Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Dotaz možná mimo mísu

CO TO JE KYTKA?????????????????????????

SAMOTARI: \"Ja myslim ze tady lidi malo hulej... \"

o tyhle kytky se asi oddie boji :) nebo se pletu :)

2 Dave_k: je to k jidlu...takovy kolacky panecku :D :D :D

Odesláno

Ludweek: jo, pleteš, nejsou to ty \"kytky\", co máš na mysli. Jsou to prachobyčejnský pelargonie.... Tohle byla ode mě jen taková malá zlomyslná sonda a srandička - co si takhle lidi představěj pod pojmem \"kytka\" ;)

Odesláno

My jsme měli. Do včerejška....pak zapršelo, zafoukalo a je všecko doprčený. Dokonce pes se tak bál, že mínil proběhnout dveřma do domu, na kterejch je danej pozink, protože těma dveřma už jednou proběhl:D

Odesláno
Napsán autorem oddie

Ludweek: jo, pleteš, nejsou to ty \"kytky\", co máš na mysli. Jsou to prachobyčejnský pelargonie.... Tohle byla ode mě jen taková malá zlomyslná sonda a srandička - co si takhle lidi představěj pod pojmem \"kytka\" ;)

ja si predstavuji prave porad to samy :) jeste znam nejaky kaktusy :)

Odesláno
Napsán autorem Hadra

My jsme měli. Do včerejška....pak zapršelo, zafoukalo a je všecko doprčený. Dokonce pes se tak bál, že mínil proběhnout dveřma do domu, na kterejch je danej pozink, protože těma dveřma už jednou proběhl:D

Jako proběhnul dřevěnejma dveřma do bytu ??? To máte nosorožce, ne ?? :D:D

Odesláno

Ne dveřma do bytu. Dveřma do baráku ze dvora. my tam máme takový ty papíráky. a on drápal a drápal a potom tím proskočil a bylo. chtěl domů blbec. Tak dostal a teď bojuje s plechem. :D

Odesláno

Kdepak i když možná by tam šli líp než ty pelargonie alis muškáty :)

No jo ale brzo by ti asi (modří) klepali na dveře

:D :D :D

Nene kdepak truhlík v tomhle městě

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Ne dveřma do bytu. Dveřma do baráku ze dvora. my tam máme takový ty papíráky. a on drápal a drápal a potom tím proskočil a bylo. chtěl domů blbec. Tak dostal a teď bojuje s plechem. :D

Chudinka malej, se bál a chtěl k páníčkům a oni mu tam daj plech :D;):D;)

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

No jo ale brzo by ti asi (modří) klepali na dveře

:D :D :D

Nene kdepak truhlík v tomhle městě

Možná by se ani nezdržovali klepáním........

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Možná by se ani nezdržovali klepáním........

Taky možný. Treby na jižáku to je hrozný, každej ti vidí na balkon a pomalu i do talíře. Taková stará babča kouká , kouká a najednou vidí nějakej zelenej keř a už volá. Kámoš to tenkrát stačil schovat :D

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

Taky možný. Treby na jižáku to je hrozný, každej ti vidí na balkon a pomalu i do talíře. Taková stará babča kouká , kouká a najednou vidí nějakej zelenej keř a už volá. Kámoš to tenkrát stačil schovat :D

To já nic naštěstí schovávat nemusím, snad jen rodičů bonsaje :D

Odesláno
Napsán autorem komisar

A050530_MAD_PLZENSKA1_V.JPG

už jem se že by Netopýrka?

Ne ne, to nebyla Netopýrka. To je auto kolegy mýho kámoše. A k tomu TAXI TAXI, ten borec, co z toho čumí jak chleba z tašky, je zákazník, takže tomu to mohlo být celkem jedno! :D:D

Jen pro info, na tý křižovatce v Motole (Na Kotlářce), kde to bylo focený, jezdim do servisu Peugeot. Prostředí nic moc, ale hoši jsou šikovný. Naposledy jsem tam byl včera měnit zadní pneu a když už jsem tam byl, tak mi kámoš odzkoušel i nápravy a výsledek je, že budu muset vyměnit přední kuláky, uf! :(:(:(:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...