Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A vlastne, čo je to za kartu? Nejaká certifikačná ...

Napadla ma ešte jedná vec, dá sa nastaviť na blinkre trojklik.

Mám ešte octavku2 a zdá sa mi to na nej celkom praktické

V´daka

Odesláno

je to (jedinečny-kod (pin) štvormiestny (čisla a pismena) služi na sparovanie imobilizera (kluč-auto)...original by mal byt na plastovej karticke....kopiu mne dali na (zdrape) papierika:D a potrebuješ k sparovaniu imobilizera diagnostiku:P.k sparovaniu dialkoveho ovladania NEpotrebuješ:) diagnostiku....o tom troj-bliku na 407 neviem a ani som to v diagnostike nenasiel,,,len denne svietenie som nasiel:myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Baterka v kluči.

Ahojte, nechcel som zakladať nove vlákno tak to píšem sem.

Mal som problem s baterkou v klúči a aj po výmene mi šla len jeden deň. No po opetovnom odmeraní baterie som zistil, že som kúpil šunt.:bojim

Teraz som dal novu GP a zase je všetko OK. Otázka znie prečo mi to palubák nevihodil?(že je slaba bateria) Dá sa to nejako poriešiť do budúcna?

Ď...

:papa

Odesláno

Možno ma nejaký 206-kár opraví, ale kolega má 206-ku r.v. neviem a tá mu ukazuje na displeji ak je slabá baterka v kľúči :myslim.

Inak keď som mal slabú baterku v kľúči ja tak sa na dospleji medzi budíkmi občas objavila ikona preškrtnutého kľúča čo by malo byť \"kontrolka elektronického blokovania štarovania\" (imobilizér).

[upravil dne 3/12/12 22:02 od Judes]

Odesláno

Tak že dnes zase prestal fungovať kluč a po premeraní baterie mala 2,07V. :bojim

Vybíja mi bateriu v dialkovom, za jeden deň je po nej. Nemáte dakto s takýmto niečim skúsenosť? Dá sa to ešte opraviť?:myslim

Ď...

Odesláno

tak sa nezaťažuj nefunkčným kľúčom, používaj ten nový a máš pokoj;)

ak by ti to aj niekto opravoval, určite by si zapýtal toľko, čo ťa vyjde nový kľúč, proste sa to neoplatí

nechaj si ho do zálohy, keby niečo...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Dnes jsem byl v peugeotu a zdělili mi cenu za novej klíč s dálkou 3150kč :mad: ale potřebuji spíš záložní a ten stojí bez dálky 500 :)

Odesláno
Dnes jsem byl v peugeotu a zdělili mi cenu za novej klíč s dálkou 3150kč :mad: ale potřebuji spíš záložní a ten stojí bez dálky 500 :)

Napiš SZ tomike, aj ja mam od neho a zatial spokojnosť.

:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...