Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak přidám jedno podobné vlákno, snad mě admini nesežerou :papa

Chceme jet na dovolenku do Itálie konkrétně do Bibione. Máte někdo osvědčené cesty? co vyšlo nejlevněji? Mě zatím připadá jako nejlepší varianta přes Budějovice. Pak jsem našel možnost jet přes Brno a nebo přes Plzeň. A nevíte někdo ceny za průjezdy tunelama po této cestě a cenu za italskou dálnici? Děkuji :papa

Odesláno

Ne to ne :D Respekt :super

Edit: Já jen, jestli se má Devils bát - jsou to jen 4 měsíce od prodeje :aut:D

[upravil dne 18.7.12 16:03 od MJSytic]

Odesláno

Jako včem? Ale nejedu sám, jedeme 3 auta. Jinak já s tím autem nemám problém, a myslím si že se mi pojede líp než bratránkovi v Oktávce ;) Trošku si mě zaskočil :myslim

Devils mi sám říkal že někdo z jeho rodiny s tím jel do chorvatska :)

[upravil dne 18/7/12 16:05 od gronholmm]

Odesláno

ted koukam na fialku a ta je na tom mozna i lip on vzdycky pred cestou obrousil rez striknul a jelo se. jeden rok mu asi tyden pred cestou prasknul tlumic tak vymenil jen ten jeden za starline a jelo se ;)

Odesláno

Sytic: Respekt je, ale snažím se toho co nejvíc dát dohromady před odjezdem. Začíná trochu pobouchávat přední náprava a KAT začíná zvonit. Ale myslím si že by to měla zvládnout :)

[upravil dne 18/7/12 16:12 od gronholmm]

Odesláno

gronholmm: Jo víš co znamená myslet :D Ale jo v pohodě. Když vás jede víc, tak je to vždycky lepší ;) Už tě nebudu strašit :)

Odesláno

Do Bibione jedině přes Budějky, v Rakousku najedeš na dálnici a jedeš furt až do Bibi. Počítej s rakouskou desetidenní cca 250,- Kč, Tauernský tunel byl tuším 10 eur a mýto na dálnici po Itálii taky cca 10-15 eur. Jel jsem tam asi před měsícem, je to pohodová cesta. Dříve jsem to zkoušel i kolem Vídně, ale je to časově i vzdálenostně nevýhodný.

Odesláno

Vítek to jserm udělal, ale mě spíš zajímá nějaká praxe z těhle cest. Přece jenom z map na google nepoznám jestli nemá nějaká cesta nějaká úskalí :) Já zatím preferuju teda cestu přes ČB, ale zase tam to bude couračka po silnicích 1.třídy co se týče ČR;)

[upravil dne 18/7/12 16:28 od gronholmm]

Odesláno

no, počítej asi 7€ za desetidenní dálniční známku v Rakousku, jel bych směr Linec, Salzburg, Wilach pak přejedeš do Itálie a pojedeš Udine a pak Latisania, je to asi 150 km a mýto bude asi 10€

snad jsem na nic nezapomněl

vida zapomněl na tunel, asi 10€ :super

[upravil dne 18/7/12 16:40 od punkac]

Odesláno

italskou jsem ti spočítal přesně bez tunelu dáš za jeden směr přesně 9,90€

Z Latisania do Bibione se neplatí

[upravil dne 18/7/12 16:41 od punkac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...