Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau pežotáci,jelikož jsem scháněl náký nový přibližovadlo tak mi padla do oka nadherna 306 v cabriu.Tohle je jediná 306 která se mi vžycky líbila.jelikož jsem jí měl projetou a prouhlidlou před 3 týdny tak kvuli novymu lepšímu registru :bacha:D jsem si pro ní byl teprv minulý týden.zatím jsem udělal pár oprav:nešel větrák-někdo ho měnil a asi nevěděl jak ho zapojit správně:grr dělal jsem na to skoro celej den než jsem na to prišel,potom jsem měnil čepy řízení,zadní silentbloky předních ramen,termostat,olej 5w40 texaco,lepší letní gumy a jiny rozměr,geometrie,a vyvažení těch kol se slavným plným středem :grr.jinak všechno zatím ok a jsem moc spokojenej.jinak to je ve výbavě saint tropez:polokoženy sedačky,elektrická střecha,origo centrál na dálku,a je to face model rok 2000 1.6 benzín.tady pár fotek.

[upravil dne 24/7/12 18:19 od 4bedas]

[upravil dne 24/7/12 18:26 od 4bedas]

post-31039-14109625839376_thumb.jpg

[upravil dne 24/7/12 18:29 od 4bedas]

[upravil dne 24/7/12 18:30 od 4bedas]

Odesláno

Pěkný, taky bych si přál do garáže 306 cabrio, ale musím se spokojit s HB. Ať slouží :)

Pokud jde o fota, tak max. velikost 250 kB a rozměr max. 1024x1024. :papa

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...