Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Z akeho dovodu sa toci ventilator pred chladicom ak je teplota pod 80 stupnov a klima je vypnuta...:myslim Niesom si isty, asi som to tu uz niekde cital, ze preco. Len sa modlim, ze to nieje koli regeneracii pretoze v tom pripade, by bol Fapoff odfajceny...Jedna sa o 2.0 hdi

Odesláno

Povedal by som ze: nie nezapina sa. Robil som nutenu regeneraciu a myslim ze pokial sa nezohrial motor nad 90C tak nebol zapnuty. Aka bola ta teplota pod 80? Ak sa mylim tak ma aspon niekto opravi a budes vediet ako to naozaj je.;)

Odesláno

S takým prístupom ti určite niekto odpovie.

Nepíšeš ako dlho a často ti to robí.

Ventilátor sa točí kvôli regenerácii u 1,6 kde je fap hneď za chladičom. U 2,0 nie je dôvod kým je teplota v normále.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

před 2 měsíci jsem nechal udělat Fapoff u Fapoff (Bystřice), vše v pohodě najeto asi 2500 km a včera přijedu domů a běží sahara . Nebyl hic teplota pod 80 stupňů,klima vypnuta. Chvilku jsem počkal ,ale točila se pořád a nic nenasvědčovalo tomu, že by se vypla - je snad něco špatně ?? Je snad v počítači nastavena regenerace po určitém počtu \" km \" i když filtr nehlásí zanesení ??. :myslim:myslim

Odesláno

byli z toho taky trošku mimo ,ale tvrdili ,že není problém.

Co z toho plyne ? - může dojít k problémům typu antipolu. fault atd. i když je filtr vykuchán a elekt. upravena jednotka ??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...