Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vyznáte se někdo v týhle televizi? Nějak jsem si hrál s ovladačem a nevím jak, ale dokázal jsem \"zkroutit obraz\" (to je tak když člověk dělá pitchoviny) :D

Vypadá to hrozně a nevím jak z toho ven...Stáhnul jsem si i příručku z netu, ale tam jsem nic nenašel...

http://www.pruvodce-uzivatele.cz/telechargement2.php?id=43667

[upravil dne 17/7/12 21:25 od davidekcz]

Odesláno

Hlavně je to DTH. To se pak uplně jinak hledá:D

Jestli maš z obrazu mašli tak něco odešlo. Jestli maš obraz otočenej tak hledej rotaci obrazu, ale to jde otočit jen o kousek

[upravil dne 17/7/12 21:47 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Ono se to poměrně blbě fotí :D

No ale cca horní třetina obrazu je jakoby roztáhlá, prostředek je zmenšenej a spodek zase rozhtáhlej, na boku to dělá jakoby vlnovky, právě tím roztahováním.

Obraz má funkci, že se dá jakoby stlačit a roztáhnout (horizontálně i vertikálně), ale vždycky celej ne po částech jako je to teď...

p7171435.jpg

p7171432.jpg

p7171431.jpg

Odesláno

Ne fakt jsem to dělal ovladačem,vím že jsem zmáčknul \"zmražení obrazu\"(a pak asi ještě něco???) a pak mi tam naskočil řádek na štelovaní (podobný co je na volume) úplně přesně si nepamatuju co tam bylo, ale byla to dvě slova a jedno bylo format.

A bylo tam nějaký ladění a já samozřejmě zvědav co to udělá jsem držel tlačítko -

A začalo se to \"křivit\", šlo to z hodnoty cca 200 na -512 samozřejmě se to postupně křivilo až do podoby co je teď, jenže místo toho abych to hned vrátil jsem (asi ) zmáčknul jiný tlačítko a lazení zmizelo...

Teď nevím jak to vrátit...100% vím, že jsem to nedělal přes menu...ikdyž ho prolezu tak není nic čím bych to dal do kupy :(:(

P.S: Tuhle televizi mám 6let a znám jí jak vlastní boty a tuhle možnost nastavení co mi tam skočila jsem dneska viděl opravdu poprvé...a nejsem zase úplně lama :D:D

Odesláno

V tom odkazu na tom obrázku mají jenom konec zakřivený, obraz i teletext úplně v poho, já mám celej obraz nějak pokřivenej, ale je to zajímavý fórum, zkusím tam pohledat...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...