Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printova 406 2.0 turbo .. KONEC VLÁKNA AUTO PRODÁNO ..

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

nebylo by lepší,kdyby to bylo ne kolmý ,ale ve sklonu? Něco podobné jsem už viděl na jedné 406 ale bylo to vedle znaku .

Odesláno

Ten znak je zajímavej, akorát v té modré se to trošku ztrácí...to by chtělo poladit v nějakým zajímavějším odstínu a možná tomu trošku pomůže i to, že se to bude víc lesknout, jinak to vypadá docela zajímavě:super

Odesláno

Super, lepší než Challangery, hlavně ten půl palec šířky je fajn! Akorát budeš potřeboval o malinko větší podložky než s Challengerama, ale to bych neřešil:super

Odesláno

sem rad ze se líbí :) na atlantisy jsem si obednal do predu 20mm a do zadu 25mm snad to bude ok a zaroven s autem :) jinak Mohy klidne muzem do letnan jedu v pondelí na vecer tak muzem dát nekde spicha ;)

terry2: fotka v avataru je fotomontaz :D poprosil jsem tu jednoho clena aby mi to udelal tak jak bych si to casem predstavoval ..tzn. trochu snízit nasadit atlantisy a szríknout je do cerne :) ale spís je zatim necham v origo barve :)

Odesláno

Jink řeším 2 tech. problémy ... za 1. pořád svítí kontrolka abs :( a za 2. sem cestou zpet musel vyndat cely vnitrnosti od bubnu od rucní brzdy protoze mi odstrelil drzák co drží paknu u naboje takze mi pakna drela o buben od rucní brzdy a bohuzel sem pospíchal tak sem nemel cas to nejak opravovat tak sem radci vyndal vnitrnosti a jel bez rucky :D a pak musím vymenit lanka od rucní brzdy pac pri oprave sem usoudil ze ty uz taky musí jít pryc za nove :) takze ted budu chvilku davat auto do koupy po tech. stránce :) ale byl bych vdecní za kazdou radu ohledne toho co stou kontrolkou abs obcas zhasne a obcas se zase na nejakou dobu rozvítí ( zadnej drátek skríplej není a krouzek abs je taky v cajku ) takze rady diky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...