krcka Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Čau kluci, mám P406 1,9 TD rv.1998 sedan 66kW. Poprvé se objevily problémy s imobilizérem ale nakonec šel, ovšem další den auto přestalo žhavit a zdá se mi že netlačí ani čerpadlo, za vinu to dávám imobilizéru, občas svítí červená i zelená, občas jen červena a chvilemi jen zelena ale kontrolka žhavení se nerozsvítí ani náhodou. Pročítal jsem to tady a šel jsem po káblech co jdou k imobilizéru a 3 drátky byli přetržené ale přišlo mi že nejsou nijak deformované a skoro to vypadalo jako by to bylo schválně přestřihlé, když jsem je spojil tak stejně bez reakce. Takhle to jezdí cca 6 let a nikdo se vtom nehrabal! Co s tím ? Myslíte, že to bude imobilizérem ? Jak by se dal případně odpojit ? Citovat
Dave_k Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 O klávesnicovém imobilizéru je toho tady spousty. Chvilu hledej a najdeš i jak jej odpojit a pod. Citovat
krcka Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 to všechno jsem našel ale není mi jasný jak mám v tomto stavu dosáhnout toho odpojení aby auto začalo žhavit a nastartovalo Citovat
stajgrpavel Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 ty tam mas jeste klavesnici ??? mam take 1.9 TD 1998 ale klavku nemam a mam cip ... Citovat
Dave_k Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Chip se myslím dával někdy od 98. 2 krcka: Prohlídni ty dráty pořádně. Někdy jsou zlomený v bužírce a není to skoro poznat. Měl by jsi to zprovoznit a pak odpojit, takže piplačka. Citovat
krcka Odesláno 27. červenec 2012 Autor Odesláno 27. červenec 2012 ano mám klávesnici dal jsem dohromady ty dráty, 7 jich bylo přelomených, ale pořád nežhaví odpojil jsem baterku aby se to trochu vzpamatovalo ale když se to nevzpamatuje tak co dál ? Citovat
krcka Odesláno 28. červenec 2012 Autor Odesláno 28. červenec 2012 Problém přetrvává...... Připojil jsem baterku, otočil klíčkem ( auto nežhaví pořád ) zadal jsem kód a rozsvítila se zelená dioda a červená zhasla....to je v pořádku ale pořád to nechce žhavit a při otočení klíčku do druhé polohy jde nějaký zvuk cvaknutí z motoru a jde to z černé plastové krabičky kde je řídící jednotka + asi jednotka imobilizéru, zjistil jsem že to cvaká v té menší jednotce. Může to mít spojitost s tím žhavením ? Vůbec nevím čeho se teď chytit.... Citovat
Dave_k Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Imobilizér u TD blokuje jen \"chcípák\" nafty na čerpadle. Nebo se mýlím? U toho žhavení bude jiný problém. Citovat
krcka Odesláno 28. červenec 2012 Autor Odesláno 28. červenec 2012 žhavení má vlastní řídící jednotku ? Citovat
marko306 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Imobilizér nemá nič zo žhavením. Citovat
krcka Odesláno 1. srpen 2012 Autor Odesláno 1. srpen 2012 Bylo špatné relé žhavení. Zrovna se to tak blbě sešlo, že bylo špatné relé i imobilizér, proto jsem to nechápal Děkuji za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.