klonlukas Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Ahoj, chci se jen zeptat, co když se začne trošku loupat komaxit dá se to zastavit? A čím to spravit Citovat
rootsky Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Ahoj. Nedá, odstranit (opískovat) a znovu do barvy... Loupou se ti kola? Citovat
koblih69 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Záleží vždycky na stavu. Menší místa se opravit dají - vezmeš původní prášek, rozpustiš ho v acetonu a štětcem poškozené místo opravíš. Následně horkovzdušnou pistolí a teplotou kolem 250 stupňů místo přejedeš. Chce to vyzkoušet někde stranou abys to nespálil ( vzdálenost, nastavení teploty... ). Citovat
klonlukas Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 no je to malé ,místo oloupané a dělá se to kolem toho znaku Peugeot, a jinak ano jedná se o alu Citovat
rootsky Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Mě se loupaly \"zimní\" alu a šlo to nakonec celé na renovaci, zkoušel jsem to lepit alu barvou a nedopadlo to dobře - loupalo se to dál... Horkovzduška by mě nenapadla, koblih69 zná Citovat
koblih69 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Ono pokud se to loupe od podkladu ( třeba proto, že do laku ťuknul kamínek, dostala se tam vlhkost a hliník začal oxidovat a odloupnul to ) tak se to řeší dost blbě, musí se to oloupat až na pevnou část, oxidaci odstranit... to co jsem popisoval se většinou používá na klasický \"čistý\" škrábenec - což je odřenina, né loupání a tam to vcelku drží. Citovat
klonlukas Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 jak je to odlouplé tak je tam bílý podklad Citovat
lukaro Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Nečetl jsem to tu, ale komaxit neopravíš.... Jak se začne loupat, bude se loupat. I když to znovu zatřeš, loupat se to bude ještě dříve, víš proč? Komaxit se nanáší práškově a pak peče.... Je to povrchovka spíše na ocelové rámy strojů a tak. Neí to vhodně do deště a tak. To už raději třeba zinek, černý nebo modrý, to je jedno. A pokud máš peníze, tak elox a nebo černění, které vydrží snad všechno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.