terry2 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 když je daš do černe tak ty kola hodne zaniknou. s tema zadníma štítama si užiješ. ty auta starnou a štity se začínaji rozpadat. delaji se jen v origu a jeden novej vyjde na 2900,- ta kontrolka abs svitila už před vysipanim tech zadnich brzd nebo až po tom? Citovat
odee Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Print: znak vypada zajimave. co sem dat nejakou vetši fotku co mas v avataru? odee: prave že naopak. na atlantisy bude davat menší podložky Nezasrával bych tu vlákno:xvul, ale atlantisy mají na 406 o 3mm lepší ET (28 oproti 31 u Chall.), ale sou o půl palce širší, což je nějakých 12,7mm tím pádem bude disk Atlantis oproti challangeru o cca 3,3 mm víc dovnitř-potřeba o kousek širí podložky. Což Print vyřešil elegantně, jelikož podložky co objednal, sou o pěknej kus silnější, než minimum, co potřeboval. Ty kola pak budou (vepředu) o skoro dva centimetry víc ven, než origo 16\" Ouragany, což bude tipl bych naprosto ideální, co se designu týká Citovat
terry2 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 sorry ale jsi uplne vedle. šiřka disku se zvetčuje na kaznou stranu od středu. jak ven tak dovnit. a ke všemu jeste o 3 mm. takže když ty disky nasadíš tak atlantisy polezou o 9mm vic ven než chall. pokud neveříš koukni se sam http://www.voxwheels.com/ Citovat
odee Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Chtělo by to trošku číst. nemluvil sem o rozšíření ven, ale dovnitř, protože to je důležitý pro to, jakou šíři podložky zvolit. A ano, kolo se rozšíří i ven. Ale ne, nebude stejně na obě strany, právě kvůli jinému ET. Takže jak jsem již psal, Atlantis bude zasahovat cca o 3,3mm více dovnitř. Což jak se můžeš podívat potvrdil i odkaz, který jsi sem sám dal, tak mi prosím nepiš, že jsem vedle, když vím, o čem mluvím;) Citovat
terry2 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 o to o kolik jde dovnitr tu vubec nejde když te v podvehu mista jak prase. jemu jde o to aby kolo bylo +/- zaroven s autem. kdyby to byli nejaky 9.5 nebo 10 na šiřku tak se pak mužem bavit o vnitřku aby se to tam vlezlo ale u uzoučkych 7\" je to zbytečna debata. Citovat
Print Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 Terry2: abs zscalo svitit az po vymene brzd a svitilo i pred tim nrz sen ty celisti vyndal. Citovat
odee Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Místa jak prase? Já mám na autě ouragany z 206 (16\" šířka 6.5 ET28-na 406 by mělo být ET20) a bez podložek už dřou v plném rejdu, takže nee, není tam místa jak prase;) A už bych tady fakt Printovi dál nerad zasíral vlákno, takže pokud máš ještě potřebu mě poučit, tak klidně napiš SZ. Dík. To Print: ten odkaz na foto v avataru mi háže chybu, docela bych se mrknul, jak to vypadá v černé, ikdyž na Tvoje auto to bude určitě lepší nějaká světlá barva, než černá Citovat
Petr_GTI6 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Odee má pravdu, u 406-tek je problém vnitřní prostor, 406-ka má strašně utopené kola již při základním ET. Vpředu pak bývá v rejdech problém s podběhy a vzadu dost často překáží ten zadní podběh. Citovat
Print Odesláno 16. červenec 2013 Autor Odesláno 16. červenec 2013 Nejdřív podložky .. v předu 20mm a v zadu 25mm Pneu 205/45 Citovat
koblih69 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Nebejt tý šílený šprcky na kapotě je to moc hezký. Citovat
pipistrel Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 sroby si tam dal tie s kuzelovou hlavou? Citovat
John Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Kola jako na každý 406 pěkný prostě sedí hezky Citovat
Print Odesláno 17. červenec 2013 Autor Odesláno 17. červenec 2013 Pipi ano ty s kuzelovou ... Je to problem ze maji kuzelovy tvar ? Citovat
odee Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 No, jestli si tam narval šrouby s kuželem, tak se Ti to tam zachvilku protlačí, vzhledem k tomu, že šrouby sou daleko tvrdší, než materiál kol a síly, které tam v té malé ploše působí sou pro bězného člověka nepředstavitelné. Částečně se tam ten kužel zaryje hned jak utahuješ a pak za jízdy se to tam vtlačuje dál... Já sem koupil Cyclony, na kterých někdo taky jezdil s kuželama místo rovných a normálně je v nich ten kužel vytlačenej. Řekl bych, že se ty kola musí i časem povolovat, podle toho, jak se ten kužel do nich vtlačuje...Určo si sežen aspoň podložky pod šrouby, ať si ty kola zbytečně neznehodnotíš [upravil dne 17/7/13 09:34 od odee] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.