintu zalezi na sposte veci a ne jen na vykonu chce to proste graf bez toho se tady muze kdokoliv dohadovat o cemkoliv. Nema nahodou 2,2 hdi jeste delsi prevodovku nez 80kw? Audi moc neznam znam ten motor jen ve skodovkach a ten kroutak ve standartu 350Nm neni nic brutalniho ale jede hezky.

Odesláno

Kazdopadne kdyby nekdo poradne upravil Peugeota v nafte bylo by to velice zajimave ale myslim ze to je problem skrz finance i proto nejezdi HDI amaterske zavody spostu TDI jezdi i profi rally a kopce

Odesláno

JanMartak: Měření výkonu bude 25.5.2013 v Praze Ale bohužel žádné sprinty nebudou, tedy oficiálně pod mou záštitou nebudou, pokud si to někdo s někým někde rozdá, bude to na vaše triko. Já připravuji blbnutí na parkovišti mezi kužely.

Pokud jde o ceny, solo měření vyjde na 600 Kč, pokud tam budeš déle, vyjde to na 800 Kč. :papa

Odesláno
JanMartak: Měření výkonu bude 25.5.2013 v Praze Ale bohužel žádné sprinty nebudou, tedy oficiálně pod mou záštitou nebudou, pokud si to někdo s někým někde rozdá, bude to na vaše triko. Já připravuji blbnutí na parkovišti mezi kužely.

Pokud jde o ceny, solo měření vyjde na 600 Kč, pokud tam budeš déle, vyjde to na 800 Kč. :papa

To je pěkná cena :super:papa hele co se sprintů týče, nestojím o zbytečné průsery ;)

Odesláno

Tak přijeď, jen vymysli, jak dlouho budeš na válcích, klidně můžeš zkoušet nějaké úpravy, měřit několikrát. Když tam budeš max. 80 minut, zaplatíš 800 Kč :papa

Doprovodný program bude oficiální, neoficiálně si udělejte co chcete :D

Odesláno
Tak přijeď, jen vymysli, jak dlouho budeš na válcích, klidně můžeš zkoušet nějaké úpravy, měřit několikrát. Když tam budeš max. 80 minut, zaplatíš 800 Kč :papa

Doprovodný program bude oficiální, neoficiálně si udělejte co chcete :D

Já chci jen změřit to, co tam mám, nic víc, nic míň :papa Díky za pozvání :aut určitě se stavím, ale nesmím na to zapomenout. :D

Odesláno

Já se 406 jezdím každý den jak na brigádu, tak i do školy a stále mám průměrnou spotřebu 6,65L na 100km, já si na to auto nemůžu stěžovat...ano má svý mouchy, ale po technický stránce je v pořádku :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk já to auto miluju :D:aut

Odesláno
Kazdopadne kdyby nekdo poradne upravil Peugeota v nafte bylo by to velice zajimave ale myslim ze to je problem skrz finance i proto nejezdi HDI amaterske zavody spostu TDI jezdi i profi rally a kopce

306 s HDI RHR i šestistupněm :aut

:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...