Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kamarad ma zajem o koupi me 406, chtel bych poprosit o odhad fer ceny...

Schvalne to nedavam do inzerce, protoze auto zde neprodavam :)

Jedna se o 406 1.8 16V 81kW, r.v. 99, novy model, najeto 160tkm (rozvody delany ve 112tkm).

Vybava social: klima, 2x el. okna, el. vyhr. zrcatka, vyhr. zadni okno.

K autu jsou 16\" letni alu Dezent s jednu a pul sezony jetymi Barumkami, zimni 15\" plechy s 2 sezony jetymi Good Year UG7+.

Na aute je mesic nova spojka, nejake cepy nebo co na zadni naprave a nejaka cast vyfuku... Celkem za 7tKc.

Olej pravidelne menen, naposledy pred par mesici.

Auto je zvhledove moc pekne a zachovale, jak zvenku tak zevnitr

Jedina vada co na aute je je ulomena sedacka ridice, naklani se trosku dozadu, bude treba ji vyndat a svarit to, pripadne sehnat z vraku jinou, investice par stovek.

Eko zaplaceno.

Uvazoval jsem na cenou kolem 45tKc, je o OK?

Minus je vek a slaba vybava

Plus je rekl bych dobry stav a vzhled a to ze kamarad zna to auto po dobu co ho mam a vi ze se nekazi a je udrzovane :)

Vim ze mi napisete at se podivam za kolik se prodavaji podobne :) Rozptyl je znacny, na sauto je 406 1.8 16V sedan z r.v. 99 - 00 celkem 8ks a ceny od 33tKc do 75tKc. A nahodou je zrovna ten za 75tKc vzhledove i vybavou naprosto shodny s tim mym (http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/10536565?goFrom=list) (akorat mi teda chybi CD-radio a tazne) :D

post-19590-14109625761968_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...