Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printova 406 2.0 turbo .. KONEC VLÁKNA AUTO PRODÁNO ..

Recommended Posts

Odesláno

když je daš do černe tak ty kola hodne zaniknou.

s tema zadníma štítama si užiješ. ty auta starnou a štity se začínaji rozpadat. delaji se jen v origu a jeden novej vyjde na 2900,-

ta kontrolka abs svitila už před vysipanim tech zadnich brzd nebo až po tom?

Odesláno
Print: znak vypada zajimave. co sem dat nejakou vetši fotku co mas v avataru?

odee: prave že naopak. na atlantisy bude davat menší podložky

Nezasrával bych tu vlákno:xvul, ale atlantisy mají na 406 o 3mm lepší ET (28 oproti 31 u Chall.), ale sou o půl palce širší, což je nějakých 12,7mm tím pádem bude disk Atlantis oproti challangeru o cca 3,3 mm víc dovnitř-potřeba o kousek širí podložky. Což Print vyřešil elegantně, jelikož podložky co objednal, sou o pěknej kus silnější, než minimum, co potřeboval. Ty kola pak budou (vepředu) o skoro dva centimetry víc ven, než origo 16\" Ouragany, což bude tipl bych naprosto ideální, co se designu týká;)

Odesláno

Chtělo by to trošku číst. nemluvil sem o rozšíření ven, ale dovnitř, protože to je důležitý pro to, jakou šíři podložky zvolit. A ano, kolo se rozšíří i ven. Ale ne, nebude stejně na obě strany, právě kvůli jinému ET. Takže jak jsem již psal, Atlantis bude zasahovat cca o 3,3mm více dovnitř. Což jak se můžeš podívat potvrdil i odkaz, který jsi sem sám dal, tak mi prosím nepiš, že jsem vedle, když vím, o čem mluvím;)

post-38173-14109632274652_thumb.jpg

Odesláno

o to o kolik jde dovnitr tu vubec nejde když te v podvehu mista jak prase. jemu jde o to aby kolo bylo +/- zaroven s autem.

kdyby to byli nejaky 9.5 nebo 10 na šiřku tak se pak mužem bavit o vnitřku aby se to tam vlezlo ale u uzoučkych 7\" je to zbytečna debata.

Odesláno

Místa jak prase? Já mám na autě ouragany z 206 (16\" šířka 6.5 ET28-na 406 by mělo být ET20) a bez podložek už dřou v plném rejdu, takže nee, není tam místa jak prase;) A už bych tady fakt Printovi dál nerad zasíral vlákno, takže pokud máš ještě potřebu mě poučit, tak klidně napiš SZ. Dík.

To Print: ten odkaz na foto v avataru mi háže chybu, docela bych se mrknul, jak to vypadá v černé, ikdyž na Tvoje auto to bude určitě lepší nějaká světlá barva, než černá;)

Odesláno

Odee má pravdu, u 406-tek je problém vnitřní prostor, 406-ka má strašně utopené kola již při základním ET. Vpředu pak bývá v rejdech problém s podběhy a vzadu dost často překáží ten zadní podběh.

Odesláno

No, jestli si tam narval šrouby s kuželem, tak se Ti to tam zachvilku protlačí, vzhledem k tomu, že šrouby sou daleko tvrdší, než materiál kol a síly, které tam v té malé ploše působí sou pro bězného člověka nepředstavitelné. Částečně se tam ten kužel zaryje hned jak utahuješ a pak za jízdy se to tam vtlačuje dál... Já sem koupil Cyclony, na kterých někdo taky jezdil s kuželama místo rovných a normálně je v nich ten kužel vytlačenej. Řekl bych, že se ty kola musí i časem povolovat, podle toho, jak se ten kužel do nich vtlačuje...Určo si sežen aspoň podložky pod šrouby, ať si ty kola zbytečně neznehodnotíš;)

[upravil dne 17/7/13 09:34 od odee]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...