Netopýrka Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 ...to NAŠTĚSTÍ nejsem já....Miláček byl schovaný v garáži ale ty první letošní kroupy cca před měsícem, ty bohužel zažil na vlastní plechy Citovat
Guest Ludweek Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem Medvěd Dotaz možná mimo mísu CO TO JE KYTKA????????????????????????? SAMOTARI: \"Ja myslim ze tady lidi malo hulej... \" o tyhle kytky se asi oddie boji nebo se pletu 2 Dave_k: je to k jidlu...takovy kolacky panecku :D Citovat
oddie Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Ludweek: jo, pleteš, nejsou to ty \"kytky\", co máš na mysli. Jsou to prachobyčejnský pelargonie.... Tohle byla ode mě jen taková malá zlomyslná sonda a srandička - co si takhle lidi představěj pod pojmem \"kytka\" Citovat
Bohouš Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Já bych řekl, že jo. Něco takovýho máme v truhlíku na balkoně :D Citovat
DjBoom Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Já bych řekl, že jo. Něco takovýho máme v truhlíku na balkoně :D Něco takovýho jako myslel Ludweek ??? Citovat
Hadra Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 My jsme měli. Do včerejška....pak zapršelo, zafoukalo a je všecko doprčený. Dokonce pes se tak bál, že mínil proběhnout dveřma do domu, na kterejch je danej pozink, protože těma dveřma už jednou proběhl:D Citovat
Guest Ludweek Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem oddie Ludweek: jo, pleteš, nejsou to ty \"kytky\", co máš na mysli. Jsou to prachobyčejnský pelargonie.... Tohle byla ode mě jen taková malá zlomyslná sonda a srandička - co si takhle lidi představěj pod pojmem \"kytka\" ja si predstavuji prave porad to samy jeste znam nejaky kaktusy Citovat
Bohouš Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem DjBoom Něco takovýho jako myslel Ludweek ??? Kdepak i když možná by tam šli líp než ty pelargonie alis muškáty Citovat
Bohouš Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem Hadra My jsme měli. Do včerejška....pak zapršelo, zafoukalo a je všecko doprčený. Dokonce pes se tak bál, že mínil proběhnout dveřma do domu, na kterejch je danej pozink, protože těma dveřma už jednou proběhl:D Jako proběhnul dřevěnejma dveřma do bytu ??? To máte nosorožce, ne ?? :D Citovat
Hadra Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Ne dveřma do bytu. Dveřma do baráku ze dvora. my tam máme takový ty papíráky. a on drápal a drápal a potom tím proskočil a bylo. chtěl domů blbec. Tak dostal a teď bojuje s plechem. Citovat
DjBoom Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Kdepak i když možná by tam šli líp než ty pelargonie alis muškáty No jo ale brzo by ti asi (modří) klepali na dveře :D Nene kdepak truhlík v tomhle městě Citovat
Bohouš Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem Hadra Ne dveřma do bytu. Dveřma do baráku ze dvora. my tam máme takový ty papíráky. a on drápal a drápal a potom tím proskočil a bylo. chtěl domů blbec. Tak dostal a teď bojuje s plechem. Chudinka malej, se bál a chtěl k páníčkům a oni mu tam daj plech ;);) Citovat
Bohouš Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem DjBoom No jo ale brzo by ti asi (modří) klepali na dveře :D Nene kdepak truhlík v tomhle městě Možná by se ani nezdržovali klepáním........ Citovat
DjBoom Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Možná by se ani nezdržovali klepáním........ Taky možný. Treby na jižáku to je hrozný, každej ti vidí na balkon a pomalu i do talíře. Taková stará babča kouká , kouká a najednou vidí nějakej zelenej keř a už volá. Kámoš to tenkrát stačil schovat Citovat
Bohouš Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem DjBoom Taky možný. Treby na jižáku to je hrozný, každej ti vidí na balkon a pomalu i do talíře. Taková stará babča kouká , kouká a najednou vidí nějakej zelenej keř a už volá. Kámoš to tenkrát stačil schovat To já nic naštěstí schovávat nemusím, snad jen rodičů bonsaje Citovat
Operator Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem komisar už jem se že by Netopýrka? Ne ne, to nebyla Netopýrka. To je auto kolegy mýho kámoše. A k tomu TAXI TAXI, ten borec, co z toho čumí jak chleba z tašky, je zákazník, takže tomu to mohlo být celkem jedno! :D Jen pro info, na tý křižovatce v Motole (Na Kotlářce), kde to bylo focený, jezdim do servisu Peugeot. Prostředí nic moc, ale hoši jsou šikovný. Naposledy jsem tam byl včera měnit zadní pneu a když už jsem tam byl, tak mi kámoš odzkoušel i nápravy a výsledek je, že budu muset vyměnit přední kuláky, uf! :( Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 tak tohle padalo v Praze na Andelu, miska ma v prumeru asi 20cm Citovat
Hadra Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Vám taky jednou zaprší a děláte vědu, to my na Moravě máme kroupy a chrstance co chvila. ( né, nic ve zlym, ale hanák je hanák ):papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.