Kurt Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 agresssor: někdo tě k něčemu nutí? Tady ať se udělá cokoliv, tak někdo s tím má problém. Nechceš platit? Neplať! No a co? Ale upřímně: každá sranda něco stojí a někdo to musí zaplatit. Ano, nejsou si všichni členové rovni. Kdyby sis přečetl Stanovy, víš to a nepodivuješ se nad tím. Citovat
švejk Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Ale to preci neni oznacovani vyhod radneho clena Pokud by to melo byt oznaceni vyhod radneho clena, bude u obludneho Clenstvi: take napsano neco jako: \"mam slevy v eshopu, mohu cerpat z vyhod partneru, mohu pristupovat k materialum na hlavni strance P-C, ...\" pak ano, je to uzitecne. Jinak to spis evokuje jakesi \"znackovani\". Mluvi se tu o \"vyhodach radneho clenstvi\" a pritom nikde neni jasne napsane, jake ty vyhody vlastne jsou. Pokud by to ALESPON slouzilo jako odkaz nekam, kde ty vyhody jsou vyjmenovane (protoze zadnou stranku s vyhodama jsem opravdu nevidel). Navic to podtrzeni toho \"Clenstvi\" skutecne evokuje odkaz. Ano, ve stanovach to skutecne napsane je, ale uprimne verite tomu, ze vsichni, co se registruji je ctou? Ale trosku se nam to tu zvrhlo. Ja se jenom ptal, jestli to v mem pripade lze pod tim avatarem vynechat. Dostal jsem odpoved, ze ne... no ...tak holt se s tim budu muset smirit Citovat
Kurt Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 švejku, Stanovy nečtou a ty bys chtěl udělat nějakou další stránku? Myslíš, že by jí četli? Není to jen ve Stanovách, je to (stručně) popsáno i v těchto dvou dokumentech: http://www.peugeot-club.com/club/clenstvi_sk.pdf http://www.peugeot-club.com/club/clenstvi.pdf ale problém je pořád stejný - kolik lidí to čte? Ty odkazy na dokumenty jsou v profilu člena na hlavní straně a jsou opravdu mnohokrát uvedeny i na Fóru (včetně této sekce). Samozřejmě, můžeme udělat další stránku a potom další a další. Otázkou je, jestli to k něčemu bude. Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 švejku jak jsi psal neplat členství a ona ta hrůza zmizí...:D Citovat
švejk Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 uplne postaci udelat odkaz zde: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/formular na stranku zde: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=vyhody a nebo, kdyz uz je nutne mit tuhle nestastne formulovanou vec pod avatarem, proc to nemuze byt odkaz na drive zminenou stranku s vyhodami (celkem sikovne schovanou tak, aby ji nikdo nenasel -- ja si ji vsimnul az ted v podstate uplnou nahodou)? Ja osobne .pdf fakt nestahuju, pokud to neni nevyhnutelne nutne. Mmch, ja jsem jenom vyjadril nazor na zobrazeni neceho, co se mi tak uplne nelibi tak se tu prosim, kvuli tomu nepoperte. Pokud s tim vetsina souhlasi, pak ok. Holt se podridim. Citovat
Judes Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 švejku že by to mohlo fungovať ako odkaz som už písal tu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Tak uz se mi to zobrazuje take Prijemna zmena Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 A propos kdyz na to ted tak koukam taky bych to malinko preformuloval,stacilo by mi mit tady \"Radny clen\" .. Kdo si bude chtit zjistit,ze radnym clenem se stanu po zaplaceni zjisti si to. Ale to jen tak na okraj, nejsem nespokojen Citovat
Andreww Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Někdy fakt žasnu, kvůli čemu se lidi dokážou dohadovat Citovat
Moby89 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 už to tady někteří nakusli, takže budu reagovat postupně Pastorek: myslíš že člověk kterej pošle ročně 400kč udělá(a víc nic) pro klub víc než člověk kterej dokáže spáchat minisraz(na odpoledne) kam přijede cca 10 dalších členů? Za mě rozhodně NE.:bojim Sytič: a na sraze by jsi mohl odlišovat řádný členy modrou páskou na rukáv s bílim lvem, to by taky šlo ne?:D Teď malinko OT, ale třeba mi to bude vysvětleno, před Kokořínem se tu vedla politika dostat lidi od počítačů na sraz(což je za mě chválihodnej směr a plně se s nim ztotožňuji a řekl bych že i úspěšně praktikuji:roker), teď zase nutnost odlišit řády od neřádů. Já pořád nepochopil důvod odlišení zde na foru. Pokud mi to někdo vysvětlí budu rád. Díky;) Citovat
Kurt Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Moby, ono je to fuk, co tady kdo napíše, protože máš stejně svoji pravdu a nenecháš si ji vzít. Nebudu se o to pokoušet, jen napíšu svůj pohled: 1. ten, kdo uspořádá minisraz a zapltí 400kč udělá pro klub víc, než ten, kdo uspořádá minisraz. 2. na sraze i v reálném životě mají řádní členové kartičku člena - tou se prokazují například při nákupech u partnerl. Protože na Fóru kartičky nemáme, máme tady nápis. Nevidím na tom nic špatného. 3. nechápu, o co ti jde. Chceš tam mít to označení? Není problém. Nechceš? OK, tvoje volba. Je ti to jedno? Tak za co vlastně válčíš? 4. je rozhodnuto, nic s tím neuděláš. Jestli se ti to nelíbí, nech se zvolit a změň to. 5. být po mém, jdu mnohem dál. Například bych pro řádné vyhradil samostatnou sekci, zákonitě musí mít výhody oproti těm, co se vezou zadarmo. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 jako NEŘAD co nemá co navrhovat, bych navrhl,aby se to tu zamklo,protože k tomu co napsal Kurt není co dodat Citovat
Juve Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Nechápem prečo niekoho irituje rozdelenie členov na riadnych a neriadnych na fóre keď už tu existuje aj nejaké rozdelenie členov podľa počtu príspevkov a pre rýchlejšie pribudnutie hviezdičky pod nickom stačí len napísať množstvo aj úplne nezmyselných alebo jednosmajlikových príspevkov. Týmto som určite nechcel nikoho uraziť ...len som napísal svoj postreh . Citovat
pastorek Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 ... Pastorek: myslíš že člověk kterej pošle ročně 400kč udělá(a víc nic) pro klub víc než člověk kterej dokáže spáchat minisraz(na odpoledne) kam přijede cca 10 dalších členů? Za mě rozhodně NE.... Mal som na mysli iba klubové fórum lebo tu má každý rovnaké možnosti. Sme oficiálne fórum o autách ale preberajú sa tu témy temer zo všetkých oblastí života a tým má možnosť pomôcť radou doslova každý i keď o autách nemá šajnu. Táto \"širokospektrálnosť\" robí toto fórum (a klub) hodnotným pre všetkých. Ten kto zaplatí členské urobí niečo naviac a preto je iný. Keby som zachádzal do podrobna tak tých rozdielov je podstatne viac ale i možnosti sú rozdielne. Ďalší level úrovne člena by mohlo byť organizovanie minizrazov a zrazov. Máme tu ľudí ktorí sa denne starajú o chod klubu na úkor svojho voľného času. Chceš povedať že sme si voči klubu všetci rovný ak niekto iba pýta radu, druhý rady poskytuje, tretí ešte zaplatí i členské, štvrtý organizuje zrazy, piaty bezplatne opraví auto, šiesty tlačí a rozposiela členské kartičky, siedmy vybaví zľavy a výhody pre všetkých ...... takto by som mohol pokračovať dlho. Neviem, ale tvoje námietky mi pripadajú akoby si sa hambil za to že nemáš status riadneho člena ale si lakomý na to aby si zaplatil členské. Citovat
Moby89 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 pastorek:plný souhlas s tim co píšeš o foru, jde unikátní co do multifunkčnosti i přínosnosti, o tom není pochyb. jinak není o lakomosti, je to o přesvědčení.(a jestli někdo narazíte na to že neplatím proto abych byl rebel tak z něj udělám dva:D:D:D:D). Citovat
Andreww Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 To by mě zajímalo, co tě přesvědčilo neplatit... Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Tak taky nejak nevim,co Moby resis.. Vadi Ti,ze je ted vic videt,ze nejsi radny clen ? Tak s tim neco udelej, 4 kila Te nezabiji. A jestli Ti je to zatezko platit \"z presvedceni\" rad bych si precetl ty duvody .. Citovat
pastorek Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Tiež sa hlásim medzi zvedavých na dôvod presvedčenia. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.