MACI Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 Kamarad ma zajem o koupi me 406, chtel bych poprosit o odhad fer ceny... Schvalne to nedavam do inzerce, protoze auto zde neprodavam Jedna se o 406 1.8 16V 81kW, r.v. 99, novy model, najeto 160tkm (rozvody delany ve 112tkm). Vybava social: klima, 2x el. okna, el. vyhr. zrcatka, vyhr. zadni okno. K autu jsou 16\" letni alu Dezent s jednu a pul sezony jetymi Barumkami, zimni 15\" plechy s 2 sezony jetymi Good Year UG7+. Na aute je mesic nova spojka, nejake cepy nebo co na zadni naprave a nejaka cast vyfuku... Celkem za 7tKc. Olej pravidelne menen, naposledy pred par mesici. Auto je zvhledove moc pekne a zachovale, jak zvenku tak zevnitr Jedina vada co na aute je je ulomena sedacka ridice, naklani se trosku dozadu, bude treba ji vyndat a svarit to, pripadne sehnat z vraku jinou, investice par stovek. Eko zaplaceno. Uvazoval jsem na cenou kolem 45tKc, je o OK? Minus je vek a slaba vybava Plus je rekl bych dobry stav a vzhled a to ze kamarad zna to auto po dobu co ho mam a vi ze se nekazi a je udrzovane Vim ze mi napisete at se podivam za kolik se prodavaji podobne Rozptyl je znacny, na sauto je 406 1.8 16V sedan z r.v. 99 - 00 celkem 8ks a ceny od 33tKc do 75tKc. A nahodou je zrovna ten za 75tKc vzhledove i vybavou naprosto shodny s tim mym (http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/10536565?goFrom=list) (akorat mi teda chybi CD-radio a tazne) Citovat
gronholmm Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 Těch 40 - 45 tisíc je přijatelná cena. za podobnou cenu jsem kupoval Kaktuse, a tady v tomhle stáří je už skoro jedno jaký to má motor, ceny bývají +- stejné Citovat
oddie Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 Těch 75 v inzerátu je totální úlet, to nelze brát vážně. Citovat
MACI Odesláno 20. červenec 2012 Autor Odesláno 20. červenec 2012 To ne, to me jen tak zaujalo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.