Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim predvcerom som bol naplnit klimu a vcera uz nesla :-( volal som s technikom ze ako to je s kontrolou unikania.. povedal mi ze najskor sa urobi podtlak na 10min a ak podtlak ostane tak napusia.. inac vraj ani nepusti stroj napustit klimu... aka moze byt ina zavada? po naplneni sla krasne... moze byt chyba ze dlho nefungovala a porazilo preto cerpadlo? Dik za rady

Odesláno

Keď ti to plnil mal do chladova primiešať farbivo a pod UV lampou by bolo vidno prípadný únik.

[upravil dne 18/7/12 10:09 od Judes]

Odesláno

10 min podtlakové zkoušky je úplně k ničemu. Únik který by to odhalilo by musel být jak Tunel Blanka. Jak říká Judes - jakmile byl únik tak automaticky nech dít barvivo. V tomhle případě bych ale peníze za nové naplnění nedával a zajel někam kde detekují únik dusíkem.

Odesláno

no za prve to zkousi podtlakem co ze trosku jine nez tlak zevnitr a za druhe ti to neuslo za 10 minut ze? ta zkouska podtlakem odhali jen vetsi netesnosti. Samozrejme muze byt spatnej vysousec nebo cokoli jineho kdyz to dlouho nejelo

Odesláno

chladic je novy teraz som ho menil... trubka na narazniku je ok a klima sla az jeden den :-( este mozno ci nebude zly spoj trubky do chladica.. nic nechame sa prekvapit co urobia v servise

Odesláno

V pondelok som bol aj ja na naplnenie klími (menil som trubku) a hneď im to zistilo nejakú netesnosť. Tak som ešte pre istotu pozrel tesnenia do kompresoru a do chladiča. Tesnenie v chladiči úplne zoschnuté a tvrdé akom kameň a tesnenie do kompresoru bolo na dve časti. Menil som iba trubku z kompresora do chladiča, tam som si objednal nové tesnenia, ale nenapadlo ma skontrolovať aj ostatné. tak dúfam, že to bolo iba týmito tesneniami. V piatok mi prídu nahodím to a v pondelok to idem znovu skúsiť.

Inak ako vieš, že ti uniklo chladivo? Najskôr si zisti či tam máš to chladivo, aby si to zbytočne nerozoberal. Možno bude problém v elektrike.

Odesláno

Niekto tu na fóre už podobnú situáciu riešil, že mu uniklo chladivo po naplnení a uniklo cez plniaci ventil ale to zistíš ak budeš mať v okruhu s chladivom aj farbu ako som písal vyššie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...