Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Záleží vždycky na stavu. Menší místa se opravit dají - vezmeš původní prášek, rozpustiš ho v acetonu a štětcem poškozené místo opravíš. Následně horkovzdušnou pistolí a teplotou kolem 250 stupňů místo přejedeš. Chce to vyzkoušet někde stranou abys to nespálil ( vzdálenost, nastavení teploty... ).

Odesláno

Mě se loupaly \"zimní\" alu a šlo to nakonec celé na renovaci, zkoušel jsem to lepit alu barvou a nedopadlo to dobře - loupalo se to dál... Horkovzduška by mě nenapadla, koblih69 zná:papa

Odesláno

Ono pokud se to loupe od podkladu ( třeba proto, že do laku ťuknul kamínek, dostala se tam vlhkost a hliník začal oxidovat a odloupnul to ) tak se to řeší dost blbě, musí se to oloupat až na pevnou část, oxidaci odstranit... to co jsem popisoval se většinou používá na klasický \"čistý\" škrábenec - což je odřenina, né loupání a tam to vcelku drží.

Odesláno

Nečetl jsem to tu, ale komaxit neopravíš.... Jak se začne loupat, bude se loupat. I když to znovu zatřeš, loupat se to bude ještě dříve, víš proč? Komaxit se nanáší práškově a pak peče.... Je to povrchovka spíše na ocelové rámy strojů a tak. Neí to vhodně do deště a tak. To už raději třeba zinek, černý nebo modrý, to je jedno. A pokud máš peníze, tak elox a nebo černění, které vydrží snad všechno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...