m.h09 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Zdarvím a prosím o rady... Mám Peugeota 406 HDI r.v. 2003 Dnes jsem chtěl ráno odjet a nějak mi začala blikat přístrojová deska...přesali fungovat otáčky rozsvítili se všechny kontrolky jako před nastartováním ikdyž motor běžel. Odpoledne jsem si myslel že se to srovnalo ale když jesm zkusil nastartovat tak se stalo to samé a ještě k tomu když jsem vyndal klíček přístrojová deska svítila pořád dál jako by sem tam měl pořád klíček. Nicméně zachvilku zhasla ale o 30vteřin déle se sama pustila a dotoho se pustilo i autorádio samo od sebe...zachvili se zase samo vyplo....myslel jsem si že to bude dělat spínací skříňka-tak jsem ji rozebralk a vyčistil-ale nepomohlo to. PROSÍM PORAD TĚ ČÍM BY TO MOHLO BEJT-PŘEDEM DÍK ZA RADY JÁ UŽ FAKT NEVÍM ČÍM BY TO MOHLO BEJT. Citovat
Ajap Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Tady pomůže leda autoelektrikář, počítám, někde bude špatný kontakt, upadlá kostra... Citovat
Dave_k Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 A nebylo auto před tím než se to stalo v myčce nebo na dešti? Nejspíš někam zateklo a teď to zkratuje. Nejčastěji buďto v kufru u CD měniče nebo u levé nohy řidiče pod tím plastem na odkládání nohy. Popřípadě pořádně zkontrolovat kontakty na baterce. Citovat
m.h09 Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 no s autem jsem jezdil...ale ta voda je možná prootže než se to stalo tak pršelo. jdu na to mrknout a pak dám zprávu jak to dopadlo Citovat
m.h09 Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 tak výbornýýýýý mockrát děkuji...bylo to konektorem v zádu co je vývod na CD changer kterej tam není ale nějak se tam dostala voda a bylo to celý zalepený a zkratovaný....ještě jednou mockrát díky za skvělí tip :-D Citovat
m.h09 Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 jj to máš pravdu ale na to až zítra hlavně že to už funguje a nedělá neplechu:-D Citovat
Dave_k Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 To su rád, že to pomohlo. Měl jsem totiž podobnej problém. Auto jelo, ale přístrojovka a rádio si dělali co chtěli. Zatékalo mi tam kolem zadního světla. Jsem ho sundal očistil, pořádně přitáhl a byl klid Citovat
m.h09 Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 Mě tam zatíkalo kolem větracího průduchu zo je tam hoozenej. Uvolnil se na tom plastovím držáku a začlo tam zatejkat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.