rotik2 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 v peugeote ti vystavia nahradny kod do troch dni za nejakych2,70 evri.nooo aspom mne to tak spravili v BA. Citovat
jjaros Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 A vlastne, čo je to za kartu? Nejaká certifikačná ... Napadla ma ešte jedná vec, dá sa nastaviť na blinkre trojklik. Mám ešte octavku2 a zdá sa mi to na nej celkom praktické V´daka Citovat
rotik2 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 je to (jedinečny-kod (pin) štvormiestny (čisla a pismena) služi na sparovanie imobilizera (kluč-auto)...original by mal byt na plastovej karticke....kopiu mne dali na (zdrape) papierika:D a potrebuješ k sparovaniu imobilizera diagnostiku:P.k sparovaniu dialkoveho ovladania NEpotrebuješ diagnostiku....o tom troj-bliku na 407 neviem a ani som to v diagnostike nenasiel,,,len denne svietenie som nasiel:myslim Citovat
stefano Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Na P407 sa trojblik nastaviť nedá, dá sa však aktivovať jednostranné svietenie parkovačiek. Citovat
rotik2 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 no a ešte,original v peugeote ti spravia kluč za nejakych 130ečiek+sparovanie nejakych 30ečiek (+,- 10ečiek:D:D:D) vela stastia:roker Citovat
rotik2 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Cavte borci...tak kluc som uz konecne poriesil \"startujem,aj otvaram a zatvaram na dialku\":)...a velka vdaka clenovy tomike. Citovat
rotik2 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Cavte borci...tak kluc som uz konecne poriesil \"startujem,aj otvaram a zatvaram na dialku\":)...a velka vdaka clenovy tomike. Citovat
Palldo77 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Baterka v kluči. Ahojte, nechcel som zakladať nove vlákno tak to píšem sem. Mal som problem s baterkou v klúči a aj po výmene mi šla len jeden deň. No po opetovnom odmeraní baterie som zistil, že som kúpil šunt. Teraz som dal novu GP a zase je všetko OK. Otázka znie prečo mi to palubák nevihodil?(že je slaba bateria) Dá sa to nejako poriešiť do budúcna? Ď... Citovat
tomike Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Podla mna palubny pocitac nevie vyhodnotit v akom stave je baterka v kluci. Asi sme uz moc rozmaznani technikou, ale mozno sa mylim a niekto ma opravi.... Citovat
Judes Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Možno ma nejaký 206-kár opraví, ale kolega má 206-ku r.v. neviem a tá mu ukazuje na displeji ak je slabá baterka v kľúči . Inak keď som mal slabú baterku v kľúči ja tak sa na dospleji medzi budíkmi občas objavila ikona preškrtnutého kľúča čo by malo byť \"kontrolka elektronického blokovania štarovania\" (imobilizér). [upravil dne 3/12/12 22:02 od Judes] Citovat
Palldo77 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Veď práve to mi aj kamarát hovoril a on má 307sw. Tak teraz neviem či sa to dá nejako aktivovať. Citovat
Palldo77 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Tak že dnes zase prestal fungovať kluč a po premeraní baterie mala 2,07V. Vybíja mi bateriu v dialkovom, za jeden deň je po nej. Nemáte dakto s takýmto niečim skúsenosť? Dá sa to ešte opraviť? Ď... Citovat
Palldo77 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Nie, druhý je bez diaľkového. Kúpil som aj nový, len som chcel vedieť či sa dá ešte opraviť. Ď... Citovat
cvrlo Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 tak sa nezaťažuj nefunkčným kľúčom, používaj ten nový a máš pokoj;) ak by ti to aj niekto opravoval, určite by si zapýtal toľko, čo ťa vyjde nový kľúč, proste sa to neoplatí nechaj si ho do zálohy, keby niečo... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Dnes jsem byl v peugeotu a zdělili mi cenu za novej klíč s dálkou 3150kč ale potřebuji spíš záložní a ten stojí bez dálky 500 Citovat
mmartinkovic Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 skus autokluc.sk maju aj obaly, immo, a tak Citovat
Palldo77 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Dnes jsem byl v peugeotu a zdělili mi cenu za novej klíč s dálkou 3150kč ale potřebuji spíš záložní a ten stojí bez dálky 500 Napiš SZ tomike, aj ja mam od neho a zatial spokojnosť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.