Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přístrojová deska si dělá co chce

Recommended Posts

Odesláno

Zdarvím a prosím o rady...

Mám Peugeota 406 HDI r.v. 2003

Dnes jsem chtěl ráno odjet a nějak mi začala blikat přístrojová deska...přesali fungovat otáčky rozsvítili se všechny kontrolky jako před nastartováním ikdyž motor běžel.

Odpoledne jsem si myslel že se to srovnalo ale když jesm zkusil nastartovat tak se stalo to samé a ještě k tomu když jsem vyndal klíček přístrojová deska svítila pořád dál jako by sem tam měl pořád klíček. Nicméně zachvilku zhasla ale o 30vteřin déle se sama pustila a dotoho se pustilo i autorádio samo od sebe...zachvili se zase samo vyplo....myslel jsem si že to bude dělat spínací skříňka-tak jsem ji rozebralk a vyčistil-ale nepomohlo to.

PROSÍM PORAD TĚ ČÍM BY TO MOHLO BEJT-PŘEDEM DÍK ZA RADY JÁ UŽ FAKT NEVÍM ČÍM BY TO MOHLO BEJT.

Odesláno

A nebylo auto před tím než se to stalo v myčce nebo na dešti?

Nejspíš někam zateklo a teď to zkratuje.

Nejčastěji buďto v kufru u CD měniče nebo u levé nohy řidiče pod tím plastem na odkládání nohy.

Popřípadě pořádně zkontrolovat kontakty na baterce.

Odesláno

tak výbornýýýýý mockrát děkuji...bylo to konektorem v zádu co je vývod na CD changer kterej tam není ale nějak se tam dostala voda a bylo to celý zalepený a zkratovaný....ještě jednou mockrát díky za skvělí tip :-D

Odesláno

To su rád, že to pomohlo. ;)

Měl jsem totiž podobnej problém. Auto jelo, ale přístrojovka a rádio si dělali co chtěli. Zatékalo mi tam kolem zadního světla. Jsem ho sundal očistil, pořádně přitáhl a byl klid :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...