Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gabriel 3O7 -Dacia Duster 1.6SCe 4x4 Prestige(nástupce 307 je doma)

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

asi jde,ze začátku jsem myslel,že je to zapojením - světlama,ale není, když je odpojím,tak naměřím (žárovkovou zkoušečkou) že tam je + 12V když to nechám chvíli odpojené tak po chvilce tam nic není :( s originál kabeláží se nic nedělalo

edit: "chyba" je někde v BSI v autě,že to vypne

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

som si skoro istý ;)  dnes som pozeral nič to nehlásilo- ja mám takú sociálnu edíciu 

výbava:
- elektrické přední okna+ohřev zrcátek
- manuální klimatizace
- posilovač řízení
- ABS - 2x airbag
- dálkový centrál
- imobilizér
- metalíza
- hands-free Nokia
- výškově stavitelný volant a sedadlo řidiče
- palubní počítač
- venkovní kliky a zrcátka v barvě vozu

edit: keď sa vypálí parkovačka,H1 nič nehlásí

edit2: zajtra ešte pozriem,keď odpojím čo to bude hlásiť

Odesláno

No jeste to nemas zprovozneny poradne ale v podpisu uz to samozrejme musi byt ... Mel jsi vubec zjisteno, za to do 307 uz nekdo daval a s jakymi vysledky ? ;)

Odesláno

Někdo musí být první, nekaž mu radost z pokusu o vítězství vůle nad hmotou ;) Já mu fandím, ale pochybnosti, zda resp. za jakou cenu to bude fungovat, mám taky :papa

Odesláno

No jeste to nemas zprovozneny poradne ale v podpisu uz to samozrejme musi byt ... Mel jsi vubec zjisteno, za to do 307 uz nekdo daval a s jakymi vysledky ? ;)

no mlhovky jsem jenom zapnul a viděl že svítí tak jsem to tak nechal,až  když jsem včera trochu byl při autě a propojil to na + od klíčku ze spínačky(přesně podle návodu),že se zajde do servisu na nastavení mlhovek tak koukám,že se vypínají i když jsou napojené podle návodu

že je někdo dával na 307 to nevím,ale podle popisu by měli fungovat normálně,jak píše Veverka někdo musí být první ;)

Odesláno (upraveno)

zkus k tomu připojit nějakou zátěž navíc třeba žárovku jestli to pak bude fungovat.. pokud ano tak pak kup to co posílal schreek 

Upraveno uživatelem wojtěch
Odesláno (upraveno)

Tak dáme další foto seriál aneb test LEDek s mlhovkami

VELKÉ PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ PRĚMOVI  ;) :super :potlesk 

byl první s nápadem (s odporem) a realizací testu s žárovkou ne tady ale na Chatzy ;)  pak se přidal Radim  ;)  a samozřejmě velké díky Shreekovi za link vše je na fotkách  ;):papa

potřebuji objednat tu kostku http://www.svetzarovek.eu/p-4534/k-919/eliminator-canbus/odpor-pro-eliminaci-chybovych-hlaseni-12v-50w/

+12V nataženo z motorového prostoru-konektor se dá hezky rozdělat-stačí trochu přemýšlet jak by tam ty piny mohli být zacvaklé

děkuji všem zúčastněným  :papa  :papa  :papa  :potlesk  :potlesk  :potlesk 

edit2: Přemovi děkuji za konzultaci po telefonu  ;) :super :potlesk :papa

post-21598-0-94035800-1449236445_thumb.j

post-21598-0-13106000-1449236446_thumb.j

post-21598-0-27245900-1449236446_thumb.j

post-21598-0-43088900-1449236446_thumb.j

post-21598-0-61337000-1449236446_thumb.j

post-21598-0-78095900-1449236446_thumb.j

post-21598-0-91975200-1449236446_thumb.j

Odesláno

Ty kostky potrebujes 2 ne? Jinak na můj link nekoukej, můžou to mít jinde levněji, vzal jsem první co mi nabídnul google ;)

Odesláno z mobilního telefonu pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

to nevím stačilo napojit jednu mlhovku na stranu kde je kabeláž od LEDek

edit: vycházím z poslední fotky :myslim

Odesláno (upraveno)

Pěkný pěkný! :) Kabeláže v Pugu se člověk nesmí bát! :D

Právě že naopak, kabeláže a jakéhokoliv zásahu do elektroniky v 307 se člověk musí jednoznačně vyvarovat, pokud tomu nerozumí.

Ale Gabriel to vykoumal skvěle, líbí se mi to a pokud 307 budu mít ještě na jaře, udělám taky změny :mrk.

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odesláno

Stačí si na internetu najít nákresy plošňáku, včetně veškerý popsaný kabeláže, pak už je to jenom o vyznání se v tom. :) Ale je pravda, že jak jsem dělal to osvětlení, taky jsem byl docela rád, že to jde vytáhnout z horní lampičky a nemusím to tahat z BSI, kde je osvětlení až úplně vzadu. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...