Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo vešli se tam ale bylo to o fous. Myslím že tam je rezerva tak max 0,2mm. Ale zase na druhou stranu by nebyl takový problém trochu ten tišťák po obvodu obrousit.;)

Odesláno
A vošli sa ti do priestoru pre žiarovku v pohode lebo na tejto stránke píšu že majú priemer 11mm a pôvodná žiarovka (sklenená) má 10mm.

objednane,len pozeram ze maju nejake HOD a HIR ziarovky a to je do prcic co ? :myslim

Odesláno

ja mam tiež ledky ale stále mi palubak vypisuje chyba parkovačky zrejme nechcú naše 407 iné ako je od výroby a mimochodom včera po 4 mesiacoch mi odišla pravá parkovačka myslím že led musi (mala by) vydržať viac. ale je to určite krajšie s LED ako klasika

Odesláno

Včera som pozeral tie led-ky v parkovačkách, o ktorých som písal vyššie a boli odtavené odpory. Sranda je že na obidvoch rovnako a na jednej svietily jedna ledka a na druhej ani jedna PP nehlásil nič.

post-27076-14109626180809_thumb.jpg

Tak dúfam že predseda mi niečo prinesie na zraz lebo zatiaľ som tam musel dať klasické 5W žiarovky s tým modrastým sklom :(.

[upravil dne 10/8/12 09:46 od Judes]

Odesláno

Tak tohle bohužel znám moc dobře. :( Už jsem tu o tom psal. Jen mně to hlásilo chybu hned jakmile se odpor uvolnil. Proto uvažuji o přechodu na řešení s odporem umístěným mimo samotnou LED, který se bude lépe chladit.

Odesláno

Pozeral som v e-shopoch a pri niektorých led-kách je písané že sa od tepla môže odtaviť ten odpor a u niektorých nie a tak som si dal doniesť tieto čo dával aj Brizan

Odesláno

No nevím... Pokud tam bude stejný odpor, bude se to i stejně hřát. Ty SMD odpory se na tohle moc nehodí, protože se špatně chladí. Já jsem tam na jaře zkusil dát také jiný typ LED (bohužel ještě jednou s SMD odpory) a zatím to svítí (ťuk, ťuk), ale teď v létě nesvítím tolik jako v zimě (mám tam LED denní světla). A stejně už je vidět, jak je ta destička okolo odporů vyhřátá do hněda a obávám se, že je to stejně jen otázkou času... A nebo to třeba překvapí, kdo ví. Ale moc bych na to nevsázel, takže v záloze mám druhou variantu, kterou jsem popsal výše.

Odesláno
Pozeral som v e-shopoch a pri niektorých led-kách je písané že sa od tepla môže odtaviť ten odpor a u niektorých nie a tak som si dal doniesť tieto čo dával aj Brizan

Tak doufám že na mě nebudeš naštvanej až ti po pár měsících taky odejdou.;) Mě to zatím stále drží a dám vědět jestli se chyba někdy v budoucnu vyskytne. Každopádně přeji ať ti dlouho vydrží:papa

Odesláno

Predseda mi nedoniesol tie spomínané nakoľko ich mali vypredané ale doniesol podobné týmto jedno diódovým čo sú v tomto odkaze, uvidím koľko vydržia.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak tieto som napchal skoro všade,svietia super.Do tochto ma navliekol DERT123,vôbec to nelutujem.zaviedol ma za predajcom a ešte mi spravili cenu 2,70e ks. Velká vďaka dertovi.

post-32265-14109626411588_thumb.jpg

Odesláno
Tak tieto som napchal skoro všade,svietia super.Do tochto ma navliekol DERT123,vôbec to nelutujem.zaviedol ma za predajcom a ešte mi spravili cenu 2,70e ks. Velká vďaka dertovi.

:papa

Odesláno

Ok, kolko tych lediek mam kupit? Osvetlenie EČV, vnutorne osvetlenie - vychadza mi to na 6 az 7 lediek. Takze ak dam tieto co sa daju kupit na odkaze cez ebay nebude to robit ziaden problem? dik za odpoved

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...